דב"ז

• פותח הנושא erorr
  • פורסם בתאריך

wendigo

New member
לא אמרתי שרק אנשים מפגרים צופים בה

אמרתי שהסדרה (דרגון בול זי) עצמה מפגרת. זכותי לחשוב שהסדרה מפגרת, ואם דעתי לא לטעמך, תתעלם ממנה. אם אתה מסלף את דבריי, וטוען שאמרתי שמי שצופה בה מפגר, כנראה שזה אומר משהו לגביך. כי אם היית חושב שזה לא מכוון אליך, לא היית מתעצבן כ"כ.

...

"גם אם יאיימו על חיי אני לא אראה את השיט הזה (דרגון בול זי). כנראה יש אנשים סדר העדיפויות שלהם זה לצפות בסדרות מפגרות. אבל לא אני." הדרך שבה בחרת להביע את דבריך היא פוגעת, מזלזלת ומעליבה

פוחסה... חשבתי שההודעה הקודמת

לא נשלחה

wendigo

New member
זה שאתה בוחר להבין את דבריי

בדרך כזאת או אחרת, זאת בעיה שלך. ואני עדיין מצדד בדבריי. אבל אל תסלף את דבריי (או של כל מישהו אחר) לפני שכל העובדות ברורות לך.

אלא אם כן אתה טוען

שמישו פרץ לך למשתמש וכתב את ההודעה הזאת, אני עדיין מחזיק בדיעה שאתה כתבת את דעתך בצורה מגעילה שמזלזלת בקהל מסויים...

wendigo

New member
לא טענתי שלא כתבתי את ההודעה הזאת

אלא טענתי שהפרכת את דבריי מהקשרם. אמרתי שהסדרה מפגרת. אבל אתה טוען שאמרתי שהאנשים שצופים בסדרה מפגרים.

ראיתי... היה פרק מצוין!

ווג'יטה ניקנק את סל... כך שסל, בלית ברירה, הציע לווג'יטה עסקה... הוא אמר לו שהוא מכיר את הסאייענים ויודע שהם אוהבים להילחם מול חזקים מהם בשביל האתגר, ושהוא מציע לו שייתן לו למצוא את 18 ולבלוע אותה בשביל להפוך לסל המושלם, כדי שיהיה לווג'יטה אתגר... :) ווג'יטה הסכים, וסל התחיל לעופף לו בשביל לחפש את 18... וטראנקס ניסה לעצור בעדו ולחסל אותו... הפרק נגמר כשסל רואה היכן נמצאת 18. הימור שלי: סל יתחמק מטראנקס, יבלע את 18, ובכך יהפוך לסל המושלם... הוא יהיה חזק כל כך עד שאפילו קרילין, ווג'יטה, טראנקס ו16 לא יצליחו להביס אותו ביחד
את השאר אני לא צריך להמר כיוון שאני יודע מה יקרה... יש למה לצפות

ראית את הפרק היום?

פייייייייי פרק ענקקק
אהבתי את הקטעים עם מקיטה וטראנקס... אגב, מהי רמת האנרגיה שיש עכשיו לסל לדעתך? אני הייתי אומר שזה עומד על בערך... המממ... 100 מליון. בעצם יותר... אולי 150 מליון חבל שהעונה נגמרה

erorr

New member
כן.. ראיתי

היה היום פרק שבו סל בולע את 18... אתה יודע מה יהיה ההמשך?

erorr

New member
מה אתה רציני???

לא קיים שום המשך לקטע עם סל???

ברוווור שקיים

אבל ערוץ 6 יפרסם את ההמשך רק "אחרי סיום שנת הלימודים הנוכחית" - לפי תום אבני

GoLd FlOwEr

New member
אאאאא...

אולי אני מתבלבלת, אבל זה לא הסידרה המצויירת הזאת בערוץ 6

זה מנגה! מ-נ-ג-ה!

זה שזה בערוף 6 זה רק כי בארץ שלנו מפגרים מספיק בשביל לחשוב שכל מה שמצוייר אומר שזה מיועד לילדים... בשאר העולם דב"ז מיועדת לבני נוער בלבד! רק בארץ הדפוקה שלנו ערוץ 6 קנה אותה וצינזר את כל החלקים הגסים והאלימים (כלומר חצי מהסדרה)
אם אתם לא מאמינים לי תיכנסו לפורום דרגון בול זי בתפוז, ותראו שהרוב השולט של הגולשים שם הם בני 15-16 ומעלה!

GoLd FlOwEr

New member
לא התכוונתי שבסדרה לילדים קטנים

כולה שאלתי אם זאת הסידרה המצויירת..
סורי אם נעלבת
ואני, לא משנה אם הסידרה לבני נוער או לא, לא אוהבת סדרות מצויירות
אבל אולי אני אנסה לראות מתישהו. באיזה שעה זה

חחח מאוחר מדי...

הסאגה הזאת נגמרה... כך שנכון לעכשיו אין את הסדרה
ותבינייי! זה לא מצויר סטייל בטמן-הולך-להציל-את-סופרמם-מספיידרמן-ששיתף-פעולה-עם-גרמגל! זה מצוייר בסגנון אחר! זה מנגה! אילו הציורים הכי שולתים שיש! ועד כמה שאיכות הצבע בסדרות הללו זה קקי התוכן ממש טוב בדרך כלל

GoLd FlOwEr

New member
דווקא פעם הייתי מכורה לבאטמן

(גם המצוייר וגם הסרט). ואם כבר מדברים על באטמן, איך קוראים לבאטמן עם אשת החתול

למעלה