דגל המולדת

RoboCoc

New member
דגל המולדת ../images/Emo104.gif

היא הקריאה את הוראות פתיחה באש, אבל אך אחד לא הקשיב לקצינה התורנית, המוח של כולם היה עסוק בלהפשיט אותה. תמיד היה את החייל אשר זרק הערות מיניות לאוויר, אולם היא כבר הייתה מורגלת בהם. אלא שהפעם זה היה חייל חדש שפשוט לא הוריד את עיניו ממנה גם כאשר היא נתנה בו מבט נוקב, בודקת את גופו. היה לה קשה עם הערותיו אשר העלו את כעסה, עד אשר היא זרקה לו שיפסיק אחרת היא תדפוק אותו בשמירה, אחר מספר צחקוקים השקט חזר. היא חילקה את כולם למשמרות, אותו היא שמה במגדל הצפוני אשר תמיד היה העמדה הדפוקה ביותר, ידעה שזה יעצבן אותו. "כוס אמק כבר 45 דקות איחור" הוא סינן בקריזה, כאשר הגיע המחליף שלו שהתנצל ואמר שזו אשמתה של קצינת המשמר, אני אראה לה אמר החייל הצעיר והחל לצעוד לעבר חדרה. עם הצעידה כעסו רק גדל וכאשר הגיע לחדרה הוא דפק בחוזקה על הדלת צועק שאם הוא ער אז מין הדין שגם היא. להפתעתו קולה נשמע ערני, אומר לו לסתום ולהיכנס. החדר היה חשוך מלבד נורה כחולה בפינה, לקח לו זמן להסתגל ואז … הוא קלט אותה שוכבת על המיטה הצבאית, מדיה תלויים כמו למסדר על מסמר מעל לראשה אשר הציץ מבד לבן ופסים כחולים, היא הייתה עטופה בדגל המדינה כבמגבת, צמוד על שדיה גורם להם לבלוט מעל הקצה העליון ואילו מבעד לקצה התחתון הוא קלט את רגליה הארוכות, האחת על השנייה. "יש לך טענות?" שאלה במתיקות. "בוא נראה אם אתה טוב כמו שאתה חושב" הוסיפה ופתחה מעט את רגליה נותנות לו את התמריץ להתקרב. הוא זרק את הציוד במקום והחל להתפשט, חצי עירום הוא כבר גהר מעליה מפשיט אותה מדגל ישראל. החזה שלה פרץ ברטט כאשר הוא נתן לו דרור פטמותיה מזדקרות מעלה. "תיגע בי, לטף אותי" היא פקדה עליו. והיא ציית בחופזה, מעביר את ידיו החמות על צווארה מעלה את השיער הארוך שלה שהיה פזור על הכרית, וחזרה מטה אל הכתפיים, השדיים שם הוא נעצר, מועך אותן ברכות ממולל את הפטמות, שם לב כיצד היא מתמסרת לתענוג ידיו עינייה נעצמות וגופה מתרפה. הוא ליטף את שדיה ארוכות ירד למותניה חודר אל מתחת לקפלי הדגל, מחליק את ידיו בתאווה על ישבנה מרפרף נשיקה על בטנה העגלגלה. ידיו מחליקות מטה אל ירכיה מהחוץ אל חלקן הפנימי, מרגיש את חלקה התחתון זע בתגובה, מבין כי היא אוהבת את הליטופים. הוא ממשיך כך ללטף את כול גופה אינו מפספס סנטימטר, אינו משאיר פיסת עור שלא נגע בה. כאשר החל גופה לנוע קצובות למגע ידיו, ונשימותיה החלו להיות כבדות יותר. הוא נצמד את גופה מרגיש את החום הכלוא בניהם. הצמיד את שפתיו אל שפתיה בנשיקה ארוכה שלאחריה היא פשוט אמרה באנחה " זיין אותי". הוא אחז בידיה מוביל אותם אל איברו הנפוח מתשוקה. היא אחזה בו ברכות משפשפת קלות ומיד הובילה את הזין אל בין רגליה. ידיה עדיין אחזו בו כאשר בחוזקה הוא דחף אותו פנימה חודר ומפלח את דרכו אל תוך גופה אשר קלט את זכרותו בשקיקה. היא נאנחה רמות ואמרה "כן, עוד, קדימה " הוא החל לעבוד בקצב מתון אך בחוזקה, כל פעם מוציא את הזין כמעט עד הסוף ושוב דוחף במרץ כנוגח בשערי עיר נצורה. וכל פעם הרגיש כיצד גופה מתקמר לקלוט אותו בתוכה, כיצד תשוקתה עולה וגופה נמס מהחום, כאשר הרגיש כי היא בשלה החל לזיין אותה בקצב מהיר אשר עלה בהתמדה רגילה נסגרו על עכוזו שומרת על הזין שלו בתוכה ככל שיכלה. ידיה שורטות את גבו. לשונה מלקקת את פניו וצווארו. היא הרגישה את איברו נע בתוכה עמוק יותר ויותר הרגיש כיצד מתקרב אביונה, כיצד הרגע המיוחל של גלי אורגזמה ישטפו את גופה אשר כמעט ואינו יודע שובע. דורשת ממנו כי ימשיך כך עוד ועוד שלא ישבר, רק עוד קצת. הוא כבר מגיר מעל גופו זיעה חמה עוצר את זירמתו ככל שניתן, חוקר שיניו וממשיך לזיין אותה בכוח, היא מתחילה לצעוק " עוד, עוד" ומרגישה כיצד מיצי תאוותה מתחילים לזרום ממנה היא מרימה את ישבנה ככל שיכלה, סוגרת על איברו, וסוחטת ממנו אנחות מאמץ כאשר הוא מתחיל לזרום אל תוכה היא מרגישה את הנוזל החם שלו בדפנות הכוס שלה, הדבר מביא לגל נוסף של זרמים אשר נשלחים אל כל חלקי גופה המסופק, אולם היא עדיין מחזיקה אותו קרוב אליה מחזיקה את הזין הנטף שלו בתוך גופה הלוהט רוצה כל טיפה מנוזל האהבה שלו. רק לאחר דקות היא מרפה מאחיזתה ונותנת לו מרווח נשימה. גופתו המיוזעת עדיין על גופה היא נושקת לשפתיו קלות מעבירה את לשונה על אפו, ואומרת לו שזו תהייה תורנות שמירה ארוכה השבת. בברכת עונג שבת Blue Team

