דבר היו"ר

י ו ב ל ק

New member
דבר היו"ר

בימים אלו נשלח לביתכם מכתב פתיחת שנת פעילות 2007 מצורף לו אישור רפואי אנא מלאו את הטופס ושלחו לכתובת המצויה על המעטפה. בנוסף אנא שלחו את דמי החבר + דמי הביטוח בו אתם מעוניינים ושלחו לאולג. חשוב לציין כי מתחילת פברואר גולש שלו שילם עבור שנת הפעילות -2007 אינו מבוטח. אנא מינעו אי נעומיות מעצמכם ומהאגודה . מצ"ב מכתב פתיחת שנת פעילות 2007 + אישור רפואי

Bartov Alon

New member
יש בעיה!!!

חלק ב' – ימולא ע"י הרופא "בדקתי את הספורטאי הנ"ל ומצאתי אותו כשיר לעסוק בספורט הגלישה האווירית". הערות: בנוסח זה הרופא / רופא המשפחה מיד שולח לבדיקת מאמץ למרות, שהוא מכיר את המטופל שנים. (ולי באופן אישי אין זמן לזה) ולכן צריך לעזור לרופא לעזור לנו ! ע" שינוי הנוסח. משהו כמו - הנ"ל מטופל אצלי מזה ________ שנים, לא ידוע לי על בעיה כל שהיא שמונעת ממנו לעסוק בספורט הגלישה אווירית ....או כל נוסח מוצלח יותר.

חגי

New member
הערות והמלצות

כזבר הכי ותיק בתולדות האגודה אני מאד ממליץ להדגיש בנושא התשלום ושליחתו בדואר- לכתוב על הצק לפקודת א.י.ל.א , לעשות קרוס ולא לאפשר בעניין תשלומים כי זה בלגן לגזבר. העברות לחשבון האגודה או הפקדות עצמאיות שלא דרך הגזבר יגרמו לבלגן נוסף מאחר והגזבר יתקשה לדעת מי שילם. לגבי גובה התשלום - המלצתי להנהלה החדשה להוריד את דמי החבר מ- 200 ל- 150 ולצערי לא קיבלו את דעתי. בפועל אפשר גם להוריד אותם ל- 100 שקל מאחר ובקופת האגודה סכומי שיא (שלא רצוי להזכירם בפורום זה...)ובנוסף האגודה לא מוציאה כסף בשנים האחרונות בהיקפים של 200 שקל לחבר (שהם 8000 שח בהנחה של 40 חברים משלמים) - ארועים כמו ערב בטיחות במבוא חמה , גביעים לליגה , רוא"ח עולים כ- 3500 שח אשר האגודה מרויחה אותם מהשקעת הכסף שנמצא בחשבון האגודה. במיוחד אם ההנהלה עדיין לא החליטה על תקציב ועל ההוצאות שהיא מתכננת. למשל פרסים לליגה/ השתתפות בתחרויות חול/ הפקת ארועי בטיחות כמו קורס השלכת מצנח חירום...וכו" - לא ברור למה כל כך קשה להוריד את דמי החבר. בכל מקרה האגודה תגמור את שנת 2007 ביתרה גדולה יותר מכל שנה אחרת בהיסטוריה (למעט אולי סוף 2006).

Hawk17

New member
שאלה\הצעה....

הבעיה בלהוריד- היא שקל להוריד,ואח"כ קשה להעלות. אל תשכח שהאגודה עד לא מזמן היתה בדיוק במצב הפוך. את הכסף שנצבר יש להשקיע ביעילות ובחוכמה,ובצורה- שתשרת את האינטרסים של כל חברי האגודה, מהדרגות הנמוכות ביותר עד הגבוהות ביותר. כ-ו-ל-ם. למשל,בזבוז ראוותני של רוב הכסף החדש על נסיעות מתחרים לחו"ל הוא אחד התסריטים הכי גרועים שאני יכול לעלות על דעתי. דברים שעולים בחשבון לקראת השנה הקרובה- ליגות לדרגות הגבוהות והנמוכות. אירועים וערבים. בגדול - ההצעה שלי היא להשקיע את מה שנותר לטווח ארוך- לחסוך לפיתוח האתרים הוא רעיון החביב עלי.

חגי

New member
סתם משפט סתום...

