דבר אליה

דבר אליה

אז אתמול, סוף סוף, הצלחנו לתאם דייט. מינימלון אופסן והופ, לאלמודובר החדש שכבר המון זמן רציתי לראות. הביקורות מהללות, נתוני הצפיה מרשימים, אבל לא הצלחתי למצוא בקרב המעגל החברתי (דל האופקים, מסתבר) שלי איש שצפה בסרט. אז לא נותר לי אלא להסתמך על סרטי העבר (הכל אודות אמא וכד´) ועל אבחנתי אני. האופטימלית נגררה בחוסר חשק (היא אפילו אמרה לי בירידה לקולנוע- מתי כבר נלך לסרט אמיתי?!- נשבע!) והחלה לנמנם כבר בפרסומות. אז ככה, החצי הראשון די מייגע. לא תופס אותך כמו הסרטים האחרים שלו. אבל לי יש סבלנות וידעתי איכשהו, שכל האיטיות הזו תוביל לקטרזיס המובטח במחצית השניה. אלמודובר לא ייאכזב. ואכן, החצי השני החל כמו החצי הראשון אך המריא לגבהים שכמעט ולא הכרתי. בשלב מסויים הגוש החל להצטבר בגרון ולא היה לי ממי להחביא אותו כי האופטימלית נחרה קשות. הסרטים של אלמודובר נושאים, ברובם, עלילה של טלנובלה. אבל הצילומים, מוסיקת הרקע, הגיחות קדימה ואחורה, המשחק הנפלא והפאוזות הקומיות הקלילות על רקע מצבים אנושיים קיצוניים מטלטלים אותך קשות. שמתי לב שלא דיברתי כלל על העלילה. הנושא הוא בדידות. שני גברים מגיעים לאותו מצב ממקומות שונים. שתי נשים מגיעות לאותו מצב ממקומות שונים. בנקודה מסויימת (וקצרה) כולם באותו מצב. משם הם נזרקים למצבים קיצוניים שונים. אך הבדידות, הו הבדידות, מרחפת כעשן אפל ממעלה, וכל קרן שמש חברתית החודרת אותו ממלאה את לבכם שמחה. דבר אליה, מומלץ בחום. נ.ב- אחרי שעברתי מדמע לחיוך אופטימי בסוף, ושמוסיקת הרקע הספרדית התנגנה ואף אחד מהצופים לא קם למרות שהחלו להקרין את הכתוביות, שאלתי את האופטימלית אם זה עשה לה משהו. היא שאלה מתי הולכים לחדש של ספילברג והוסיפה- העיקר שאתה נהנית. סופ"ש נעים לכולם\ן

ולמרות ההמלצה שלך...

לא אשנה את תוכניותי.. ואלך לסרט. מאז "מועדון קרב".. נזהרת.. בעיקר כשאתה מוסיף "מומלץ בחום". ישר אני מחפשת את הקטץ´...

י פ ע ת

New member
מעניין פעם להמר ולהסתמך עליך

אחת מאחיותיי הרבות<4> בעלת סגנון כ"כ מיוחד וטעם מיוחד בסרטים..ח´ננה כזו..סרטים מוזרים כאלו, ...וכשהיא ממליצה בחום על סרט הצגה ישר אני עושה
על הסרט חחחח מכיר את הציונים לסרטים שניתנים בעיתון? 5
של אחותי=
אחד שלי. זו כבר הפכה להיות בדיחה כשהיא מספרת בהתלהבות על סרט או הצגה שראתה חחח אז ננסה אותך....בתקווה שאתה לא כמוה

נשית~37

New member
תעשי ../images/Emo128.gif חחחחח

יש לו טעם של אינטליגנטים חנונים
. העיקר שנהנית...

giulietta

New member
חחחחח אופטימום

אין ספק שאתה והאופטימלית התחלפתם בתפקידים. אתה "מחובר לצד הנשי שלך" (אז למה היא מחוברת?). אלמודובר תמיד נוגע. תמיד בקרקעית של החיים. בבדידות, בעצב, בדמויות מוקצנות עד ביזאריות. בידור זה לא. מי שהולך לקולנוע להתפנן, שיתרחק מהספרדי הזה. ואני, שכבר שכחתי איך נראה קולנוע מבפנים, הבאתי הביתה את "הכל אודות אמא" כדי להישאר לבד מול המסך ולהתעטף בעצב עמוק....חודשים אחר כך ביקשתי מהאיש בטלפון "ותביא בדרך סרט...אבל משהו מצחיק...לא חשוב מה..." חחחחחחחחח

למעלה