דבר אלי.................

חן (*_*)

New member
דבר אלי.................

אל תדבר אלי בפרחים, אל תביא לי בשמים, גם לא מטעמים. אני לא רוצה מנחות, לא צריכה מתנות, או מיני מחוות. דבר אלי במילים, מילים שבאות מבפנים, מילים שנוגעות. דבר אלי בעינייך, במגע שפתייך, בידיים מלטפות. דבר אלי בשפה, בה-רק אני ואתה. דבר אלי עוד ועוד........ -באהבה

Mוניk

New member
חן אין לי מילים אז.....קבלי../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif

מה מחכים לו ומצפים לו ומבקשים תמיד שוב את הטעם של אותה פעם שאת הלב תרעיד פתע מופיע מבלי להודיע רגע נפלא וגז ונשארים שוב ומבקשים שוב רגע יקר של אז קרה זה רק הפעם היה זה רגע כה מתוק היה לרגע טעם צרב הוא כה עמוק. מדוע הוא חולף משאיר תמיד כאב בלב תמיד מכה גלים אותה תשוקה ללא מילים. קרה זה רק הפעם זה לא קרה לי מעולם היה לרגע טעם הסעיר בי את הדם ומאז רק אבקש את אותה שלהבת אש קרה זה רק הפעם ליבי לי כך לוחש. אריק איינשטיין מוניק

חן (*_*)

New member
תודה מוניק ../images/Emo25.gif

השיר הזה של אריק איינשטיין הוא אחד האהובים עלי, ומילותיו מרגשות.

תלתלית

New member
חן

כתבת מקסים. "דבר אליי בעיניך".. "רואה לך בעיניים. אני רואה את הכול היית עוטף אותי אם היית יכול רואה לך בעיניים שיותר מהכול היית סוגר אותי ..." תודה חן.

חן, אהבתי את שירך

הרשי לי להגיב ,,, כשאתה מדבר אלי במילים אני מרגישה פרחים כשאתה נותן לי מתנה אני יודעת שהערכתך אלי רבה כשאתה מביט בי אני נמסה כשאתה מנשקני אני לחה בוא ונדבר יחד אהבה.

חן (*_*)

New member
תודה לכם../images/Emo140.gifאני שמחה שאהבתם את שירי

ועוד יותר, על שהתחברתם אליו. בעידן החומרני של היום ערכה של המילה האוהבת לא יסולא בפז מאחלת לכם הרבה אושר ואהבה

זו שפה-בה רק את ואני

כי לך-מגיעות המילים המיוחדות מילים המגיעות..רק לך. הסיפא,שירי שירי הקודם,על מילים..

למעלה