דבר מאוד מאוד מוזר

Real Dream

New member
דבר מאוד מאוד מוזר

בערך ב 9:00, התעוררתי מחלום. רציתי לקום, ואז גיליתי שכל הגוף שלי משוחרר חוץ מהראש. כאילו רק הראש שלי משותק. לא הצלחתי להרים אותו. אני כמעט בטוחה שזה היה מציאות, אבל יכול להות שזה היה חלום... סתם רציתי שתדעו, תגובות יתקבלו בברכה.

wee man

New member
זה ממש לא היה חלום,

מה שקרה לך זה שיתוק גופי, זה קורה בעצם בכל לילה כשאת ישנה ולפעמים כשמתעוררים באמצע חלום בבת אחת זה קורה, אצלך רק הראש היה בשיתוק, וזה דבר נורמלי שקורה לפעמים כשדבר כזה קורה העצה הטובה ביותר שאני מכיר זה לנסות להזיז חלק חלק מהראש שלך לאט לאט עד שאת מצליחה להזיז את כל הראש מקווה שעזרתי (אם אני טועה, תקנו אותי) ינון

Real Dream

New member
אני יודעת טוב מאוד מה זה שיתוק גופי

אבל פשוט בדר כלל זה קורה לכל הגוף ביחד, או לגוף עצמו ולא לראש, אז זה פשוט מוזר לי שפתאום זה קרה רק לראש...

Cheetah

New member
סתם שאלה דבילית

את בטוחה שבאמת הזזת את שאר הגוף? יכול ליהיות ש"רק" הרגשת שהזזת? אני שואל את זה כי.. ביציאות מחוץ לגוף... קורה הרבה, כך שמעתי, וגם קרה לי לא מעט, שמצליחים לצאת עם חלקים מהגוף, אבל הראש נשאר תקוע, הראש נחשב החלק הכי בעייתי בקטע הזה. (הידיים הכי קל ד"א) ואת מבינה למה מה שתיארת הזכיר לי את התופעה הזאת.. אז תגידי, יכול ליהיות שלא באמת הזזת את הגוף שלך?

Cheetah

New member
לדעתי

ואני ממש ממש לא יכול לקבוע את זה, זה אפשרי שלא הזזת את הגוף הממשי שלך (גם אם הרגשת נגיד שאת מזיזה את השמיכה, גם אם קמת קצת ובאמת הזזת את השמיכה, הייתי במצבים כאלה, זה מציאות לכל דבר ובכל זאת לא זזתי בגוף הממשי) אפשרי שלא באמת זזת עם הגוף לדעתי, ...נגיד שזה ככה, אז את יכולה לפרש את זה איך שבא, הפירוש האלטרנטיבי, הוא משהו בקשר לצ´אקרת הראש(נראה לי שככה קוראים לה), היא מחזיקה את רוב האנרגיה נדמה לי, ובגלל זה קשה לגרום לגוף האסטרלי לזוז משם... משהו כזה

Real Dream

New member
אז למה

כשסוף-סוף הצלחתי להזיז את הראש, זה היה הראש האמיתי, ולא האסטראלי?

Cheetah

New member
כי ניסית להזיז את הראש האמיתי...

אני מדגיש שוב, אני לא קובע שזה מה שבאמת קרה, אני לא אומר שלא הזזת באמת את הגוף שלך, ובטח שאני לא אומר שחלק מהגוף האסטרלי שלך יצא, אני רק אומר שהתיאור של מה שקרה לך לתיאורים של אנשים שמנסית לצאת מהגוף ונשארים תקועים בראש הם די דומים(ויותר חשוב מזה, התיאור של דומה לתיאורים שלי :) )... חוץ מהבדל בסיסי אחד, את לא ניסית לצאת מהגוף.. עוד הערה, כשמגיעים למצב הזה ונתקעים באמת בצורה כזאת, זה נחשב רגע בעייתי והרבה פעמים זה גורם לכך שמתעוררים לגמרי, וזזים בגוף הממשי, (או כל מיני, מצבים מוזרים אחרים, כמו עמידה על הראש בגוף האסטרלי.. כי נשארים תקועים עם הראש בגוף, מוווזר) מעולם לא אמרתי שהתופעה הזאת מסתיימת בד"כ ביציאה מהגוף. למרות שכזה קרה לי הייתי עוצר חוזר אחורה, מארגן כוחות ומצליח יותר בניסיונות נוספים, ולא מתעורר, רק מהסיבה שהייתי מודע למה שקורה, אבל אם הייתי רוצה, לא היה שום שיתוק לא הייתה לי בעיה לזוז, דאגתי להישאר במצב הזה ולנצל אותו, אבל אם הייתי רוצה להזיז את הראש האמיתי, זה לא הייתה בעיה)

Variety

New member
אני מסכים עם צ´יטה ורוצה להוסיף.

אני מסכים עם דברי צ´יטה, ורוצה להוסיף, (לדעתי זה יותר הגיוני ממה שרשמתי מקודם), שזה יכול לקרות. באחד מהנסיונות שלי לצאת, באמת השצלחתי להוציא את כל הגוף, ממש גרמתי לו לרחף מעל הגוף, אבל הראש נשאר תקוע. לא יודע למה. הראש והצוואר לא יוצאים בכזאת קלות מהגוף :) ההרגשה של תזוזה ממש כמו שמזיזים את הגוף הפיסי. אז, זה נראה לי הסבר הרבה יותר הגיוני. חלומות פז, Variety-

Variety

New member
שלב הבייניים בין עולם החלום למציאות

היי Real Dream, מה שאת מתארת, נשמע לי כמו השלב בין חלום לערנות. שלב בו אנחנו עדיין משותקים (לרוב), נמצאים בחלום אבל גם ערים. המצב הזה הוא כל-כך באמצע, שאם נרצה, נכנס לחלום, ואם נרצה אחרת, נתעורר. לדעתי, את חווית את השיתוק של הראש בדיוק בשלב הזה. לדעתי רק הראש נשאר משותק, כחלק מחלום. לא שמעתי הרבה על מקרים שרק הראש נשאר, אבל שמעתי על מקרים שחלקי גוף היו משותקים. בעקרון, לא צריך להלחץ, ולאט לאט לנסות להזיז אותו, עד ששולטים בראש מחדש. חלומות פז, Variety-

למעלה