דבר שמפריע לי מאוד

ניקולי

New member
דבר שמפריע לי מאוד

אז ככה: היתה לי פעם חברה, שמאוד מאוד אהבתי, היינו ביחד מכיתה ח´, עברנו ביחד את הצבא, ויותר מכך, המשכנו את החברות שלנו, זמן דיי ארוך אחרי שנישאנו , והבאנו ילדים לעולם. היא ידעה עליי דברים רבים,כמו שאף אחד לא ידע, הייתי מספרת לה סודות, שלאיש לא סיפרתי..היינו חברות טובות, הייתי הולכת לכל מיני ארועים משפחתיים שלה, הינו יושבות על הדשא בבית שלה עם ההורים שלה, היינו הולכות ביחד לטיולים בטבריה על החוף, הכרנו את אותם בחורים,בקיצור היינו בנשמה של אחת לשניה. ואז.. יום אחד, פשוט כנראה החליטה שאני לא מספיק טובה בשבילה..ואז..כשהייתי מתקשרת פשוט היתה מנתקת לי את הטלפון בפרצוף, (בלי כ הודעה מוקדמת ובלי שום מריבה)..פשוט כך סתם היתה מנתקת, וכשהייתי מתקשרת שוב ושואלת אותה מה קרה, היתה אומרת לי..שהטלפון לא בסדר ולא שומעים.. אבל..בחייתקם כמה זמן אפשר להשאיר טלפון מקולקל?? אתם הייתם משאירים טלפון מקולקל, שנה שלמה..???? אני לא!!, והכי הרגיז אותי.. זה שפגשתי את אמא שלה בוע לפני החתונה שלי (עם יהודה) בבריכה, שאלתי אותה כדרך אגב, על הבת שלה.. ושאלתי אותה אם ידוע לה משהו שאני לא יודעת אותו, ועל הניתוק הזה פתאום..ואז היא פשוט ענתה לי "מירי אמרה לי שהיא התקשרה אלייך כמה פעמים ואת לא ענית לה" (היא פשוט העבירה את הכדור אליי)..תראוכל זה קרה לפני שנה..אבל הקשר שלי איתה מאוד היה חשוב לי.. זאת החברה שאני הכי אהבתי..לגבי שאר החברות שניתקו קשר לא מעניין אותי... זה כואב לי..ומפריע לי הרבה .. אשמח אם תייעצו לי מה לעשות

ניקולי

גם לי קרה מקרה דומה. הייתה לי חברה שמהתיכון היינו הכי קרובות בעולם , אפילו הכרתי לה את בעלה לעתיד. ואז יום אחד היא פשוט לא ענתה לי לטלפון יותר ובמשך חודש הייתי במרדפים אחריה כדי להבין למה עד שבסוף החלטתי שמספיק זה מספיק כי כמה שהיא חשובה לי ואני אוהבת אותה אני לא צריכה לרדוף אחריה או אחריה אף אחד בשביל שיאהב אותי או ידבר איתי. וככה ניתקנו את הקשר שלנו לתקופה של יותר מחצי שנה עד שלפני חודשיים בערך אחותה התקשרה אליי לעבודה וסיפרה לי שהיא עומדת להתחתן והיא מתגעגעת וכל הזמן אומרת עד כמה היא מצטערת שניתקה את הקשר שלנו , אבל היא מפחדת שאם היא תתקשר אליי אז אני אדחה אותה מפה לשם היא התקשרה ועכשיו אנחנו ביחסים יותר טובים ממה שהיינו לפני כל המטרה בסיפור שלי היא להבהיר לך שאם החברות שלכם היא חברות אמת אז לא משנה כמה זמן יעבור היא תתקשר אם הטלפון המקולקל או בלעדיו פשוט תקחי צעד אחורה ותתני לה זמן לעכל את מעשיה. שבוע טוב.

