דבש... ועוקץ!!

shlomi135

New member
דבש... ועוקץ!!

אז אחרי כמה נסיונות נפל עם הבוגי החדש משומש שלי, ובגילי המופלג... תפסתי גלים היום בפעם הראשונה. וזה היה ללקק את האצבעות... נראה כאילו תפסתי את הקונספט. כשחזרתי לאוטו, מצאתי שגנבו לי רשימה בלתי נגמרת של דברים. אני דואג לפזר את הדברים החשובים בכל החורים באוטו, ומזל שאת המפתחות הם לא מצאו. מנסיונכם הרב [למרות שלרובכם בטח אין עדיין אוטו (סתם...)] מה הפתרון? יש איזה מיני תיק גב אטום למים שאפשר לקנות איפה שהוא? יש פתרון אחר? שלומי

שמע אתה יכול לשכפל את המפתחות

של האוטו ואז להיכנס איתם למים (כמעט בכל בגד ים יש כיס ) או שתיסע עם מישהו ושיהיה בחוץ לשמור לך על האוטו

W u t a n g

New member
מה שאני עושה:

הפתרון הכי טוב: תחנה את האוטו בישוב\מקום מגורים סמוך במרחק הליכה מהים, ליד חצר של מישהו.. הסיכוי שיפרצו לך את האוטו במקום מגורים עם אנשים מסביב הוא הרבה הרבה יותר קטן מאשר בים. בים פורצים הכי הרבה מכוניות.. לשני חברים שלי פרצו את האוטו בים בחודשיים האחרונים, פשוט שברו תחלון וגנבו תרדיו, ארנק, בגדים, נעליים כל מה שהיה באוטו.

ודווקא אני חשבתי ש..

איזה מזל למי שיש רשיון ואז הוא יכול לשים את כל מה שהוא לא צריך באוטו... נגיד אני אלך לגלוש לבד רק תהיה לי הסעה ואיסוף ואין לי מושג איפה אני אשים את כל שאר הדברים שאני אבוא איתם לים חוץ מהגלשן....מה אפשר סתם להשאיר על החוף? לא גונבים?

W u t a n g

New member
איזה דברים?

מה אתה בחורה? אתה צריך טמפונים בתיק? לא מביאים כלום לים חוץ מגלשן, אולי בקבוק מים...

מה עם..

שעווה והכל ומכן חרטום או שלא מביאים אותו לים. קיצר שאלה של חובבן...מה אמורים להביא לים אם בכלל ועוד דבר..בשביל מה בדיוק המסרק של השעווה מיועד?

DaRזה אני

New member
בגג אם אתה רוצה להשקיע...

זה מגבת לשבת עליה באוטו קצת אוכל כסף אם אתה נמוסע בתחבורה ציבורית וקרם הגנה וזה גם מוגזם שאני בקיץ יורד לסשן של עד 3 שעות אני בא עליי מרוח עם קרם ותולה את המגבת שלי על עמוד ובתוך הבגד ים ברי'רצ כסף אפ צריכים קיצר גלישה זה לא קמפינג ואל תילחץ אחרי שיגנבו לך כמה פעמים אתה תבין בדיוק' איפה לשים את הדברים

לתחבורה ציבורית

צריך לנסוע עם מגן חרטום? איפה שמים אותו כשמגיעים לים? ואם נוסעים עם כרטיסיה? צריך לעטוף אותה במסקנטייפ טוב טוב 5 שכבות הא? ושוב..שעווה אפשר לשים בבית אבל לא קשור..בשביל מה המסרק של השעווה?

W u t a n g

New member
תחבורה ציבורית

בחיים לא נסעתי עם גלשן בתחבורה ציבורית, אבל אני יכול להגיד לך שמגן חרטום בכלל לא קשור למה שאתה מדבר עליו... מגן חרטום דבוק לך לשפיץ של הגלשן, זה לא ממש מתברג... חוץ מזה שזה חתיכת דבר מטומטם. רואים שעוד לא היית בים, שעווה נמסה תוך כמה שניות בשמש בקיץ.. וכרטיסיה - תמצא סלע בחוף להחביא אותה מתחתיו. חוץ מזה מה קורה איתך......? עוד לא היית גלשת בכלל, מה התחקיר הזה.. כנס לים כבר ותפסיק לזיין תשכל.

b m x

New member
אני שמח שלא גנבו לך תרכב

ושמח שסוף סוף יצא לך לגלוש בחליפה יש מקום לפתח , אם יש לך מערכת אזעקה מובנת בפתח ,לך לחנות שיכפות מפתחות(לרכב) הקרובה תשכפל מפתח ואת הפתח הנוסף תשים בחליפה או כמו שאני עושה קושר אותו לתחתון ומעל זה חליפה ,אם אין חליפה אז רק קושר לתחתון. קודן יש לך באוטו? אם אין לך אז מומלץ ,או שתקח מחשבון ישן תשבור אותו תעקם אותו תעצב אותו עד שיהיה לך צורה של קודם ותדביק ליד ההגה במקום גלוי ,אם משהו ירצה לגנוב תאוטו ויראה קודן ,הוא יאלץ לחשוב פעמיים. או שתביא חבר\ה שיהיה איתך ותחנה במקום שרואים אותו מהמים .

קרנו

New member
מערכת התראה

אם יש לך אזעקה אז תדע שבכל האזעקות מהשנים(8 שנים) האחרונות יש אפשרות לנעילה עצמית אחרי 30 שניות (או זמן מוגדר אחר) מה שאומר שאם הרכב מכובה (מנוע דומם) ולא נעלת את האזעקה, 30 שניות אחרי היא נועלת את עצמה חוץ מסגירת הכפתורים ככה שאם ישברו לך חלון היא מתחילה לצפצף . אם אין לך אזעקה תתקין גלאי נפח עם צופר זה גג 200 שקל ויהיה לזה את אותה ההשפעה. בקשר לדברים שים בליש או בחנויות צלילה יש המון מיכלים קטנים אטומים למים לתלייה על הצוואר או חגורות ליד\רגל

למעלה