דבר נוסף

chepia

New member
דבר נוסף

סוף סוף החליטו בECO 99 להוריד את תוכנית הספורט שלה שממש לא הייתה קשורה לאופי התחנה... עכשיו מה שנותר להוביל יותר ב ECO והכוונה יותר להשפיע לעשות פעילות מיוחדות בחסות הרדיו תכוניות שקשורות לאקולוגיה. כרגע שם של התחנה מקרי בהחלט חוץ מתוכנית אחת בת שעה של רונית כפיר, אין קשר לאקולוגיה... כיום ,יש תנועות ,אירועים באקולוגיה שתחנת הרדיו צריכה להיות שם או להוביל מהלכים כאלה. בנוסף רצוי שהתחנה תאפיין במוסיקה קצת שונה מגלגל"צ, יש תחנה כזאת כיום וזה מספיק תנו לנו משהו חדש ... משהו שיהווה אלטרנטיבה לתחנה הזאת.. תנו יותר מוסיקה חדשה לצעירים כמו שהייתה קודם או תאפיינו אותה לתחנת שירים נוסטלגים .. משהו קצת שונה.... מה דעתכם????

גלעד2211

New member
תחנת שירים נוסטלגית זה יהיה

משהו שעדיין אין בארץ וזה יהיה טוב...ברדיוס ורדיו לב המדינה יש לא מעט שירים נוסטלגיים ותוכניות שנוגעות בזה אבל בכל זאת זה לא תחנה שלמה כמו לדוג' the coast מאמירויות המפרץ או absolute הלונדונית שמידי פעם צץ איזה שיר חדש אבל לאורך כל היום זה שירים מה70-80 וקצת 60. רעיון לא רע בכלל.

olli3

New member
מנהל
אבסולוט ככה בשעות מסויימות

דגש התחנה הוא קודם כל על רוק, פופ/רוק נכנס גם הוא אך העיקר הוא רוק. דבר שני האזנתי לפני שבוע לתחנה (90FM אצלי ברדיו - כבלים) והיו כמה וכמה שירים חדשים לצד שירי רוק קלאסיים.

לאחרונה נטשתי לחלוטין את גלגל"ץ והמקלט שלי

מכוון ברכב ובבית ל-99 תענוג צרוף עבורי היא הרבה יותר קולעת מגלגלץ אין צורך לשנות מותר שתהיה גם תחנה מסחרית כזו בדיוק מחזק את ידיהם של מעצבי לוח השידורים בתחנה

ברוך גל

New member
99 FM עברה שינויי לטובה וגם אני מכוון ל 99

באמת אחלה תחנה תחרות אמיתית ,ככה עושים רדיו

לא מוצאת הבדל בינה לאחרות.

סורי היא נשמעת לי כמו רדיו ת''א רדיוס גלגל''צ,שהיא הייתה bu היא נשמעה אחרת.

musicpopman

New member
ממסוחר או לא 99ESC שולט

לא מעניין אותי כמה ירדו עלי אבל זה ממש טוב ולמרות המוזיקה הממוסחרת הם נתנו במה לג'אנרים אחרים בתחום הטראנס והפסיכו ומקום להרכבים. למרות שזה היה יותר לכיוון הלילה אך עדיין אם תשאלו אותי 99ESC היה שידרוג יפה ל - BU בזמנו

למעלה