דבר מטורף..

Bad Medicine

New member
דבר מטורף..

רציתי לשאול את השאלה באשכול תיחקור, ואז אמרתי לעצמי: לחזור על אותה שאלה שוב ושוב ושוב?! אז הנה היא: מה הדבר הכי מטורף שהייתם (או הייתן..) עושים(ות) כדי לזכות בכרטיסי שורה ראשונה בהופעה? (נו...וכניסת וי איי פי..) יאללה אנשים! תפעילו דימיון! לא רוצה לשמוע על כרטיסי אשראי של סבא או הירושה מהדודה שלא הכרתם...

devil women

New member
לישמוע את כל האלבומים../images/Emo168.gif

של רוני סופרסטר 100000000 פעם....(לא היחמרתי אם עצמי הפעם??)

corala

New member
../images/Emo103.gifמה יש לכולם ממנה? ];

היא יוצרת בדיוק כמו כולם, היא משקיעה ויש לה אלבומים. אני עצמי לא שומעת אותה, אבל אין לי שום דבר נגדה.

inbal287

New member
יוצרת? מה בדיוק?

היא לא כותבת, מלחינה, מפיקה או אפילו שרה את השירים שלה. הכל עושים בשבילה אנשים או אפקטים ממוחשבים. זה לדעתי לא נקרא להיות יוצרת, ואנלא רואה סיבה להעריך אותה... אין לה כישרון בגרוש.

corala

New member
../images/Emo103.gif זכותך לחשוב ככה, זו דעתך.

היא בנתה את עצמה עד לשלב בו התפרסמה, וזה לא היה קל. היא התמודדה עם מפיקים וחברות שפסלו אותה, אבל היא נלחמה, והיא הצליחה. היא לא באה מכוכב נולד, היא עובדת קשה, וההערכה הפחותה שהיא מקבלת מהווה את חלקה הגדול של החברה, שממציאה לה כינויים ושמות מטופשים, בגלל הסגנון שלה, בגלל המראה שלה. לכאורה, היא עוד איזה וונאבי מהשורה, שטחית ומפגרת. אולי זה כי אף פעם לא נתנו לה לדבר. כשנותנים לה לדבר, והיא פותחת פה, פתאום קולטים שיש לה שכל, וכנראה שנסוגים אחורה.

inbal287

New member
טוב שלחתי לך מסר, זה לא קשור לפורום

אז נמשיך במסרים.

LIADSES

New member
אה.. נראה לי הבנתי את החתימה שלך..

שהעולם נכנס לך לפרצוף את אומרת welcome? אני צודק?

corala

New member
../images/Emo103.gif נראה לי שזה ציטוט

מהשיר have a nice day ואם זה כן, אז החיבוק לא אומר כלום, אלא סתם סמיילי באמצע המשפט
.

corala

New member
../images/Emo103.gif יכול להיות

אבל בכל אופן, בשיר הוא לא אומר welcome

LIADSES

New member
בגלל זה היא הוסיפה את הסמיילי..

בקיצר נחכה שהיא תגיד וזהו במקום סתם להמציא דברים..

msh196

New member
טוב אז ככה

זה היה בצחוק ולכן הסמיילי, החיבוק היה אמור היות בהתחלה ולא הסתדר, ואחרי שריאתי דיונים רבים על החתימה החלפתי אותה , ואם יש עוד בעיות אשמח לשמוע

corala

New member
../images/Emo103.gifאויש ../images/Emo6.gif אלו היו סתם תהיות!

ממש לא היית צריכה להחליף, זה לא משנה.

למעלה