דבר מעניין

אשר שחם

New member
דבר מעניין

מאז שקניתי 1910 לפני שלשה חדשים היו לי כמה שאלות שהבאתי לפורום. מעולם לא קבלתי תשובה נכונה על שום שאלה, לרוב לא קבלתי שום תשובה מכל סוג שהוא. נחמד לא?

ron20

New member
תשובה לא מוסמכת ... ../images/Emo72.gif

אני לא דובר או מנהל הפורום, אבל אני יודע שדפוס התנהגות כזה (התעלמות) בד"כ מצביע על חוסר ידע של התשובה או אי הבנת השאלה ... לגבי איכות התשובות, זה כבר סיפור אחר ... אם יש דברים "נחמדים" נשמח לראות דוגמאות. בקיצור ידידי, יש פה כמה אשנשים שמשתדלים לעזור (ללא סיבה מיוחדת), ולמרות שאני מעריך כי אין טענות בדבריך, לפעמים צריך לעזור לעוזרים (לנסח נכון את השאלה, לבדוק בארכיון הפורום וכו). בכל מקרה, אם נתתי עצה לא טובה, או התעלמתי מבקשה לעזרה, קבל את התנצלותי.

אשר שחם

New member
אני לא מעלה בדעתי שזה מרוע לב או

משהו דומה לכך אלא פשוט שאין תשובות. מעניין למה. למשל יש שאלה שלי כמה שורות מתחתינו, אבל זו רק דוגמה בודד, היו כמה מקרים.

מיצו

New member
בוא תלמד טריק קטן שתמיד עובד

תכתוב את השאלה שלך בשם של נקבה, רצוי צפונית, רצוי בעלת אופי שרלילי. ואם תתבל את השאלה בביטויים כגון "אני אודה באופן אישי לכל מי שיעזור לי" או "מאז שחבר שלי האחרון עזב אני לא מצליחה" - הוקוס פוקוס! מאה תגובות. הכל ברוח טובה. תראה, גם לי לא עונים.

מיצו

New member
וכמובן, אין בכל האמור לעיל

לרמז ולו חצי דבר על אופיה/ו או מינה/ו או זהותה/ו של כל כותב/ת מכל סוג שהוא בפורום המכובד הזה, וזאת כאמצעי זהירות בפני צווחות שעלולות לקום כאן על כך שאני מאשים כל מיני בעלי ניקים מוזרים בכל מיני קונספירציות. אבל אם תנסה ליישם את הצעתי תזכה לחדווה רבה. זה נכון גם בצ'טים ובכל מקום אנונימי אחר בו לא צריכים לראות באופן פיזי את רגליך השעירות.

אשר שחם

New member
../images/Emo68.gifסתם התחלתי לתהות על העניין

לא נראה לי ששוה לי לעבור ניתוח החלפת מין רק בשביל להבין למה העברית נתקעת או דברים מסוג זה. מעניין אותי אם משתתפים אחרים אכן מקבלים תשובות או שהכל סתם.

castroman

New member
../images/Emo26.gif

אתה ממש חוצפן
אף אחד פה אבל אף אחד ממש ממש לא חייב לך כלום

אשר שחם

New member
ואתה ככל הנראה טיפוס גס רוח למדי

אם כי אני עוד לא החלטתי מה אתה בדיוק. אני לא התלוננתי וגם חלילה לא אמרתי שמישהו חייב לי, סתם העלתי תהיה קלילה ואין לי אלא להתפלא על תגובתך המוזרת.

אשר שחם

New member
אני רגוע לחלוטין, למען האמת מעולם

לא הייתי רגוע יותר. ותודה על התשובה, אני אבדוק את המשמעות כי למיטב ידיעתי עדכנתי את העברית.

castroman

New member
../images/Emo26.gif

אם זאת לא תלונה, אז מה זה בדיוק
תהיה קלילה זה ממש לא

אשר שחם

New member
לטעמי מיצינו את הדיון הקטנטן שלנו

עד תום ולא אוכל לעזור לך יותר בעניין. אבל אשמח לקרוא משתתפים אחרים.

derix

New member
גם לי לא ענו

זה בטוח לא מרוע לב אבל שאלתי שאלות קשות

למעלה