דבר המנהל הנכנס

דבר המנהל הנכנס

ובכן אני מודה לכולכם על הברכות החמות, כולכם יודעים מה אני מסוגל לתרום לפורום . אני מודה לשגיא שאפשר את הכניסה שלי לניהול , זו תחילתו של שיתוף פעולה שיביא את הפורום הזה לשיאים חדשים. לפני יומיים הלכתי לחפש את ההודעה הראשונה שלי בפורום לפני שנה וחודשיים (בדיוק ביום בו מלאו לפורום חודשיים) והתמלאתי נוסטלגיה לימים שהפורום היה בחיתוליו , לימים בהם שגיא תמרן בין כל האנשים שהיו פה (והיו פה כמה טיפוסים מרגיזים בימיו הראשונים של הפורום) אני מקווה להפיק את המירב בניהול הפורום, אני יודע שיש לי מה לתרום ואני מקווה שכל אחד ואחד מכם ימצא את דרכו שלו לקבל ממני את מה שאני יכול לתת. וכל מי שמכיר אותי יודע עד כמה אני אדם עסוק , כל החיים שלי אני מתרוצץ, אבל כל מי שדיבר איתי אי פעם, מי שהיה זקוק לי - תמיד הייתי שם, לכן מעכשיו בכל דבר אתם מוזמנים לפנות אליי בכל אמצעי: מסרים אישיים איסיקיו # 137110874 אימייל [email protected] (יש לי גם מסנג'ר של יאהוו ומסנג'ר של MSN שניהם תחת כתובת האימייל הזו
) יש לי כמה פרוייקטים שאני רוצה להרים אבל כל עניין בשעתו (שגיא תתחבר לאיסיקיו - מחר ב9 בערב). כל מי שיש לו רעיון או הצעה לפרוייקט חדש מוזמן לפנות אליי או אל שגיא ואנחנו נדאג לבדוק את העניין עד כאן להפעם אוהב את כולכם
תומר

lollapalooza

New member
כמה מוזר

ההודעה הראשונה של תומר... תומר- אני יודעת שתהיה מנהל מוצלח. תהנה מזה.

תומררררר ../images/Emo187.gif

כלום אין לי מה לומר .. אני פשוט יודעת שעכשיו יש לנו הרכב מנצח בתור הנהלה!!!

מזל טוב תומר ../images/Emo24.gif

ממה שראיתי עד עכשיו אני יודעת שתהיה מנהל נפלא!!!! מגיע לך

תומר...

ברכות על הצבע החדש.... אני שמחה שהצלחת להגיע למעמד הנחשק... מגיע לך!!! בהצלחה

מיטקין

New member
יאאאאאאאאאא ../images/Emo12.gif

מתאים עכשיו השיר... איימ בלו דה בו דהההההההההה משהו כזה חחח תתחדש עם כחלונך... אוהב, טים

ewi

New member
תומר :))

אז אני לא הכי כותבת/פעילה/קוראת בפורום הזה (וזה בלשון המעטה), אבל הייתי חייבת לבוא לאחל לך מזל טוב על הניהול, כי גם מהתקופה שכן ביקרתי כאן לעיתים יחסית תכופות, היה אפשר לראות שזה מתאים לך פה
אז בהצלחה ****, ובוא נקווה שנינו שיהיה לנו (או יותר נכון לי...) קצת זמן לדבר

תומריקו

אתה יודע עד כמה רציתי שתיהיה מנהל ואכן אני מודעת לגודל התרומה שלך שכבר נראית לעין... (סיכום שבועי, מסדר נוכחותועוד) אז רק בהצלחה ונקווה שהפורום יצליח יותר ממה שהוא!!!

יפה לך כחול, אח שלי!

המון מזל"טים [מטוסים זעירים ללא טייס?!] והמון בהצלחה! אני יודעת שאתה תהיה מנהל מעולה כי אתה כבר כמה זמן קצת מנהל, לא? אתה ושגיא תרימו את הפורום הזה לרמות חדשות של טירוף וטוב שכך! אוהבת אותך המונים! נושי.

תומר

יפה לך כחול, הולך טוב עם הפנים כל כך לבנות (?! לא הן לא..) ואני לא אמשיך מפה משצתי סיבות 1. אסור לפרסם מילים 2. מי שמכיר את ההמשך יודע. קיצר מותק- שיהיה בהצלחה. אין לי אי סי קיו יותר- אני לא בטוחה שיהיה לי שוב כי אני רוצה רוצה- אז אני אגיד פה. אני בטוחה שיש לך את הכישרון(צריך כישרון לנהל פורום באינטרנט...) יש לך את הכישורים, יש לך את חוש היזמות ואתה בעצך-יש לך את זה. אוהבת. המון המון בהצלחה לך!

lollapalooza

New member
מה../images/Emo35.gif

צריך כשרון כדי לנהל פורום
למה לא אמרו לי
הלך עליי...

למעלה