ניקולי

New member
אמדורה מתוקה

העיניין הוא..שנכון,למעשה ניתקתי עימה קשר כלומר הפסקתי לחפש אותה כבר מלפני שנה, אבל מאז נדה.. פגשתי לא מזמן את בת הדודה שלה הרי שכתבתי שהיינו כמו משפחה, והבת דודה שלה ממש היתה בהלם שאנחנו לא בקשר (אני וחברה שלי) אמרתי לה שבא מצידה של הבת דודה שלה ולכן אין לי שמץ של מושג למה??תאמיני לי אם הייתי יודעת לא הייתי שואלת.. בקיצור נראה לי שהשאלה הזאת תלווה אותי עוד הרבה, וכנראה החברה הזאת שלי ..(שדרך אגב,נשבענו להשאר חברות לנצח ע"י דקירת אצבע, לפני שנים רבות עוד מימי התיכון) ובטח את יודעת מה זה נכון?? וכנראה שהיא החליטה שאין לה צורך להיות חברה שלי יותר וזהו. את יודעת, היה לי מקרה דומה עם הבן דוד שלי, היינו הבני דודים הכי הכי קרובים וזה כבר עיניין של לפחות 25 שנה, אני התחתנתי הוא התחתן, הינו ממשיכים לצאת יחד, טלפונים, סיפורים, ועוד, ואז.. יום אחד היה ויכוח משפחתי בין אמא שלי לאישתו..היה כעס, ומאז ניתקנו כל קשר, אחרי מס´ שנים של שתיקה, היתה הלוויה של דוד שלי (דוד אחר לא אבא שלו)..ואז..הוא ואישתו ניגשו אליי ואל אמא שלי וביקשו סליחה, הוא אף בכה באחד מין המפגשים שלי ואמר לי "אני יודע שלא היינו בסדר, אני מבקש ממך מחילה, מה נשאר לנו בחיים אם לא אחד את השניה?" הוא לא היה מוכן לוותר על הקשר בכל מחיר,הנה, קרה הדבר ואחרי שהתגרשתי מבעלי הראשון, הם החליטו כאילו לנדות אותי , הם כ"כ כעסו על כך שנשאתי בשנית (כ"כ מהר)...וזהו.. לפעמים אני לא מבינה אותם,לפעמים אני לא מבינה את עצמי..איך אפשר לאהוב אנשים שבכלל לא אוהבים אותך???? "(ע"פ שאני לא בטוחה שהם לא אוהבים אותי, הם פשוט קיבלו שריטה בראש)... בכל אופן תודה לך על הסיפור שלך כי יש הרבה במה דשסיפרת לי.. תודה ניקול*

ליאור 30

New member
ניקולי אהלן ידידתי

תגידי ניסית להרים עליה טל´ אחרי תקופה ארוכה ולבדוק מה קרה או שגם אז היה הטל´ שלה מנתק??????? ועם כן אז לא נורא מצאת לך ידיד וחבר חדש לא????????????????. שיהיה לך וליהודה ולילדים שבוע נהדר וכייפי ועל תקחי קשה את זה שיהודה יוצא למילואים

ניקולי

New member
ליאור נשמה

ברור שמצאתי לי ידיד/חבר/אח חדש..ואין לי כל ספק בכך.. ולא , לא נסתי להתקשר אליה..מאז..מלפני שנה.. מאחר ואני הרגשתי עוד אז.. שאינה מעוניינת לדבר איתי (ואין לי שמץ של מושג למה?) הרי שאני לא מסוגלת לפגוע בזבוב, אז למה????? וכנראה תשובה לכך אני לא אמצא..לעולם!! (אלא אם כן שתינו נהיה באותו בית אבות..ואז נסגור מעגל שהחל עוד בשנת..1985 ).. בקשר למילואים של יהודה אני לא לוקחת את זה קשה (אני רק בוכה מהבוקר, ועצוב לי) זהו מעבר לכך מה פתאום????? ליאור..אתה נשמה טובה.. ושנינו אוהבים אותך, כולל הילדים. שיהיה לך אחלה יום ואחלה שבוע

