דבר לא אמרתי

Calabasa

New member
דבר לא אמרתי

הלב לא פעם, הדם קפא. לא היה רגע של אור, לא משהו נקי, לא טהור. חילול הגוף, גוף שלך ילדה. הנשמה מחפשת לצאת לברוח, אך אי אפשר, זה חזק, זה בכוח. מחפשת את המוות, אך המוות דומם. החיים יש בהם קול, אפשר לצרוח. הילדה זועקת, מחפשת מנוח. זהו, זה עבר, אבל קשה לשכוח.

חי בצל

צל בוגרים מרחף את קלפיי טורף לשתוק, ללמוד להתאפק כי אחרת החיים בספק ילד שבפנים רוצה לבכות אך דמעות יבשות אין למחות מביט מחלון אל שמש קרה דמעה בודדה בהחבא נשרה. השיר שלך שריגש, גרם לי לכתוב את זה

Calabasa

New member
תודה אור פשוט.

כמה טוב שיש לי אותכם. צרחות שצרחתי, כואבת. גופי כנשרף באש, כמו אשה הקורעת ללדת, והלב תחנונים מבקש. אך ידו ללא מנוחה, לא חסה על סבל גופה. איה אבדה אותה השמחה? איה היא אותה אשה יפה?.

אישה יפה

אישה יפה בפנים נחבאת מחכה לרגע שתוכל לצאת בחוץ הכל אפור וקודר אין לה כוח לסבול יותר צאי החוצה אישה יפה נעטוף עולם אפור בקטיפה דעי שאין יפה ממך והלב שפועם יציף ביופייך

Calabasa

New member
לאן אור פשוט?

הצמדתי פניי אל שתיי כפות ידיי. פניי התחממו וראיתי חושך. חשתי את פניו צמודים אליי, צמודים מתנועעים ברעדה. שוב נגע בי, שוב חוזר הכל. אלוהים לו רק היה בי הכוח, לעזוב הכל ופשוט לשכוח.

לשכוח לא תוכלי

לשכוח לא תוכלי זכרונות תמיד יציפו לזרוע זרע פורענות לצרות נוספות יטיפו. אם קשה העסק מנשוא אל לנו מלהנציח מצב צריך לחפש כוחות לאגור כי אפילו בסתו פורח חצב

Calabasa

New member
לשכוח לא אוכל

אתה צודק. בחיים גם לחוויות קשות ומכאיבות יש להן כוונה חיובית. יש לשחרר את עצמינו מהעבר להתחלה חדשה. כל יום שעובר, מעביר איתו מסר למודעיות, רצון, ולמעשה חיובי על מנת שנוכל להמשיך לחיות. הפחד הוא רגש שממנו מנסים להמנע, אבל יש בו גם צד חיובי, הוא שומר על עירנותינו כדי להבין, שאין דבר שהוא מקרי. הצד השלילי בחיים, הוא מבחן למעבר לצד החיובי.

Calabasa

New member
יופי אור פשוט

עכשיו גרמת לי לחייך ולמה? אף פעם לא הבנתי איך עובד הבלוג. מה זה בדיוק ומה עושים. חחחחח עוד נלמד.

למעלה