דגים

pirge

New member
מושט ברוטב אדום-הדג הזה כל כך

טעים,שיהפוך להיות אחד המתכונים הכי הכי שלכם. מושט מטוגן ברוטב אדום לפני הכל---------מטגנים את המושט כשהוא מצופה בקמח - משני צדדיו עד להשחמה. ומניחים בצד. בינתיים-----........ מכינים בסיר רחב הרבה שום גמבה פרוסה לחתיכות גסות פטרוזיליה טרייה עלים שלמים כוסברה: פפריקה חריפה פפריקה מתוקה מיץ לימון כמון: מלח ופלפל שחור 2 רסק עגבניות קטנים לטגן הכל היטב בשמן, עד שייספגו הטעמים. להניח על הכל את הדגים המטוגנים. למלא במים חמים עד גובה הדגים. טיפה פחות. להשתדל לסדר את הדגים בשכבה אחת בסיר שטוח. לבשל כחצי שעה.או עד שהמים מצטמצמים לחצי. להשאיר רוטב לחלות. מתכון: עצמי

סילן

New member
../images/Emo13.gifתודה גדולה

תודה PIRGE, אנסה את המתכון בשבת הקרובה. אולי כדאי במקום רסק עגבניות, להשתמש בקופסה של עגבניות חתוכות לקוביות. אנסה לצרף תמונה. זו פעם ראשונה שאני בפורום, אנסה להעתיק ולהדביק. תודה מכל הלב

דנייאלה

New member
ברוכה הבאה סילן

ולא תתאכזבי מהדג של פירגה זה בטוח ויש לך אחלה שם ...

pirge

New member
בורים באפיה

08:58 | 17/06/05 דג בורי עם תפוחי אדמה בתנורו pirge ו דג בורי בתנור דגים שלמים נקיים . לעשות בהם 3 חתכים לאורך . לחתוך תפוחי אדמה פרוסות דקיקות עגולות. מכינים בקערית: פפריקה מרוקאית עם שמן+כמון+מלח גס +פלפל+שום כתוש גס+כורכום מורחים בתערובת ---את הדגים מבחוץ ומבפנים . מכניסים עלה רוזמרין טרי לבטן. מעסים גם את תפוחי האדמה בתבלינים. מניחים הכל בתבנית שמורחים עליה מעט שמן זית. קודם את תפוחי האדמה ועליהם את הדג. מכסים בניר כסף ואופים חצי שעה בחום גבוה. מורידים את הניר וממשיכים לאפות כ-5 דקות עד שנראה שהדג מוכן. צריך להפוך את הדג פעם אחת..ולערבב את תפוחי האדמה. להגיש מיד. הריח והטעם מעולה.

pirge

New member
../images/Emo6.gifזו את המצחיקולה. אני../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

DUKASIT

New member
סילן יקרה בטח מקבלים ../images/Emo140.gif

תשמעי מה תעשי יש למעלה חיפוש תכתבי דגים או כל דבר אחר ותראי כמה מתכונים ותמונות יעלו לך. בהצלחה

pirge

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo25.gif למדתי להכניס אייקונים

אפילו כשהם לא עולים. איזה יופי. לוקחת את הסמן לאייקון-מסמנת --פתח--וזהו...כמה קל ולא ידעתי

pirge

New member
זה ההבדל, ביני לבין איש

מחשבים, שמסביר אותו דבר,אבל בחצי שעה.... הכי פשוט הכי קפיש. הבן שלי מהנדס מחשבים. כשהוא מלמד אותי משהו חדש במחשב,הוא מכתיב לי שעה. אחרי שהוא הולך,אני מצליחה לארגן את השעה לתוך 5 דקות.ככה זה.
אבל תשימי
, כמה זמן זה חוסך. תענוג. לילה טוב יקרים, הולכת לישון.

effyba

New member
סילן..(איזה שם אהוב עלינו..) בואך

לשלום... והנה לך מלאן מתכוני דגים... http://www.dagim.org.il/

סילן

New member
אתן נהדרות../images/Emo99.gif

חמודות משהו. המתכונים של פירגה נראים מעולים, כבר נתתי אותן לבנות בעבודה.

למעלה