ליאור 30

New member
ניקולי אהלןןןןןןן ודעתי גם עכשיו,,,

הוא שתנסי להתקשר אליה ולבדוק אולי עד היום היא התאוששה ממה שהיה ואולי היא מתביישת להרים טלפון מבושה לכל הפחות את תדעי שעשית את הכל ושאת בסדר גמור גם היום אפילו שלא עשית כלום מי יודע אולי עבר עליה תקופה רעה מאוד והיה לה קשה לשתף אותך ???? בקיצור זאת דעתי אבל ההחלטה בידך רק שאת יודעת פחות או יותר שעד היום לא טעית ליאור

Queen Of Love

New member
ניקולי...

ניקולי, אני מכירה את ההרגשה הזו. הייתה לי חברה טובה מאוד, היינו עושות הכל ביחד, באמת הכל. לפני כמה חודשים היא התחילה להתרחק. מסתבר שהיא הייתה מחוברת לאינטרנט והתרחקה מכולם לא רק ממני. אבל בכל זאת לא ציפיתי שאי פעם ניפרד אחת מהשניה. אנשים עוברים תקופות בחיים שלהם ולפעמים לא ברור לנו למה הם מתנהגים ככה. לפי דעתי את יכולה לכתוב לה מכתב ולשלוח לה בדואר או למסור לה את זה אישית. תרשמי לה הכל, את כל התקופות שהייתן ביחד, תזכירי לה את השבועה הכל..תסבירי לה כמה את פגועה. אולי דרך מכתב הדברים ייראו אחרת. אולי היא עברה או עוברת תקופה קשה?...יש אנשים שהתגובה שלהם היא פשוט התרחקות...אני לא יכולה להגיד לך כי אני לא מכירה אותה. אם אחרי שתשלחי לה את המכתב היא עדיין לא תגיב (את מבחינתך עשית הכל!!), פשוט עזבי אותה. יש לך את השותף שלך לחיים תתמקדי בו. אני בטוחה שהחיים שלך יהיו נהדרים ויפים גם בלעדיה. את מקסימה, אני יכולה להגיד שהיא איבדה חברה טובה. מאחלת לך רק טוב, מכל ה-
Queen Of Love

ניקולי

New member
תודה מתוקה

עכשיו גרמת לי
(להסמיק)..תראי אני יודעת מי אני.. אני גם יודעת ברילו מצבים קשים היא היתה בחייה, בזמן הכי קשה שלה הייתי אצלה..עזרתי לה וכו´... (דברים שאני לא רוצה לאמר עליהם עשיתי למענה)..כי באמת זה היה אך ורק למענה.. כמו כן נסתי רבות להתקשר אליה ולוודות את המצב.. אך לשווא.. אני לא חושבת שמכתב יעזור כאן..מאחר ואני דוגלת בכנות וביושר בפנים.. ומכתב זה כאילו..הסתתרות ממשהו,... את יודעת?? לא פעם חשבתי ללכת אליה הביתה, לעמוד מולה..ולשאול למה????, רק בכדי לקבל תשובה הוגנת, אח"כ מצידי שלא תדבר.. (וואוו אני לא מאמינה על עצמי עד כמה אני ישרה, עד כמה מפריעים לי דברים בחיים שלא הולכים כשורה...יש פייריות כזאת בעולם? או שאני חיה בעולם אחר??)... בכל אופן תודה לך ניקול*

Queen Of Love

New member
למה מכתב....?

