דבר טוב שיקרה השנה.

LuNa MaJnUnA

New member
דבר טוב שיקרה השנה.

מה הדבר שאתם מחכים לו כבר כמה שנים וקרה/יקרה השנה? אני למשל התחלתי ללמוד משהו שחיכיתי לו 4 שנים. מה איתכם? יש איזה משהו שעוד לא קרה והשנה צריך להגשים אותו?

אני מחכה..

1. למסע לפולין ומקווה שיהיה מסע מרגש 2. להתחיל שיעורי נהיגה 3. להצליח בלימודים 4. להצליח בכל התחומים

נצל"ש

תמונות ממחנה פ"ת אבל אני לא נמצאת בתמונות כי עדיין לא העלינו את כל התמונות

אכן תמונות יפות

אכן אין על התמונות האלה אין כמו לראות חולצה כחולה ועוד מי שמככבת בתמונות האלה הרבה זאת אני חחח בלי סיבה תאמינו לי חלק מהתמונות לא ידוע שצילמו

ממ.....

1. אם יהיה נבחרת (בייסבול) העונה לגילאים שלי.. הפעם אני מקווה לא להפצע ולהיות בנבחרת.. 2. טיול לפולין (עוד שבוע :]]]]) 3 .................................

LuNa MaJnUnA

New member
הקפצה

זה אותו שעמום שגרם לי לפתוח את ההודעה, תענו נו. זה עוזר (כן בטח..).

מיכל שב

New member
לרדת במשקל../images/Emo10.gif

כל שנה אני מבטיחה לעצמי שזה יקרה והשנה זה פשוט חייב לקרות! יש עוד משהו שאני מקווה שיקרה השנה אבל אני עדיין לא יכולה לכתוב (אולי כי אני מפחדת שהוא באמת יתגשם
)

בהצלחוש ../images/Emo13.gif

היה לי קטע בכיתה ט שהיייתי ממש במשקל של אנורקסית ...אבל אחרי זה נהייתי נורמלית פשוט לא היה לי חשק לאכול ..תהיי שמחה שאת אוהבת לאכול

Ana1 9

New member
שטויות

כולם אוהבים לאכול, הקטע הוא שיש כאלה שמפחדים לאוכל בגלל הקטע שהם אוהבים לאכול, ובגלל זה הם שונאים לאכול, כי זה עושה הרגשה רעה.

LuNa MaJnUnA

New member
אממ.. לא נכון

יש אנשים שמנסים לאכול ולא מצליחים, יש כאלה שמכריחים אותם ובשבילם לאכול זה אשכרה סבל ולא משהו שנהנים ממנו או אוהבים.

Ana1 9

New member
איך אפשר?

נכון יש ממש בודדים.. רובם האמת אלו בחורים שבאמת רוצים לעלות במשקל, אז הם אוכלים הרבה חלבונים ולמרות זאת מאוד קשה להם, כי זה מגעיל רק חלבונים.. אצל בנות, אני אומרת לך, רובן שונאות לאכול, לא בגלל שזה עינוי גדול לאכול, אלא בגלל שמשמינים מזה וזה מעצבן. זה לפחות מה שאני ראיתי מחברות .. אני אישית מתה על אוכל. זה לא רע, הכל במידה.. למרות שזה קשה כיף לזלול כמו פרה ה:-\

לא היה לי באמת חשק לאכול כ"כ

אבל בכיתה י גיל ההתבגרות התחיל להשפיע עלי. ועכשיו אני הולכת למכון ולא אוכלת טו מאץ' ממתקים וזהו..

אמממ כן

אולי אני חדשה ועכשיו אני די פעילה בפורום הזה אבל אני לאט לאט יכתוב פה רק פעם ב...טוב אני לא יגיד סיבות! בקיצר משהו שאני מחכה לו אממ זה ללכת להיות קומונרית ולצאת לשביעיות(שזה טיול בתועה) וסתם משהו עם הריקוד לעשות עם זה משהו

יאאאא

הכי כיף זה להיות מד"צ... אבל מה יותר שווה מלהיות מד"צ? להיות מד"צ ולעבור שביעיות אולי יש עוד שנה(עד סוף השנה הזאת שתיגמר כבר אוףףף) אני כבר עברתי קורס מדצ"ים...עברתי רפסודיה(יולי שנה שעברה והיה הכי הכי שבעולם...זה היה בעיקר למדריכים-הסמינר מנווטים למרחב-)בקיצר עוד לא הבנתם אתם לא בתנועת נוער בואו...תראו מה זה הנאות קטנות של טיול שווה

למעלה