דבר קצת מעצבן....

רנירן

New member
דבר קצת מעצבן.... ../images/Emo177.gif

אהלן.. לפני כמה חודשים החלטתי לשדרג את מכשיר האורנג' שלי. היות והייתי בהתחייבות על המכשיר הישן חוייבתי להשאר באותה תכנית וההתחייבות התחילה מחדש. כל כמה זמן אני מתקשר לברר מהי יתרת התשלומים שלי (אני קרציה לא קטן) עד שהתבשרתי לפני שבוע כי אני נקי מהכל. ודאתי את העניין פעמיים נוספות (היתה לי חברה שעבדה באורנג'.. לימדה אותי את כל הטריקים) והחלטתי לעבור לתכנית יותר משתלמת. שאלתי את הנציגה הטלפונית אם אני אצטרך לשלם סכום כלשהו על המעבר, היא בדקה ואמרה (בשמחה?) שלא. במקרה לפני כמה ימים נכנסתי לאתר של חברת האשראי שלי לבדוק חיובים עתידיים.. ולמרבה הפלא ראיתי 2 חיובים מאורנג' - אחד, בסכום בגיוני לחשבון החודשי, והשני.. 677.48 ש"ח. ישר התקשרתי לשאול.. הם בדקו המחשב, לא מצאו סיבה לחיוב והבטיחו לחזור. אחרי יומיים הצקתי שוב.. אמרו שזה בבדיקה ובערב אמרו לי שזו יתרת התשלומים על המחיר. נו מה..? מצד אחד אין לי הוכחה בכתב.. כי הכל נעשה טלפונית.. מצד שני אנ'לא שקרן ובטח שלא מאלה שמנסים לסחוט בשביל לדבר דברים בחינם או בהנחות.. ואי זה ממש מעצבן. מה אפשר לעשות...?

אכן מעצבן

אני מציעה לך לרשום את הכל ולפנות לגורם בכיר. אם תציג את כל העניין בצורה מסודרת, תמסור את שמות הנציגים שמסרו לך את המידע שהתברר כמוטעה, תדגיש שאתה לא רוצה פיצוי אלא בעיקר מאוכזב מכך שנאמר לך א' ומתברר בפועל ש-ב', ותקווה לטוב. מהנסיון שלי, עם התחרות שיש בימינו בין החברות הסלולריות, השירות הוא מעל ומעבר - לפחות בחברה הסלולרית שלי...

רנירן

New member
מממ..

אני אחכה בכל זאת לתשובה שלהם ביום ראשון.. פעם קרה לחבר שלי סיפור דיי דומה והוא כתב ואז התקשרו משימור לקוחות.. והם שגעו לו ת'מוח.. טוב זה לא היה חבר שלי זה הייתי אני.. והם רק התנצלו שעה ועשו לי להרגיש לא נעים.. לא אוהב את זה.. שיזכו אותי ויחזירו אותי לתכנית הקודמת.. לא צריך טובות.. אני גם ככה לא מדבר כזה הרבה...

yuli c

New member
זה מזכיר לי...

למישהו שעבד איתי קרה מקרה די דומה רק עם לברה סלולרית אחרת. במקרה שלו אמרו לו א' בטלפון והוא היה בטוח שהנציגה דוברת אמת ויודעת על מה היא מדברת, וכשהוא הגיע למוקד שירות של החברה אמרו לו ב' ושהוא היה צריך לשלם הרבה כסף בעוד שהנציגה בטלפון לא אמרה לו שלא יחייבו אותו. אז במוקד אמרו לו שהנציגה טעתה ומה שהם אומרים לו זה הנכון אבל זה כבר היה מאוחר מדי בשבילו כי הוא הסתמך על דברי הנציגה ומדובר בהרבה כסף... בקיצור, עזרתי לו לכתוב מכתב למחלקת שימור לקוחות ובסוף זה טופל והוא לא היה צריך לשלם.

למעלה