תראי ניקולי, במכתב גם יש המון יושר וכנות. למה עצתי לך היתה מכתב?... מפני שבמכתב לפעמים אתה אומר את כל מה שאתה רוצה, ואת כל מה שאתה מרגיש, לפעמים כשקוראים משהו זה יותר נוגע ללב, כאשר פנים מול פנים אומרים לפעמים דברים שלא מתכוונים אליהם, ובמכתב לעומת זאת, יש לך זמן לשבת עם עצמך ולרשום משהו מהלב. חוץ מזה אני חושבת שאם תרשמי מכתב יירד ממך המון כאב. את תרגישי יותר משוחררת. אבל שוב, אני לא ממש מכירה את כל הסיפור ביניכן ואולי יש דברים שאני לא יודעת. בכל אופן,אני באמת מאחלת לך רק טוב! מכל ה-
queen of love.

mariana

New member
היי ניקולי

מה שלומך? את יודעת זה קורה. פתאום חברים טובים מתרחקים לטובת המשפחה או בן זוג חדש או עבודה. גם אני התרחקתי מהחברה שלי שיצאתי עם החבר שלי הראשון פשוט לא היה לי זמן להשקיע בחברות בינינו ואני יודעת שהתנהגתי לא טוב, אבל תמיד שמרתי איתה קשר. גם היום הקשר בינינו מתרחק, את יודעת אפילו יש כאלה שחוסכים בשיחות, כמו חברה שלי שאין לה טוקמן, כמה זמן אין לה טוקמן וכשיש לה אז היא מתקשרת אליי? אני חושבת שאולי היא פגועה ממך אפילו מדבר הכי קטן, או שהגיע לאוזניה איזה משהו שכאילו אמרת ואת לא באמת אמרת, זה את צריכה לברר. או שלהיתקשר אליה ולשאול אותה ישר "נו תיקנת את הטלפון שלך?" אז היא תקבל ביאוס, פשוט להגיד לה שרצית לדעת מה קורה איתה ואיפה היא נעלמה? ואני בטוחה שמשם השיחה תזרום, אם את רוה שהיא מתנהגת בקרירות אז להגיד לה שיש לך מה לעשות ושתתקשרי אליה יותר מאוחר ולא להיתקשר אליה. בהצלחה וכל זה מנסיוני האישי כי נאי עברתי את זה בדיוק, ואני עוברת את זה גם היום. אוהבת אותך לנצח

ניקולי

New member
יפיופה...

תראי מרין.. נכון, הרבה מתרחקות או מתרחקים לטובת משהו אחר.. אבל.... זה לא מצדיק את ניתוק הטלפונים...מה שאני חושבת על החברה הזאת.. זה יותר מכך.. נראה לי שכל זה נובע בגלל איזה סוד קטנטן שאמרתי לה....עוד כשהייתי נשואה לבעלי הראשון, וכנראה שהסוד הקטנטן הזה גרם לה להתרחק.. יחד עם זאת אני לא חושבת..שלמרות הסוד הקטן הזה..יש סיבה לנתק קשר מבלי לאמר מילה.. בקשר ללפגוע בה בחיים לא..כי אני לא כזאת..ומי שמכיר אותי מכיר ויודע שאפילו בזבוב אני לא יכולה לפגוע.. גם אני אוהבת אותך מרין מאוד שלך ניקול*

ניקולי

אז ככה אי אפשר להחזיק בכח קשר גם אם זה מאוד מאוד כואב אבל שווה ניסיון נוסף מאחר וזה באמת חשוב לך ולא בטלפון פשוט תפיתעי אותה בבית או משהו כזה ותדברי איתה פנים אל פנים וכך תוכלי גם לראות את שפת הגוף שלה נכון שאם היא לא תרצה זה מאוד יפגע ואולי לא תרצי שהיא תראה את התגובה שלך אבל שווה לנסות בהצלחה בהצלחה בהצלחה

