דבר המנהל H-)

דבר המנהל H-)

חברים וחברות. התכנסנו פה היום. אתם ואני (ואני ואני ואני ואני) בכדי לחגוג את המינוי שלי, לתפקיד המנהל הכללי(ואני לא מתכוון לזוז מכאן כל כך מהר). חברים... מה אני אגיד לכם. לא היה קל, היו ימים שחשבתי לעזוב את הכל וללכת (אני מבקש להניח לבורקסים בזמן הנאום שלי). אבל, הכח והנחישות שלי, החזיקו אותי בחיים. בתקופת הניהול שלי, יהיו כמה שינויים. אני לא אפרט אותם כרגע, אבל אני שמח להודיע, כי לא מתוכננים קיצוצים באופק. עם זאת אני חייב להזהיר, כי עובד שיתפס מתרשל בעבודתו ו/או לא יעמוד בסטנדרים הדרושים. יד קשה, תופעל נגדו. אני מאחל לכולם עבודה פוריה ומשותפת. יחד! נגיע לגבהים חדשים (אתם תרקבו והמשכורת שלי, תדגדג את השמיים) מזכרים נוספים יפורסמו בהמשך. בברכה, לכם ולבני משפחותיכם תלתן אירי ירוק. המנהל הכללי של פורום פלירטוטי לשון.

נעה!!!!!

New member
וחוץ מזה

אין לך שום זכויות וסמכויות בפורום אז אני מחזירה את עצמי לתפקיד

דרושים!

בעקבות פיטוריה של נעה!!!!! דרושים מתאימים לתפקיד הבא: סגנ/ית מנהל מחלת תכנון ושליטה (משרה 800) * מהנדס/ת תע``ונ. * ניסיון של 3-2 שנים במשרדי יעוץ או בארגונים באיפיון מערכות מידע. * שירות צבאי ובדרגת קצונה! * ניסיון בתמחור וניתוחים כלכליים. * למרכיבי משקפיים - עדשות מגע רכות חובה! * ניסיון מוכח בפעילות מול ברוקרים וקורספונדנטים בחו``ל. * נסיון בקניינות בתחום הטכני. * בעלי ניסיון בעבודה עם חלבונים רקומביננטיים. * רקע בתקשורת נתונים ו/או טלפוניה - הכרחי. * השכלה אקדמית (רצוי תואר שלישי) * ניסיון במדידות ספקטרליות. * ידע מקיף בתוכנות סימולציה בשיטות של אלמנטים סופיים ומונטה קרלו (רצוי בתחומי האולטראסאונד והאלקטרואופטיקה) * נכונות לעבודה מאומצת. * ידע בשפות הבאות : אנגלית, רוסית, צרפתית, הונגרית, פורטוגזית, רומנית, פולנית, איטלקית, נורווגית, שבדית, פינית, ספרדית, אידיש ולדינו. (ברמת שפת אם) * נא לשלוח קו``ח חיים בכתב יד אל הדו``אל של המנהל הכללי. *********סודיות מובטחת********* תא``י(נא לא להפריע, הוא בישיבה).

נעה!!!!!

New member
דרישות נוספות

*הבנת הדיבור של המנהל- תאמינו לי לא כל אחד יכול להתמודד, במיוחד כשהוא עייף *חוש ריח ברמה ירודה - רצוי טטרנים - זה בגלל החדר של המנהל * יכולת אילתור ברמת שפת אם - למשל איך מייבשים בגדים בשלוש דקות * עמידה בלוחות זמנים בלתי ברורים/צפויים * כח סבל בלתי נלאה - במיוחד לפני האירוויזיון חוץ מזה לא להתלהב התפקיד כבר אוייש כאמור החזרתי את עצמי לתפקיד.

ה-איה

New member
כמנהלת לשעבר...

אני מוסיפה דרישה נוספת: רצוי שלתפקיד יאוייש אדם ששולט בשפה העברית על בוריה. איה <תתרנית בת`>

מורידים את הכפפות!

שאני אחשוף את ש. ברבים? ולכמה הבהרות : 1. אל תנסו, לעולם לא תצליחו (אומנם קולי הוא מסוקס ומבוסבס אבל...) 2. זה למטרות ניסוי בלבד! 3. במיקרוגל! (אלמנטרי, לא?) 4. ``איחור הוא זילזול באדם שממתין לך`` 5. צרפת 01, מונקו 71... (אגב, חג אירוויזיון שמח לכולם.) תא``י (שמגייס לטובתו את המחלקה המשפטית) *טיפ - ניתן להכין דג ע``י עטיפתו בנייר כסף. הכנסתו מתחת למכסה מנוע רכב. ולאחר כמחצית השעה בדרכים, תוכלו להתענג בדג אפוי אה לה אוטומוביל.

נעה!!!!!

New member
זה עובד גם עם עוף?

ש. אומרת שהיא לא רואה לנכון להגיב לאיומים. כמו כן היא טוענת שיש לה כמה קלפים ביד(ברגל אבל לא נהיה קטנוניים) נגד המנהל (הזמני) וכבונוס היא מוסיפה ביס במקום רגיש אז רצוי שלא יממש את האיום הנבזי אם הוא יודע מה טוב בשבילו. שיו אני מקווה שאין שגיאות - אולי יינתן לי צ`אנס נוסף במידה ואשקול להגיש את מועמדותי לניהול הפורום.

פחד לעוף מעל המנהל החדש

אולי אני יעוף פה אם הרליים למעלה שלא יפלט לי משהו על המנהל החדש ...

טוב מאד!

קצת ריספקט להנהלה, מעולם לא הזיק. יתרה מכך, המיתולוגיה מספרת, שלשלשת ציפורים מביאה מזל (צרפי לכך את העובדה שאני תלתן של ארבעה ובכלל תהיה לי חגיגה). תא``י (שממנה את יונת הדואר, ללוגו הרשמי של חברת התעופה הפלירטוטית) נ.ב : תביאי פולקע...

למעלה