דב"ז

• פותח הנושא erorr
  • פורסם בתאריך

erorr

New member
דב"ז

מישו ראה את הפרק של אתמול? (אני פיספסתי)

DesertRose1

New member
מה זה דב"ז? }}../images/Emo11.gif

DesertRose1

New member
לא ראיתי אף פעם. }}../images/Emo11.gif

ואין לי שום כוונות לראות גם!

wendigo

New member
חבל... אני ממליץ לך לראות.

במקום להשקיע מאמצים לראות את הסדרה הנחותה "24", תשקיעי זמן לראות את הסדרה הגאונית "דרגון בול זי". הימור שלי: שנה הבאה היא זוכה בפרס גלובוס הזהב על הסדרה הטובה ביותר.

DesertRose1

New member
24 נחותה../images/Emo35.gif דב"ז גאונית../images/Emo35.gif }}../images/Emo11.gif

נראה לי קצת התבלבת בסידור של המילים....

wendigo

New member
נראה לך שזה היה ברצינות?

גם אם יאיימו על חיי אני לא אראה את השיט הזה (דרגון בול זי). כנראה יש אנשים סדר העדיפויות שלהם זה לצפות בסדרות מפגרות. אבל לא אני. ובינינו, "24" לא נחותה, אבל איפשהו היא איבדה מקסמה. אבל כל אחד ודעתו, וזאת דעתי.

DesertRose1

New member
נושמת לרווחה..../images/Emo13.gif }}../images/Emo11.gif

וזה ידוע ש24 איבדה מקסמה, אבל היא עדיין אחת הסדרות הגאוניות שיצאה!

wendigo

New member
זה ידוע ועצוב...

גאונית? אמממ... לא הייתי אומר זאת. בעונה הראשונה חשבתי שהיא גאונית בגלל הגימיק ובגלל העלילה. כשהעונה הראשונה הסתיימה, חיכיתי בקוצר רוח לעונה השנייה, אבל בעקבות מה שקרה בעונה השניה, לא כ"כ חיכיתי בקוצר רוח לעונה השלישית. שלא תחשבי שאני לא שמח שהסדרה משודרת, אבל איפשהו רמת ההתלהבות שלי מהסדרה ירדה בהרבה.

DesertRose1

New member
אני מסכימה איתך- }}../images/Emo11.gif

שרמת ההתלהבות ירדה... אבל הסדרה ממשיכה להיות מותחת ומעניינת. ברור שפחות מהעונה הראשונה, נורא קשה לשמור על אותה ההתרגשות מספר עונות. אל אין מה להגיד, סדרה מעולה!

wendigo

New member
אבל בתחילת העונה השניה

הייתה את אותה את ההתלהבות שהייתה בעונה הראשונה. אבל בעקבות מה שקרה בהמשך העונה, ההתלהבות ירדה. סדרה מעולה או גרועה זה לא קשור. יש כאלה שיטענו ש"הבית הלבן" סדרה גאונית, כמו שאת טוענת לגבי "24, אבל אני מעולם לא נמשכתי אליה, והסדרה לא עוררה אצלי התלהבות אחרי שראיתי מספר פרקים.

DesertRose1

New member
גם לי- }}../images/Emo11.gif

הבית הלבן לא ממש "עשה את זה".... ואני מכירה המון שיגידו שזו אחת הסדרות הטובות ביותר.. היא גם קיבלה ביקורות טובות, וזכתה בהמון פרסים. וזה נכון, כל אחד נמשך אל הסדרה באופן שונה. הדבר הבולט שמציק לי ב24, שבעונה הראשונה לא ידעתי בכלל מה הולך לקרות! הכל היה חדש ולא ידוע, וזה היה כל כך כיף! ועכשיו אני כבר יודעת מה יהיה לבד...

wendigo

New member
דווקא העובדה שלא ידעתי מה הולך

לקרות כלום בעונה הראשונה גרמה לי להתלהב מהסדרה. זה היה כ"כ מאתגר לנחש מה מה הולך לקרות. אבל בדיוק העובדה שקרה ההפך גרמה לי לעוד יותר אתגר. ולעומת זאת בשתי העונות אחריה, זה נהיה פחות מאתגר, כי הסדרה נהייתה כ"כ צפויה. ולכן ההתלהבות שלי.

wendigo

New member
אני מעדיף להבליג...

על מנת שאח"כ לא תתבכיין לי שאני לא לומד לקבל דעות של אחרים.

מותר לך לא לאהוב את הסדרה

אבל זה שאתה אומר שרק אנשים מפגרים רואים את זה, וקובע את זה כעובדה - זו צרות עין שמעוררת בי בחילה...

למעלה