דבר מעניין.

ויני אתה מפספס

באופן כללי אני לא חושב שצריך להסתיר. אמרתי את זה. כיוון שלפי איך ששרון (הסקר) הציגו את הנתונים היבשים היה נראה כאילו הרבנים הם בעד סתימת פיות המתלוננים, ונגד הענשת הפושעים...(הכפשה!!) זה לא נכון. כמו שאמרתי, הרבנים בעד הענשה אבל לא בעד פרסום מפאת חילול השם.. רב שנתפס על פשיעה גורם נזק לא רק לעצמו אלא לציבור שלם ואף לדת. הגיוני שרבנים ינסו להגן על דתם לך זה נראה לא הגיוני כי אתה לא מבין כמה חמור חילול השם...

sharonhaimov16

New member
אתה עוסק בהבלים.

הבאתי חלק מסויים מהכתבה, כדי לדון בנושא, הבאתי עובדות, ולא משנה ממש האם זה חלק או כל הכתבה. יש נתונים ועליך להתמודד עימם ולהראות את השקפתך ולנהל דיון בנושא (בפעם האחרונה שבדקתי, ככה מנהלים דיונים). עד עכשיו, 90% מדבריך עסקו בעיניניים אישים, במקום בעובדות והנתונים, פשוט ביזבוז של מתח חשמלי. ומה דעתך על תגובה לתגובה שלי?!

sharonhaimov16

New member
אבל אין שום התייחסות לחשיבות

של הרבנים בחברה שהצגתי לך קודם, ועקב זאת אנחנו צריכים לעקוב אחריהם יותר מאשר אנשיפ פשוטים אחרים. אם אנו עושים זאת לחברי הכנסת ולנשיא, מדוע שלא נבדוק כל צעד וצעד של הרבנים, האם אתה טוען שהם לא חשובים ולא משפיעים ומשמשים כמודלים מוסריים וערכיים לשאר החברה הישראלית?!

vinney

Well-known member
שרון, מה לא ברור במה שהוא אמר?

הוא מפחד שינגחו אותם! אתה רואה איך מנגחים את הכנסת בגלל הרקבון שבא? את הנשיא? את הצבא? הוא מפחד שקהל לקוחותיהם של הרבנים האלה יקלוט מי הם באמת, וזה יהיה גם גורלם!

SupermanZW

Well-known member
נצל"ש - וידוי של חרדי ליום הכיפורים

פרטים בקישור. בוודאי ניחשתם שזה מה שהם עושים כל השנה ועל זה בעיקר הם מתוודים.

שרון החרדים פוחדים שיגלו את פשעיהם

החרדים הם עבריינים אשר פוחדים שיגלו אותם במיוחד הרבנים כח השחיתות. הרפורמים והקונסרבטיבים הם בסדר. אולם האורתודוכסים כמו שאר החרדים גנבים משתמטים

vinney

Well-known member
לא הייתי אומר שכל החרדים עבריינים

אבל אלה שכן - אין שום סיבה שבעולם לתמוך בהסתרת פשעיהם.

נכון ויני אתה צודק

אך רוב החרדים עבריינים, לא סתם הם תומכים בהסתרת פשע. אם לא יפרסו אירועי פשיעה לא יהיו הודעות על פשעיהם ויש הרבה פשעים אשר בוצעו ע"י.

snift

New member
"רוב החרדים עבריינים"??

זו הצהרה כבדת משקל שאין לך שום דבר לתמוך בה. באותה מידה ניתן לטעון שכל אלו שהכינוי שלהם ברשת כולל את השם טומי הם XXX (החלף את ה- XXX בפשע החביב עליך).

לשניפט שלום

השתמטות מהצבא, להרוויח על חשבון המדינה ולהכתיב לאנשים איך לחיות זה גם סוג של עבירה. לכן רוב החרדים עבריינים לא שחסר כאלו שמבצעים עבירות נוספות כגון: יאיר פרץ, שלמה בניזרי, אריה דרעי, מאיר לאו וכו'. על סמך מה תכליל את אלו שיש להם את השם טומי

snift

New member
אני גן יכול לטעון ש

כל אלו שהכינוי שלהם מכיל את השם "טומי" אם רוצחים, כאשר אני מגדיר מחדש את המונח "רוצח". בפועל, בשפה העברית יש הגדרה ל"עבריינים" ואי שירות צבאי בכפוף לחוק, קבלת כספים כחוק מהמדינה והכתבה לאחרים איך לחיות בהחלט לא מעלות אדם לרמת "עבריין". "יאיר פרץ, שלמה בניזרי, אריה דרעי, מאיר לאו וכו'" - חלקם אכן עבריינים, רק שהם ממש לא מכסים את "רוב החרדים". אלא אם כן אתה גם משנה את המשמעות של המילה "חרדים" ולפיכך יש רק 7-8 חרדים במדינה..

אשרת

New member
אה?!

מאיפה הבאת את זה בדיוק? טומי, אשמח אם תגבה את מה שאתה אמרת לגבי עבריינותם של מרבית החרדים. אני חושבת, שאתה קצת הגמזת...

לאשרת שלום

רשמתי לשנפיט כיצד אני מגדיר עבירה. החרדים משתמטים מהצבא ומרוויחים על חשבונינו בנוסף לכך הם כופים עלינו כפייה חרדית. פעולות מסוג זה גם נחשבות לעבירות כמו כן ישנם חרדים שמבצעים עבירות נוספת, לכן אני לא חושב שהגזמתי

למעלה