דגימת זרע

מצב
הנושא נעול.
דגימת זרע

דגימת זרע
בוקר טוב ברצוני לדעת כמה זמן אפשר לשמור דגימת זרע........ בהקפאה הכוונה........... הרבה תודה ספי שוסטר

MIF2002

New member
הי ספי

דגימת זרע
בוקר טוב ברצוני לדעת כמה זמן אפשר לשמור דגימת זרע........ בהקפאה הכוונה........... הרבה תודה ספי שוסטר
הי ספי
לנו יש 6 מנות זרע בהקפאה ואמרו לנו שהן מחזיקות הרבה שנים, אם כי לא נקבו במספר. אני יודעת שלא מזמן היתה לידה של עובר שהיה קפוא 12 שנה, אז אני מניחה שגם לגבי זרע סדרי הגודל הם דומים, אבל זו בהחלט שאלה מעניינת, מאחר ואצלנו כל ההפריות בעתיד תהיינה אך ורק עם זרע קפוא אני אשאל בביקור הבא במרפאה ואעדכן.

הרבה תודה

הי ספי
לנו יש 6 מנות זרע בהקפאה ואמרו לנו שהן מחזיקות הרבה שנים, אם כי לא נקבו במספר. אני יודעת שלא מזמן היתה לידה של עובר שהיה קפוא 12 שנה, אז אני מניחה שגם לגבי זרע סדרי הגודל הם דומים, אבל זו בהחלט שאלה מעניינת, מאחר ואצלנו כל ההפריות בעתיד תהיינה אך ורק עם זרע קפוא אני אשאל בביקור הבא במרפאה ואעדכן.
הרבה תודה
בוקר טוב תודה על שענית לי......... רק לאחרונה נודע לי שחבר שלי שנהרג בתאונת מטוס לפני שלושים שנה השאיר דגימת זרע.......אז לפךני שאני פונה לאותו מקום ששם זה אולי נמצא רציתי לדעת אם יש לי איזה שהוא סיכוי....... שוב הרבה תודה ספי

הרבה תודה

הי ספי
הרבה תודה
ואשמח אם תידעי אותי מאחר והתגלה לי שהחבר שלי שנהרג בתאונת מטוס השאיר תגימת זרע בארצות הברית אבל זה היה לפני שנים רבות.........אז לפני שאני מתחילה לפעול באיזו שהיא צורה אני רוצה לדעת שזה לא לשווא שוב הרבה תודה ספי שוסטר

מצב
הנושא נעול.
למעלה