ניקולי

New member
נופרי

חמודה את...זה בדיוק על מה שחשבתי.. אבל את יודעת לפעמים אני שואלת את עצמי.. האומנם ואם כדי?? האם שווה כל המאמץ הזה?? באם זה היה כ"כ חשוב היא היתה פונה אליי לא?? ואת יודעת מה עוד יותר מרגיז אותי?? כשהייתי שואלת אותה מה קרה לך את לא בקשר?? היתה אומרת שהיא כ"כ עסוקה (בולשיט היא אפילו לא עבדה).. ועוד דבר, לפני כשנתיים אח שלה התחתן והיא הזמינה אותי לחתונה שלו.. למרות שהקשר ..התמוגג לו..הלכתי..שלושה חודשים אחרי זה אחותי התחתנה הזמנתי אותה, והיא אפילו לא טרחה להודיע שלא תגיע.. אז תגידי לי...ועכשיו אני מתייעצת איתך...זה שווה כל המאמץ?? או שעליי פשוט לסגור את הדלת הזאת ולא לדבר???

ניקולי

תראי כמה שזה כואב לדעתי לסגור את הדלת קרה אותו הדבר עם קשר מאוד ארוך והיינו אחת בתוך השניה והתחתנתי ביום ההולדת שלה כדי לחגוג לה חודש וחצי לפני היום הולדת שלי ומאז היא לא באה וכשהיא באה ביום ההולדת שלי היא פשוט אמרה לי שהיא מקנאה כאב לי מצד אחד אנחנו חברות כל כך טובות ובמקום שהיא תשמח שטוב לי היא מקנאה אבל מצד שני מאוד מאוד ריחמתי עליה. ונותק הקשר אחרי כמה שנים היה פגישת מחזור בבית הספר שבו למדנו וכמובן למי אני יתקשר כדי שנלך ביחד אליה ואז אבא שלה סיפר לי שהיא התחתנה נורא נורא כאב לי שהיא אפילו לא הזמינה אותי אבל פה הבנתי שלא שווה כל נסיון אז נשארים עם הזיכרון הטוב וזהו לא שווה. אנשים משתנים וקשרים פתאום לא מתאימים לפחות היא היתה כנה איתי ואני מאוד מעריכה את זה להבדיל מהחברה שלך והאמת שאני חושבת על זה שוב עם היא לא מסוגלת להיות כנה איתך אז באמת לא שווה עזבי אותה שיהיה לה כל טוב תמשיכי הלאה ואל תראי לה שזה כואב לך הר והר לא נפגשים אבל אדם ואדם נפגשים ביי ויום טוב

shiraz2

New member
ניקולי....

חמודה כמו שתיארת בסיפורך, יש פה המון המון סימני שאלה. אולי באמת הטלפון היה מקולקל? אולי הייתה סיבה אחרת? ממה שנשמע.. באמת הייתם חברות ממש טובות, ולי זה נראה שהיא אהבה אותך באותה הכמות שאת אהבת אותה. לא חבל לסיים חברות כזאת שנמשכה כל כך הרבה שנים? אני מציעה שתלכי לדבר איתה. אם עכשיו אתם כבר לא מדברות, אז מה הכי נורא שיכול להיות? באמת חבל חמודה. אבל תזכרי שאם את באמת צודקת, והחברה פשוט ניתקה קשר בלי סיבה, היא פשוט לא שווה אותך!!! ואני מכירה את ההרגשה הזאת של החברה שהכי אוהבים אבל אני מבטיחה לך שתוכלי למצוא חברה יותר טובה. בהצלחה, מקווה לטוב:) שירז

ניקולי

New member
שירזוש...

