דבר חדש

דבר חדש

רציתי לדעת אם מד"ב מופיע בעוד תחומים חוץ מ.. סרטים, ספרים, קומיקס. למשל תיאטרון, רדיו (התסכית המפורסם), בתי קפה מיוחדים וכו'

שמעתי שמועה שיש אנשים שנפגשים

בתל אביב ומשחקים משחקי-תפקידים על REAL - תלבושות וחרבות וכאלה... עוד משהו, מוסיקה - גם כן קשורה למד"ב. הממ... ופרס כבר אמרנו

avivs

New member
ממש לא.

אפילו יש להם כנס משלהם. ורק על ההשקעה מגיע להם ח"ח.

Boojie

New member
גם כן פרסום, בדיעבד... ../images/Emo3.gif

והאמת, שאם הייתי מקבלת מדודי (הממ, זה השם שלו? נדמה לי) תשובה על האימיילים ששלחתי אליו, גם היה להם סיקור מצולם במדור החדשות של אספמיה, במקום סתם אייטם מעפן. אבל לא הייתה תשובה, אז אין. בעסה.

Boojie

New member
כמה וכמה יצירות מד"ב עובדו לתיאטרון

בארץ ידוע לי, למשל, על הצגת יחיד שהתבססה על "פרחים לאלג'רנון". באיקון צפויות שתי הפקות מקור בימתיות, האחת היא עיבוד לבמה של פרק המחזמר של באפי (מתורגם לעברית), והשניה היא הפקת המקור "איזהו גיבור". על הראשונה שמעתי כבר ביקורות משבחות, לשניה אני מחכה בכליון עיניים, כי מהידוע לי על המארגנים, יהיה ממש טוב. ברדיו היו תסכיתים נוספים פרט לשניים המפורסמים ביותר - מלחמת העולמות ומדריך הטרמפיסט, כמובן. למשל, היתה סדרה שלמה של סיפורים של ברדבורי ששודרו כתסכיתי רדיו - ניתן כיום למצוא אותם בתוכנות שיתוף קבצים למיניהן שלא אזכיר את שמן. המון סיפורי ז'אנר זכו לעיבוד רדיופוני. בתי קפה - בארץ נדמה לי שהיה נסיון כזה, לא זכורים לי הפרטים. בחו"ל יש הרבה יותר. לאחרונה סיפרו לי על בית קפה בשם Quark's שמחקה את המקום של קווארק בח"ע9. הייתי רוצה לראות כזה גם בארץ - זה היה מאפשר לי לפתוח מדור ביקורת מסעדות ב"חלומות באספמיה".
כרגע לא עולים על דעתי עוד דברים, אבל אם אני אזכר, אני מבטיחה לחזור ולעדכן.

Boojie

New member
פנטזיה.

ולרוב, אנחנו מאגדים אותה ביחד עם מד"ב, מטעמי נוחיות.

Arana

Well-known member
מנהל
הכרתי מישהו

שתמיד כשהיה משתמש ב"אנחנו" והיו שואלים אותו מי זה "אנחנו", הוא היה עונה: "אני והתולעים".

Arana

Well-known member
מנהל
you never know../images/Emo11.gif

מי מתיימר לרדת לסוף דעתן של אלילות וורלוניות קדמוניות?

אגב אלילות וורלוניות

אני רוצה להזכיר את Walker Sigma 957 אחד מה ancient ones , הוא היה הכינוי שלי זמן רב לפני שנים בפורום בבילון 5 באתר של WB. חוצן שנראה כמו מסכת אינדיאנים כזו

Arana

Well-known member
מנהל
כזה, כאילו? ../images/Emo26.gif

שמע, אחרי תיאור כזה הייתי חייבת לחפש תמונה...

למעלה