דגים.

דגים. ../images/Emo21.gif

קראתי פעם באחד הספרים שמדברים על פאנג שוי, שדגי זהב מתים כאשר הם לוקחים על עצמם עצב/דברים רעים שקורים למשפחה. זה נכון? יש לי שלושה דגי זהב, ואחד מת לפני כמה ימים. זה אומר משהו..?

night mistress

New member
אף פעם לא שמעתי על זה..../images/Emo4.gif

אבל אני מניחה שרצויי לחכות למומחים..

אופס..., נכון

בפנג שוי, כל מה שמת, לא כדאי שיהיה בסביבתינו. אפשר לפרש את זה באופנים שונים אבל אני מעדיפה את הפן המעשי כלומר, להביא דג חדש במקום זה שמת. לא הייתי נכנסת לפירושים אלה ואחרים מאחר ומותו של דג יתכן מהרבה מאוד סיבות ולעולם לא נדע מה לקח (או לא...) איתו. קדימה, להביא חדש, לנקות את המים לשים חומר נגד כלור ו... לתת להם לשחות בכיף.

JastDavid

New member
תשובה נוספת......

אני די מבין בדגים אני מגדל דגים טרופיים כבר 23 שנים ואני יודע דבר או שניים על דגים ודגי זהב הם מיצרים בקטריות מזיקות לעצמת ולסביבה אז בוא נגיד ככה כדי להחזיק דג זהב בחיים צריך להחליף 20%-30% מהמים של האקווריום שלהם כל שבוע או מקסימום שבועיים ועל כל 2 ליטר מיים שאתה מחליף לשים חצי כף שטוחה של מלח שולחן \בישול וכמובן אנטי כלור הכמות של האנטי כלור משתנה מחברה לחברה תראה מה כתוב על הבקבוק בלי עין הרע אני מגדל את הדגים שלי 3 שנים ועד היום לא מת לי אפילו לא דג אחד! מה שאומר שהדגים צריכים תנאי מחייה מינימלים !!!!!!

למעלה