אכן כן, מצאתי לי..אבל לא חברה טובה אלא אם כן בעל טוב..ששווה אלף חברות..למעשה היום..יש לי חברות.. אבל כמו שסבתא שלי ז"ל היתה אומרת: "חברה היא עבירה".. וכמו שהגבתי לנופר וזאת תוכלי לראות.. האם זה שווה את כל המאמץ??, ותאמיני לי אני שואלת את עצמי בכל פעם כשאני נזכרת בה.... את יודעת יש לי סיפור דומה עם הבן דוד שלי.. שהוא ואישתו לא דיברו איתי במשך כמעט חמש שנים (אולי יותר) וזה על רקע משפחתי..בין אמא שלי לאשתו.. ואז יום אחד היינו בלוויה של דוד שלי ז"ל הם פנו אליי ואל אמא שלי וביקשו סליחה.., אבא שלו במצב בריאותי גרוע..והוא אף התחנן אליי שאשלים גם בין ההורים.... כ"כ התאמצתי, כ"כ רציתי שיהיה טוב..הקשר הזה החזיק בדיוק שנה.., הלכתי אליהם, יצאנו יחד..ואז התגרשתי.. (מבעלי הקודם)..ואת יודעת למה היום הם לא מדברים איתי?????? זה בגלל שהתחתנתי שוב.. (וזה קרה מהר מידי לטעמם) לכן הם לא מדברים איתי....פחחחחחחח לכי תביני אנשים. בכל אופן תודה מתוקה ניקול*

shiraz2

New member
נכון......../images/Emo13.gif

זה בדיוק מה שאת צריכה להגיד לעצמך... "לכי תביני אנשים..."
אני מקווה שיהיה לך את הכי טוב בסוף, זה מגיע לך. תזכרי את זה חמודה..... אוהבת, שירז

ניקולי שלום

לכולנו יש מה שנקרא החוש השישי שזה האינטואיציה שלנו אם את מרגישה שמשהו לא בסדר עם הסיפור שלה שהיא מוכרת לך לוקשים על טלפון מקולקל תביני שמשהו אצלה לא בסדר לא אצלך. תלכי אחורה ותני לזמן לעבור גם לי זה קורה וגם לי יש תחושות בטן לגבי אנשים שמקורבים אלי זה מאוד תלוי באנשים עצמם מה הם מקרינים אליך מהתנהגותם גם עם חברות טובות מאוד מילדות צריך לדעת לשמור את הדיסטנס קצת ולתת מרחב מחיה אתן בקרוב תחזרו לדבר עם כל העלבון שיש במה שקרה ואז תוכלו לדבר על העלבון יותר טוב וללבן דברים זו דעתי ושיהיה לך בהצלחה....... שוגר בייב

ניקולי

New member
שוגר בייב

כן, החוש השישי, התחושות בטן הללו,אני יודעת בתוך תוכי שמשהו קרה..ודיברתי על איזה סוד שהיא היתה שותפה לי אליו..וכנראה שלגביה הסוד לא היה סוד כמוס.. ולכן היא עירבה מישהו בסוד ה"כמוס" שלנו, ולדעתי היא סיפרה לבעלה.. שפשוט אסר עליה מלהיות איתי בקשר , -(כך אני סבורה בכל אופן) לשוב ולדבר??? זה אני כבר לא יודעת, אבל אחרי שלוש שנים של שתיקה אני לא חושבת שיש סיכוי ניקול*

GALI02

New member
ניקולי../images/Emo24.gif

המצב שתיארת ממש מוכר לי. וזה ממש מעצבן לא לדעת לפחות מה הסיבה לנתק. זה כאילו שדברים נשארים מצד אחד פתוחים ומצד שני סגורים. ולכן אני חושבת שאת צריכה לדבר איתה ולסגור דברים לכאן או לכאן. זכותך המלאה לדעת למה הניתוק הפתאומי הזה. אולי קרה משהו שאת לא יודעת ולא יכולה לנחש. הרבה פעמים קרה לי שחשבתי שדברים ברורים ובסוף התברר ששום דבר ממה שחשבתי לא נכון. את בטח חושבת שהיא חושבת שאת כבר לא מספיק טובה בשבילה ויכול להיות שזה נכון אבל גם יכול להיות שלא. בקיצור- לדבר זה הפתרון. גם אם זה אומר שתלכי אליה הבייתה איזה יום.לא יודעת אולי זה קיצוני מדי וגם יש סיכוי שתיפגעי אבל תחשבי על זה, מה יש לך להפסיד בעצם? מקווה שעזרתי אפילו טיפונת אוהבת גילי

למעלה