דבר מטריד

tom205

New member
דבר מטריד

שלום אני חייל בן 20 מאיזור המרכז שסובל מאד מאד בחצי שנה האחרונה מעייפות מאד חזקה ומכאבי ראש שלא פוסקים עם אופטלגין כמו עד לפני חצי שנה, בנוסף אני מרגיש שאני חולה בשפעת תמידית בגלל החולשה שאני מרגיש. בבדיקות שעשיתי עד עכשיו לא נמצאה סיבה טובה בכדי לקבוע מה יש לי אודה לכם מאד אם תדעו אולי לתת לי כיוןן על פי מה שאני מספר כאן כי זה מאד מטריד אותי. תודה...

linar1

New member
תומר שלום../images/Emo140.gif

ברוך הבא לפורום! אך אני מאוד מקווה שסופו של דבר אתה תגלה שאינך חולה וזאת רק תופעה חולפת. עם זאת אתה מוזמן לקראו כאן בדפי הפורום, לקבל עוד יותר רקע על המחלות התשישות ופיברומיאלגיה בקישורים ומאמרים(סרגל עליון של העמוד). אם אתה מעוניין לפנות לאיבחון תוכל לבקש רשימת רופאים בעמותת "אסף", ובקישורים תראה לינק לאתר של העמותה. מאחלת לך המון בריאות, LINAR

IRISEL2

New member
לחייל מאזור המרכז השלום והברכה...

אציין מספר דברים שאני יודעת, שיכולים לגרום לחולשה הם: EBV וירוס אפשטיין -בר(מחלת הנשיקה) אפילו אם הוא לא פעיל (IGM) אפשר לראות אם נתקפת בו לאחרונה ע"י IGG ואם הוא נמצא ב-DNA = ל EBNA. TSH בלוטת מגן. וירוס CMV וירוס הרפס 6 ערכי סוכר, המוגלובין , ברזל, טרנספרין האם ביצעת בדיקות אלו? בהצלחה ובריאות טובה, איריסל'.

tom205

New member
כן ביצעתי

ביצעתי כמעט את כל הבדיקות האפשריות כולל אלו שציינת עברתי סרייה של בדיקות דם שב"ה לא העלו דבר אך בכל זאת הדבר מעיק עליי ומטריד אותי. מה עליי לעשות הלאה.

linar1

New member
תומר אם כך המצב../images/Emo4.gif

אז אולי תפנה למרפאה באכילוב(אתה ממרכז). המרפאה מתמחה בעייפות מתמשכת והינה הלינק: http://www.tasmc.org.il/main/siteNew/index.php?langId=3&page=415&stId=318 .
LINAR

IRISEL2

New member
תומר לגבי EBV

חשוב מאוד לדעת אם זה תקף אותך בעבר וכמה יש ב EBNA=DNA אני לא סתם מתעכבת על זה, האמן לי. והאם יש לך או היו לך כאבי גרון. איריסל'

tom205

New member
אכן היו לי

היו לי כאבי גרון מתמשכים שלקיחת האנטיביוטיקה רפפן במינון של 3 כדורים ליום לא עזרה וכבר משהו בסביבות חודשיים אני סובל מבלוטות מוגדלות בגרון אך ללא כאבים חמורים. תודה על האכפתיות תומר.

IRISEL2

New member
תומר זה מאוד מחזק את ההשערה

שנחשפת למחלת הנשיקה! אם זה כך, צריך לנוח והרבה! לחזק את הגוף בויטמינים לאכול טוב ולהשתדל להיות רגועים לא לחיות בלחץ, להוריד מהלך, אין ברירה! הרבה בריאות טובה, איריסל'.

IRISEL2

New member
תומר בלוטות לימפה מוגדלות...

כאבי גרון חולשה ועייפות יכול להתאים לתמונה וירלית - EBV. שווה לבדוק! אפילו אם כרגע לא פעיל, ותקף אותך בעבר, יקח חדשים עד שהגוף ישתקם. הרבה בריאות טובה, איריסל'. נ.ב. אני מדברת מניסיון!

tom205

New member
מוזר

האם את מחלת הנשיקה או את הוירוס שציינת לא מגלים בבדיקות דם פשוטות שעושים. והאם מה שיש לי על פי מה שציינתי אינו יכול להיות CFS. אני מאד מודאג מהעיניין כי אני משרת בתור נהג בצבא ועייפות בנהיגה זה הדבר הכי מסוכן שיכול להיות. עוד דבר, ב 6 חודשים האחרונים יש לי חום שכל הזמן יורד ועולה, לחץ דם מאד נמוך ודופק מהיר ללא שום תופעה של שפעת, החום יש לציין הוא 38-38.5 מעלות ושהוא יורד הוא סביר . אם להודות על האמת זה מאד מאד מפחיד ולא נעים וכפי שאתם וודאי יודעים המערכת הצבאית הינה מערכת אטומה וביררתי אם אני יכול ללכת למרפאה של CFS באיכילוב הודיעו לי שזה נחשב רפואה משלימה והצבא לא מממן זאת. אודה לכם על פתרונות יצירתיים לבעייה ושוב תודה תומר.

