דבר אחר לגמרי

jochay

New member
דבר אחר לגמרי

בעיתון "ידיעות" של היום מןפיעה במקום בולט בעמוד האחרון כתבה על נערה צעירה וחיננית שגם תמונתה מופיעה.בראש הכתבה כתוב:"בשם האב" ומסופר בה המעשה העצוב שאביה של הנערה נהרג כצנחן עוד לפני שנולדה.וכאן כותב העיתונאי:"..התגשם חלומה של הנערה והיא תשרת בגדוד שאביה נפל בו.עצוב עצוב מאוד לחשוב שחינכנו דור של נערות שחלומן הוא לשרת בגדוד צנחנים שהאב נפל בו. אם חלומות כאלה הרי לא נגמור לעולם המלחמות. לתומי תמיד הייתי בטוח שחלומה של נערה בת 18 הוא - שיבוא "נסיך חלומותיה"יפה גבוה עשיר ויקח אותה לחיי אושר ועושר.אני מקווה שהעיתונאי הגזים בכתבה והנערה לא מגשימה חלום אלא עושה פשוט את חובתה.הרי המדינה ןהלאום אינם ערך הם מציאות.מה דעתכם ??? רק שלא יבוא שוב חכם וישאל אותי אם אני זוכר את שירי אלטרמן בעל-פה.יוחאי

ראובן1

New member
זה שאתה לא מסוגל להבין מעורר

תהיות לגביך ולגבי ההבנה של קשר לאדמה הזו שאנחנו גרים עליהם והקזנו דמנו בשבילה. הדבר מצטרף לדעותיך האחרות ועכשו פשוט נפל האסימון:אתה לא שייך לכאן, הגעת במקרה,כשתחווה את החוויה הנוראה של שדה הקרב אולי תבין עוד כמה דברים שנשגבים מבינתך או מחסרונה

ראובן1

New member
ועוד דבר ../images/Emo18.gif

אם המדינה והלאום הם מציאות ולא ערך עדיף לי שאתה ושכמותך תחיו במציאות אחרת ורחוק מפה

רלוונטי

New member
מה לעשות.........................

שאף אחד לא שואל אותך...????? אני יודע..........כלום.!

ראובן1

New member
מה לעשות שאף אחד לא מתיחס אליך

ובכל מקום אחר אפילו מתחרים החברים מי יבעט לך יותר חזק בישבנך

jochay

New member
לשמוליק דגן אישי לגמרי

שלא תחשוד בי שאינני יודע שיריו של אלטרמן והגינותו של בן גוריון בעל- פה הריני מצטט לך שיר באותו נושא.גם השר זאבי בודאי זוכר שחוייבנו ללמוד אותו בעל - פה. טוהר המידות-"חיילים יהודים התנפלו במנשיה על ערבים שישבו בבית קפה בחברת צעירה יהודיה"( מן העתון) בתוך טרדות זמנינו הנסער נעים לפגוש לחוד וגם בצות מקרה כזה שרוח המוסר בו ככה מלהטת ולוהבת מה טוב כי רגשות כל כך זכים פה מקיצים בעוז ועוד יקיצו מה טוב שכה רבים הצדיקים המיתמשים הטב בי´יאו י´יצ´ו התופעה לא חדשה היא דוד היו כמוה תיזכרן בלי יזע ובדרך כלל ציצול מוכר מאוד יש למושג הזה " חילול הגזע " אבל אם כך או כך לחשוב מותר כי זוהי רק ראשית שתתפתח עוד אינכם את כח המוסר זו מגפה קשה מן הקדחת כן במקרה הנ"ל אינסטינקת קדוש את ההוי כולו חוצה לשנים חברה זרה משחתת היא מראש חברה שלנו טוהר השמים אבל נניח לנושא הזה כי גם אם נקטרג ואם נרשיע רבים רבים יגינו מלא חזה על פרץ אש הקודש במנשיה יאמרו מובן שהתחמץ ליבם זה חוש בריא זו שרשיות יוקדת זו הרגשת האיש אשר נילחם ושניצח ושכבש מולדת כזאת יאמרו וכאן בלחש דק נודה לפני שאת התיק נסגורה את המקרה כולו הבאנו רק בשביל לשמוע את הסניגוריה היא העיקר לא פעם ראשונה תןהים אנו בנפש מתפעלת איך מכניסים אל נבלה קטנה דברים כל כךגדולים האין זה פלא ובזה אני שוב נפרד מהפורום הזה עד לפעם הבא יוחאי

איזה פסול אתה מוצא בכך שגם נערה

בת 18 רוצה לחלע ב"פלשטינים" בדיוק כמו כל אחד אחר.....?? הרי אתה שתקת כאשר הן שרפו את החזיות שלהן בשם "שיוויון הזכויות בין המינים", אז מה לך כי תלין.....?? ואני גם מאד מתפלא עליך, אחרי שבן-גוריון הראה לך את הדרך, שאינך זוכר בעל-פה את שירי אלטרמן..... ככה "משרתים" מולדת......???

משטרת המחשבות השמאלנית תגיד לכל

אחד גם מה צריכים להיות החלומות שלו. נערה שהולכת בדרכי אביה זה יפה ורומנטי. לא כולם חושבים כמוך. מצערת העובדה שחינכנו דור של חשוכי מחשבה שכמותך, שרוצים לתפוס אפוטרופוסות על הלך מחשבה טבעי ולגיטימי של נערה.

ומה שיותר חמור..שמהלכי האימים

הללו..מקבלים פה גיבוי בתפוז כאילו שיש איזו רלוומנטיות לדיעותיהם השמאלניות עליהם פסק הבוחר-שמשקלם 36% באוכלוסיה ולא יותר. מרק.

למעלה