דבר מדהים....

OguyO

New member
דבר מדהים....

הכלב שאתם רואים בתמונה (כן הוא שלי:) אז לפני כמה דקות הוא שכב לידי פתאום אני קולט אותו נותן יללה כזאת מוזרה כמו : אווווווווו בקול צווחני ואני משתף פעולה וגם עונה לו ב-אווווווווו(בקול צווחני) וככה אשכרה כמו שיחה בנינו אני עושה ואחרי זה הוא מאוד הופתעתי מישהו יודע מה זה?

lilithmm

New member
מדהים../images/Emo70.gif

לחברה שלי יש כלב שבכל פעם שהיא משמיעה לו שיר מסויים הוא מצטרף ביללות
פשוט מדהימים
ד.א. יש לך כלב יפהפה

אולי כלב מוסיקלי?

כלבים מגיבים ביללות ובטונים גבוהים כאשר צליל אחר צורם להם או לא נוח להם איתו... פעם ניסיתי להתאים לעצמי צלצול מהסלולרי, וניסיתי את כל הצלילים... אחד הכלבים שלי - בכל פעם שהשמעתי צליל מחה ביללה כמו זאב ערבות... מסקנה? לא אוהבים צלילים מסויימים... שריתוש

lilithmm

New member
ד.א. הכלב מילל בשיר של סגול עמוק

הכלב מילל ושר עם Ian קלסיקה של סגול עמוק... מדהים פשוט...

הרי כל הכלבים הם צאצאים של הזאבים

והזאבים משוחחים ביניהם ביללות ולא נביחות. הזאבה - האם נובחת לגוריה בלבד ולא לצורך הפחדה או הזהרה. לכך נועדה היללה. לכן כלבים מיללים כאשר הם מוטרדים מטונים מסויימים. בהחלט שווא ומומלץ לעקוב אחרי נשיונאל ג'יאוגרפיק ללמוד ולהחכים.[ את הכלבים לא המצאנו... הם הומצאו בגללנו ובגלל שהכנסנו את הזאב הראשון כחיית מחמד לחיינו. כל התשובות נמצאות בנשיונאל ג'אוגרפיק לא אצל הוטרינרים. כך אני מאמינה.

ניל´´י

New member
לי זה נראה כמו האסקימוט מעורב...

לכן לא פלא שהוא מילל ושר, כלבי השפיץ נוהגים לילל כזאבים ולא נובחים בדרך כלל, אתמול היתה תכנית בנשיונל על כלבים שרים, כל הכלבים היו שייכים לגזעי השפיץ/פרימיטיבי, היה שם כלב מגינאה החדשה, דינגו והכנעני שלנו כמובן. כולם נראו פחות או יותר אותו הדבר, ראש מחודד (שפיץ !!) אזניים זקופות מאוד, זנב נישא מעל הגב בחצי עיגול. גם המלאמוטים שלי נוהגים לדבר איתי ביללות וכשאנחנו עונים להם יש לנו ממש מקהלה בבית. שלא לדבר כשעובר רכב עם סירנה... גם הדנית והרבגזעית מחקים את המלאמוטים ומצטרפים למקהלה העליזה, רק הווסטי נשאר נאמן לעצמו... גבר... לא?!?

lilithmm

New member
היו לי פה פודל-טריירים יללנים

הם יללו כמו תן, זה היה בלתי נסבל, מזל שהם לא היו אצלי יותר מדי זמן. אחד מהם נמצא עדיין בתנו לחיות לחיות.

yakh

New member
ואיך זה יכול להיות?

מה מצאתם אותה ברחוב או משהו כזה?

DanaJunkie

New member
חחח...

אולי... למרות שאני לא רואה את הקוקר ספניאל... מזה משנה.. היא חמודה ואנחנו אוהבים אותה

למעלה