דבר ידוע הוא
כי יש כאן ניסיון רב לגבי הקסבו 250, וכמו כן מפורסם שאנשים כאן אוהבים לענות על שאלות מציקות של מתחילים.... (מתחנף...
) שאלתי היא כדלקמן: לפני כשלושה חודשים, רכשתי קסבו 250 עם מעט פחות מ17000 ק"מ. הוא היה צריך לעבור טיפול 15K לאחר שטיפול 10K נעשה ב12K והמוכר משך את ה5K ק"מ. במסגרת הטיפול הוחלפה רצועת הוריאטור בפעם הראשונה לכלי הזה. לא מזמן כאשר הלך לי האינג'קטור, המוסכניק שאליו לקחתי את הקטנוע, אמר לי שניתן למשוך את הטיפול הבא עד 22K, וכך היה. איפה ההתלבטות? אז היא כדלקמן: בעקבות אילוצים כאלו ואחרים, תכננתי מראש להחזיק את הקטנוע באיזור 3 חודשים לער, עד שתחלוף לי שנת הותק בדרגת הרישוי A1 ואוכל להוציא רישיון לא מוגבל, שיאפשר לקנות אופנוע שיתאים יותר לצרכים שלי (1500-2000 ק"מ חודשיים, שעם כל מעלותיו של הקסבו, לא ממש כיף לי העסק הזה איתו). אממה, משרד הרישוי עושה לי מעט בעיות עם הרישיון (בעיה רפואית שהחליטו שפתאום בעייתית, אחרי שאישרו לי להוציא רישיון לסמיטריילר), ובתקווה שזה ייפתר בקרוב. העניין הוא שאני בשאיפה למכור את הקטנוע בקרוב, ואני תוהה אם כדאי לעשות את הטיפול. בקיצור אחרי שקדחתי, השאלות הן: 1) כמה בכלל עולה טיפול 20K ללא החלפת רצועת וריאטור? 2) אם אעשה את הטיפול כעת, מן הסתם לא אחזיר את המאות שקלים הללו במכירה של הכלי, אז כדאי בכלל? 3) מניסיון חייכם, כדאי לסמוך על התכנונים הללו, או שכדאי לעשות את הטיפול כי א"א לדעת כמה זמן עוד אשאר עם הקטנוע? 4) מה בכלל כולל טיפול 20K בקסבו? 5) שאלת בונוס: 1300 שקל על הטיפול 15K, גזלו אותי ויצאתי חומוס/סתם פראייר/אלה המחירים בשוק? תודה מראש לעונים ולמי ששרד עד כאן...
כי יש כאן ניסיון רב לגבי הקסבו 250, וכמו כן מפורסם שאנשים כאן אוהבים לענות על שאלות מציקות של מתחילים.... (מתחנף...