דבר המנהלת....

דבר המנהלת....../images/Emo42.gif

חברי הפורום היקרים שלי....שלום לכולםםםםםם וסופ"ש טוב:) אז ככה...לפניכם כמה עידכונים קצרצרים וכמה בקשות...
הועלה סקר חדש לפורום...עלו והצביעו.
תוצאות הסקר הקודם: אם היהודים היו מוצאים דיסק משותף עם... איזה מהדיסקים הבאים הייתם קונים? (סה"כ הצביעו 68 אנשים) א. היהודים + סאבלימינל - 3 מצביעים ב. היהודים + אביב גפן - 24 מצביעים ג. היהודים + כנסיית השכל - 15 מצביעין ד. הייתי קונה את כל הדיסקים כל עוד זה של היהודים - 16 מצביעים ה. לא הייתי קונה שום דיסק, זה לא יהיה היהודים - 10 מצביעים.
מפגש הפורום: המפגש יתקיים ב5/8 בכפר המוזיקה של קוקה קולה בניצנים, בשעה 16:00. פרטים מלאים והערות אפשר למצוא בעדכון שלהשבוע שעבר, אשר אפשר לעלות אליו דרך הודעות ממולצות בעמוד הראשי. הכרטיסים לניצנים כבר נגמרו אך ישנם אנשים המוכנים למכור/להחליף/לתת את כרטיסם.
עלה ערוץ 24 שהוא ערוץ מוזיקה ישראלית - בערוץ אפשר למצוא קליפים של היהודים ובניהם עידן האלוהים, מחפש תשובה, you've got to believe me, הזמן שלך ג'קי. בקרוב עוד...
כמה בקשות: * הודעות לא קשורות נא לשרשר לoff ואם לא קיים שרשור לפתוח אחד כזה. * לשים לב להודעות הנמצאות בפורום ולשרשר את ההודעה שלכן במקום המתאים ורק אם אין אף הודעה אז לפתוח שרשור חדש, לדוגמא: שרשור על ניצנים לשרשר אליו: מי מגיע, מי מוכר, איך מגיעים, באיזה שעה וכל דבר שקשור.. לא לפתוח הודעה לכל נושא כזה. * לא לפתוח שרשורי תמונות ארוכים במיוחד, דבר זה תוקע הרבה פעמים מחשבים של חברי הפורום כי העליה כבדה. מי שמעוניין לפרסם תמונות שישלח לי את התמונות לאיימל ואני יעלה אותן לגלריה המתאימה. מקווה שתקחחו את הבקשות לתשומת לבכם ואז גם לכם וגם לי יהיה הרבה יותר קל להיות בפורום ולכתוב בו. אז סופ"ש טוב, מתה עליכם ניר. אייסיקיו: 113673930 איימל: [email protected]

למעלה