היי תומר, ברוך הבא ../images/Emo140.gif

בדיקות למחלת הנשיקה אינן כלולות בבדיקות הרגילות. זוהי בדיקת וירוסים. יתכן שבדקו אחד ולא בדקו אחרים (יש יותר מוירוס אחד שעושה מחלה זו). בכל מקרה, עבור על בדיקותיך, ומה שחסר ממה שהציעו כאן - כדאי להשלים. התמונה שאתה מתאר מאוד אופיינית למחלת הנשיקה. אני מתפלאת אם הרופא שלך לא חשב על זה.

tom205

New member
כמה עולה

כמה עולה בדיקה אצל נטורופת באופן הפרטי כי הצבא אינו מאשר זאת.?

IRISEL2

New member
אין לי מושג....

אבל אני יכולה לברר לך מחר כמה בדיקה כזו אמורה לעלות.

IRISEL2

New member
תומר חשבתי למה נטרופת?...

גש למדיקל סנטר יש בהרצליה, הם מבצעים את בדיקת הדם פרטי! ולמה הצבא לא נותן בדיקת דם זו? מוזר, כי אני יודעת שלמחלת הנשיקה מקבלים היום חצי שנה גימלים....מאוד מוזר. אברר לך היום כמה זה עולה במדיקל. שבוע טוב ובריאות טובה, איריסל'.

IRISEL2

New member
תומר ביררתי לך...

מניסיון אישי - מעבדת דמים בהרצליה - עולה 410 ש"ח. טלפון - 09-9592555 בהצלחה הרבה בריאות טוב שבת שלום, איריסל'.

לפי מה שאני יודע הצבא נותן לבצע את

כל הבדיקות הדרושות למחלה ... במידה ובמתקנים שלו זה בלתי אפשרי הוא מפנה, לצורכי בדיקות, למרפאות חוץ. אך, אינו מממן טיפול במרפאת חוץ! (דוגמא פשוטה וברורה הינה מעבדת שינה שאותה מבצעים דרך הצבא רק בשערי צדק).

IRISEL2

New member
תומר מגלים בבדיקות דם, אבל...

לדוגמא הנורמה של IGM הוא עד 20 ולי לדוגמא בפעם האחרונה שגילו אותו היה 16, לא תמיד ניתו למצוא אותו במדויק! לכן מסתכלים גם על ה IGG שהנורמה שלו היא גם עד 20 ואם היא מעבר כלומר הוירוס תקף אותך בעבר והשאיר את הסימפטומים שאתה מתאר, הוא גם יכול להכנס ל DNA וזה כבר סיפור אחר, כי כל פעם שתחלה בצינון, שפעת או סינוסיטיס הוא יכול לתקוף אותך כי הוא מתנהג כמו הרפס! אין ממה לפחד, פשוט צריך לנהוג בהתאם, כמו שציינתי קודם. לתת לתקופה הרעה לחלוף. ככל שתבין זאת, לא תסתבך וההחלמה תהיה בהתאם. לא תמיד הרופאים מתיחסים לוירוס הזה ברצינות, כי בלווא הכי אין מה לעשות נגדו למעט מנוחה וחיזוק בויטמינים. לכן כדי לא להסתבך כפי שלי זה קרה, אני ממליצה לך לנוח וחלזק את הגוף בתזונה נכונה ובויטמינים. תבקש לראות את התשובה של ה - EBV . של IGG IGM EBNA. לכשיהו לך הנתונים תשלח לי אותם במסר או בפורום ואני כבר אומר לך האם הוא פעל/פועל או נמצא בDNA. אני רוצה לומר לך, שלי היו חצי שנה כאבי גרון וגם לי נתנו ראפפן והיו לי גם בלוטות לימפה מוגדלות, ואחרי 8 חודשים איבדתי את ההכרה, הגעתי לבית-חולים ומצאו שהוירוס ברמה של 64. תומר מניסיון ועל הבשר שלי אל תגיע למצב כזה, שמור על עצמך אתה עדיין בחור צעיר, אל תסתבך. המצב שלי נוצר עקב אי ידיעה איך להתמודד עם המחלה הזו וגם נפלתי בין הכסאות, הלכתי לא.א.ג. והוא נתן לי רארפן במקום לבדוק EBV , פשוט הסתבכתי מבין, לכן איכפת לי כל כך. הרבה בריאות ובהצלחה איריסל'

למעלה