דגים.

קטקטXD

New member
דגים.

קנו לי דג ממש חמודד! אני יכולה לשים אות בחדר? יש העדפות למקומות שוניO? יש לדג משמעות כלשהי? יש תמונה של הדגג בצד--> אגב הוא קטןן מאוד! האורך שלו בי הזנב הוא כ-2 ס"מ. ממש התאהבתי בו בחנות
ובכלל באנו לקנות כלב כמה אוגרים סיביריים ותוכיות קטנות.

דנה A

New member
דגים

הי קטקט, מה שלומך? באיזה כלי נמצא הדג? בקבוק או אקווריום פתוח? אם איני טועה הוא נקרא דג קרב סיאמי, ולא, לא להניח את הדג בחדר השינה שלך! חדר שינה אינו מקום מתאים למים או אקוריום או דגי קרב.. הלכתם לקנות את כל הרשימה הזו?? כלב, כמה אוגרים ותוכיות.? יש שיפור בשינה? שבוע נפלא דנה

קטקטXD

New member
יש שיפור.. כי עברתי שוב חדר XD

הפעם עברתי לגג ושם זה כאילו דירה קטנה כזו XD וכן הלכנו לקנות הכל... שיפצנו את הגינה שלנו ויש עכשיו כלוב עם איזה 30 תוכיות וציפורים בריכה עם דגים גדולים אז לא רציתי לשים תקטן המתוק הזה שם... נראה לי אני אשים אותו במסדרון XD חבר שאי אפשר לשים בחדר :( הוא כ"כ יפה.. שמעתי שגדים כאלו רק אדומים מושכים כסף או הצלחה... זה נכון?? ראיתי אותו באיזה מספרה ובבית של חברה... (אדום...)

דנה A

New member
נפלא שיש שיפור

בכל חדר שהוא.. נשמע ששמח אצלכם בחצר, חי ומגוון, נפלא. לא מכירה את המשמעויות שהצמידו לדג זה, ראיתי שהיום אופנתי מאוד להחזיקו במקומות שונים. לילה טוב

ע של ע

New member
משהו ששמעתי...

ללא קשר לפנג שואי (שאני מעריצה שלו), שמעתי במקרה כי דג הקרב הוא גם דג מזל, אין לי מושג אם יש בסיס לשמועה, גם לי היה דג כזה בבית אך הוא מת בחורף כנראה מן הקור#@*!#@ בהצלחה.

למעלה