דבר קטן ושאלה:

הילה 201

New member
דבר קטן ושאלה:

1.)יש כתבה על גלגל"צ ותמונה קטנה של מירי ב 7 לילות בידיעות אחרונות בעמוד 5.הם אומרים שגלגל"צ כביכול המציא את מירי מסיקה,קצת חוצפה מצידם לא? 2.) ראיתי מודעה בעיתון על המופע שרים לירושלים בגן סאקר ב 24/5 ומירי לא מופיעה,אמרתם שהיא מופיעה לא?

Rony 05

New member
דבר קטן ותשובה

1-אכן קצת חוצפה מצידם. מירי המציאה את עצמה לבד,בזכות כוח רצון ובזכות מה שהיא... 2-בסוף היא לא מופיעה שם...היו שינויים...

hilali1

New member
מירי, מיינסטרים וגלגל"צ ../images/Emo26.gif

תרבות המיינסטרים והגלגל"צ זה נושא שהמון מילים נשפכו עליו. בכתבה ראיינו את אלדד קובלנץ מנהל התחנה לאחר ישיבת הפלייסליסט השבועית. הכתבת ניסחה את המשפט ".. היא (גלגל"צ) המציאה את מירי מסיקה, קברה את השולים..." ואילו קובלנץ עצמו אמר דווקא:"אם מירי מסיקה לא היתה טובה, אז גם אם היינו משדרים את זה 2500 פעמים ביום זה לא היה עובד". והוא צודק. אמנם גלגל"צ חיבקו את מירי אבל לא על עיוור. כי לא כל הסינגלים של מירי נכנסו לפלייליסט של גלגל"צ. ואם מירי לא היתה טובה, אם היא לא היתה מוכשרת, אם לא היו מתחברים לטקסטים ולקול שלה זה לא היה עוזר. יש כל כך הרבה אמנים שהם טוחנים אותם שם ואני לא מתחברת אליהם. לשאלתך השניה - אמרנו שיש שינויים כבר בהודעה הראשונה ושנעדכן. ואכן מירי לא מופיעה באירועים האלה.

hilali1

New member
../images/Emo207.gif עכשיו ברור איך יצא לה שיר

כמו נובמבר

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo15.gif

עד קרן
חח איפה זה פורסם אנייוואי

hilali1

New member
מה ז"א../images/Emo35.gif היא ציירה. ידיעות אחרונות

כתבה אחת אחרי הכתבה על גלגל"צ

ב 7 לילות טוחנים את הנושא הזה

יותר מאשר גלגל"צ טחנו את השירים של מירי. כל עיתון כמעט יש להם הערות על נושא גלגל"צ-מירי מסיקה... גלגל"צ גילו אותה.. וזה די נכון. הם הביאו אותה לתודעה..

../images/Emo207.gif דיון מאוד ארוך על מירי ../images/Emo4.gif

בפורום היהודים. ההודעה היא על זה שהיהודים נכנסו לפלייליסט של גלגל"צ אבל תוך כמה תגובות זה נגרר לדיון ארוך מאוד ומענייין על ההופעות של מירי וכל מה שמסביב ואנחנו, "המעריצים", מוזכרים שם כל שנייה. עקבתי אחרי זה כל השבוע חח... http://www.tapuz.co.il/forums/main/Viewmsg.asp?forum=365&msgid=78076256

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifהתייאשתי באמצע../images/Emo15.gif

בד"כ דווקא לא אכפת לי לקרוא דעות אחרות וכאלה אבל הוא באמת שיגע אותי

../images/Emo71.gif אני גם עקבתי עכשיו...

הליאנורדו הזה טועה לגמרי והוא בכלל לא קולט שמירי טובה פי 10000000 מהיהודים. "מודדים לפי האיכות ולא לפי הכמות!"

invAsion

New member
חמודה, אל תגזימי ../images/Emo103.gif

מירי מסיקה לא יותר טובה פי 100000000 (מקווה שצדקתי בכמות האפסים). אין בכלל מקום להשוות בין היהודים למירי מסיקה - לא מבחינת סוג המוזיקה, סוג ההופעה והדרך שכל אחד עבר. אני מסכים איתכן שרן (לאונרדו החייל) נכנס שם לויכוח מטומטם ושהוא לא מבין על מה הוא מדבר, אבל אל תגזימו

למעלה