דגים בחלום

דגים בחלום

אני בת 34 אינני עובדת, נשואה אמא לשלוש בנות ובהריון בחודש תשיעי עם בן.

לפני שני לילות חלמתי חלום ובו היו שני אקווריום גדולים מקבילים אחד לשני בשני צידי חדר שלא היה רחב במיוחד. הזזתי כנראה אחד מהם והוא נשבר, בזכוכית היה מעין חור ואז החלו להישפך מלא מים על הרצפה וגם הדגים החלו לצאת ולהשתולל. ניסיתי להציל מה שיכולתי על ידי העברה לאקווריום השני שהיה משמאלי אך בטח היו גם אבידות ולא הצלחתי להציל את כולם. היו המון דגים באווקווריום מכל מיני סוגים בגדלים שונים אך לא יותר גדולים מגודל כף ידי. ובדקתי שהפילטר עובד...

אשמח לחוות דעת ופירוש.

גאוי 7

New member
דגים

הדגים - הבן המצטרף למשפחה , מהווה ברכה להמשכיות הדור ( :) ) , האוואריום - רגשות רבים בסוף חודש 9 לקראת הלידה

ההתלבטות - לגבי היכולת לפרנסה למשפחה המוגדלת , ובכלל גידולם של 4 ילדים והעומס שבכך וכמובן גם הברכה שבכך ( דגים מסמלים ברכה )

צד ימני ושמאלי - החלק השכלי חושב שיש עומס אך החלק הרגשי מרגיש מוכן לקלוט ילד חדש למשפחה

התפוצצות הקוואריום ותחושת חוסק שליטה - מצב של טרום לידה , האקוואריום המלא מים הוא דימוי של הרחם ומה שעוטף את העובר שאלו מי שליה, את מעט חוששת בזמני לידה כנראה הלידות לא היו לך קלות ... לפי החלום ,

החלום מהווה ביטוי לעייפות רגעית והעיקר בו הוא ברכה של שפע רב שעומד להיכנס בדמות דגים רבים

מה נראה לך ?

צוות מפרשי חלומות תפוז
בהנהלת מנהלת הפורום - טופי

וואווווווווווווווווווווווו

כל כך מתאים לקרוא את השורות הללו. בהחלט מקובל עלי ומתאים לי!

מאוד מודה לך על הדרך שבה כתבת את המילים והניסוח היפה של הרגשות וההתבטאות הפנימית שלי.

מחכה לדגיג המיוחד שלי ולשאר הדגים הרבים.

תודה לך!

למעלה