דבר הלכה...

עונג19

New member
דבר הלכה...

אתם יודעים אתם מפנטזים ועושים הכל,הידעתם שלדתיים אסור אפילו לגעת עד החתונה, תחשבו זה נשמע בלתי אפשרי אבל כמה קסם יש בזה... אבקש את תגובתכם!

עונג19

New member
תחשוב

תחשוב שככה אתה הרבה יותר תחשוק באשתך ולא תסתכל על אחרות,וככה גם אחרי החתונה כשתחזיקו ידים או משהו כזה,תרגישו עוצמה אדירה שתרגש אותכם כל פעם מחדש...

אתה יכול להסביר לי מה קוסם?

להגיע לחתונה בלי להכיר את אשתך? ודרך אגב אם היית עושה סקר אנונימי היית מגלה שרוב הדוסים מתים לגעת, אבל מה יגידו???

עונג19

New member
מה קשור????

אני לא מדבר על חרדים! אתה מכיר את אשתך הרבה יותר בלי לגעת בה,כי ככה אתם מדברים הרבה ומכירים,לעומת זאת עם אתם כל הזמן שוכבים ומתמזמזים אז אתה לא מכיר כלום חוץ מאת הכוס שלה...

דידי22

New member
אהההמ... אהההמ...

"אני לא מדבר על חרדים! אתה מכיר את אשתך הרבה יותר בלי לגעת בה,כי ככה אתם מדברים הרבה ומכירים,לעומת זאת עם אתם כל הזמן שוכבים ומתמזמזים אז אתה לא מכיר כלום חוץ מאת הכוס שלה..." אמר הילד שביקש ממני ללמד אותו על סקס...

עונג19

New member
לא אמרתי...

לא אמרתי שזה מה שאני עושה,רק שאלתי מה אנשים חושבים על זה,וניסיתי ליצג את הצד השני,חוץ מיזה שסקס זה חשוב וצריך לדעת לענג כדי שיהיה קשר טוב!

להגיע לחתונה בלי להכיר את אשתך? ודרך אגב אם היית עושה סקר אנונימי היית מגלה שרוב הדוסים מתים לגעת, אבל מה יגידו???

למעלה