מה זה "שקל להוריד,ואח"כ קשה להעלות."....ממש לא קשה. פשוט ההנהלה מחליטה להעלות ובזה נגמר העניין. ככה נעשה עד היום ולמיטב זכרוני ההסתדרות לא השביתה את המשק בשל כך. כשאני הצטרפתי לאגודה ב- 1990 העלות היתה 100 שקל...כולל הכל. ברור שהדברים השתנו מאז מבחינה ביטוחית אבל - וזאת הנקודה החשובה, אז היו 120 גולשים עם יתרה של 25 אלף שקל בבנק והיום יש שליש גולשים עם יתרה של פי 4 בבנק - יחסית כל גולש התעשר פי 12. אין שום סיבה לכך - וכבר אמרתי שאם אין באמת על מה להוציא את הכסף , לפחות להקטין את דמי החבר. בחשבון האגודה צריך להיות יתרה של 25-35 אלף שקל. ליעד הזה לא נגיע - לא השנה ולא עוד שנתיים ובטח שלא נגיע לכך אם נמשיך לגבות מהחברים יותר ממה שמשקיעים בהם חזרה.

י ו ב ל ק

New member
אני שמח על התגובה והערנות

בשנה הקרובה אנו מתכוונים לעשות יותר ממה שנעשה ולכן נצטרך להשתמש בכל או לפחות במרב הכסף מהחברים. היתרה משנה שעברה תאפשר לנו להגשים כמה מטרות שנציב לעצמנו. אני מזמין אותך ואת כל מי שחפץ בכך להשתתף בישבת ועד שתתכנס ביום שבת הקרוב בשעה 18:00 בביתו של עמית צדרבוים על מנת להשפיע.

amitceder

New member
לגבי ישיבת ההנהלה

אני ממש מצטער על זה שאני מתעורר מאוחר, אבל בכלל שכחתי שהישיבה יוצאת כל כך קרוב לחזרה. יש מצב שאני אהיה בג'ט לג עצבני - אנחנו חוזרים רק ביום שישי בצהריים. אם לא קשה לדחות בשבוע אני מאד אשמח.

י ו ב ל ק

New member
מבחינתי או קיי

עמית זה עדיין מחייב אותך להגיע... אם כך באופן רשמי הישיבה עוברת לביתו של דודו גרבי

חגי

New member
עם כל הכבוד והאמונה ברצון הטוב

תגלו בסוף שנה שמה שאמרתי התברר כמוצדק. חשבון האגודה ימשיך לתפוח ללא שום הצדקה , דבר שיכול גם לסכן בעתיד את התמיכה הכספית שאנו מקבלים ואז באמת תהיה לנו בעייה כספית. למעט הוצאות מופחות על נסיעות לחול אין לאגודה על מה להוציא כסף - זה נאמר על סמך ניסיון של 16 שנה. אפשר כמובן להתחיל לבזבז על שטויות וזה כנראה מה שיקרה כשההנהלה תבין שטעת בעניין. כדאי בהזדמנות לפנות לקלוב התעופה ולבדק כמה השנה אנחנו צפויים לקבל...בטח בזכות אגודת המצנחים שהתפרקה עוד יוסיפו לנו בונוס. בקיצור - כמו שאמרתי - אתם צריכים לעשות תקציב לשנה הקרובה ואז לא אצטרך להסביר לכם שאתם לא בעניינים. יעני - תכנון ראשוני של הכנסות והוצאות צפויות . אחרי שתציגו כזה תקציב תוכלו להצדיק (כמובן שלא) את 200 השקל.

Hawk17

New member
הצעה לדיון.

יעד אפשרי, וגם לגיטימי מבחינת הרשויות התורמות - פיתוח מתקנים לספורט. משהו שמשרת את האינטרס של כולם. סתם הצעה. אז כסף אולי כמעט יש- אבל אנשים עם זמן ואנרגיות -זה מה שחסר. אנשים שיתרוצצו ויקשקשו עם הרשויות וקבלנים וכו'. פנטזיה שאני חולם עליה(נא להעיר אותי) -בהר האר"י להעיף תעץ, לפוצץ תסלעים, ולשים עוד קצת עפר ולפתוח מסלול המראה דרום מזרחי בארצנו, ובאתר גדול. מעבר לפיתוח ,או תחזוקה של אתרים, או פרסים ל-2 הליגות שבקיץ, או תקציב ל-2-3 ערבים גדולים, או הוצאות טכניות משרדיות(מחשוב למשל),או השתתפות סמלית בשליחות לחו"ל,מה עוד יש לעשות עם הכסף? אני מזמין את כולם לדון בנושא בשבת הקרובה. אצל עמית, בישיבת הועד הקרובה. עומר.

חגי

New member
אז תתעורר...לפיתוח אתרים

דרוש מישהוא בכמעט משרה מלאה לטובת פרוייקט כמו שתיארת הפיתוח היחידי שאפשר לעשות זה ברמת האוף דה רקורד ובלי להיכנס לבירוקרטיה של רשויות- פשוט אין לך סיכוי להזיז דרכם משהוא אלא אם כן אתה מפכל המשטרה לשעבר או אקס ח"כ.

למעלה