מה אגיד ומה אומר,

ממש ציונות
אם צה"ל היה יודע מה הולך בבסיסיו. אבל כשצריך צריך, חייל טוב אמור להקשיב ולעשות מה שהמפקדת אומרת לא?! ואני חושבת שהחייל ביצע את תפקידו בצורה מצויינת. ונהנה בעצמו. אז לא רע להישאר שבת בבסיס, פתאום בא לי לחזור לצבא
רובו רובו רובו עונג עונג ממש עונג לפתוח איתו את השבת, ועוד איזה עונג עשית את זה בגדול. מלאכית כחולה

למען המולדת ולמענך רובו ../images/Emo140.gif

סינ דרלה ערוכה ומוכנה לכל מסדר ולעולם לא תסרב פקודה

RoboCoc

New member
סינדי יקירתי

את מתכוונת שאת עירומה ומוכנה ל-(מסדר=>משדר=> משגר=>)משגל
פקודות בהמשך ...

סינ דרלה עירומה ../images/Emo8.gif

ובתנוחת הצדעה ממתינה לפקודות..... נ.ב סין לא תמיד מצייתת

RoboCoc

New member
חיילת ממושמעת

OK קדימה תתחילי למשש את גופך לעסות את שדייך ואני מיד מצטרף בנשק דרוך שש עלי קרב

RoboCoc

New member
הפקודה שלך היא

להגיע לצ´אט חדר הלגונה הכחולה מה שיותר מהר

RoboCoc

New member
הצדעה היא אמירת שלום ../images/Emo13.gif

נוסעת יקרה קני כרטיס תתצטרפי ל"שירות" ותקבלי הצדעה פרטית

*g99

New member
אממממממממממממ

העלת בי עכשיו את זכרונותי המופלאים מהצבא!!! זה היה כ"כ ניפלא... אני חושבת שעלי לבצע כמה שיחות טלפון לנסות לשחזר ולהשלים את החסר
g99...

stranger1

New member
סיפור מעורר...ללא ספק...

עם אלמנטים של דה ז´ה וו.... אהבתי

למעלה