דבר אחד...

טרבלסי3

New member
דבר אחד...

אין לי כוח לקרוא את ההודעות האלה של כל העמוד הזה אז אני לא ממש מעודכן לגביו כי אני לא גולש בשבת אני רוצה להגיד לכם שהמשיח יבוא לא רק לדעתי אני פשוט בטוח שהוא יבוא ותפסיקו לבטל בזלזול את האמונה שלי במיוחד עמיתוש ושרון דייייייייייייייייייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!! וכן גם בלי צבא גם בלי צבא בעזרת השם היינו מנצחים את הכל ובאמת נצחנו ואם אתם לא מאמינים בנבואות אז הנה לכם נבואה שהיתה בתנ``ך למלחמת יום הכיפורים ביחזקאל פרק מ` פסוק א`!!! אם אתם לא מבינים אז הנה 25 שנה לגלותנו זה אומר 25 שנה אחרי הקמת במדינה מ48 וזה אומר שנת 73! ב14 זה אומר ב2 בצהריים בראש השנה זה אומר בתשרי בעשירי זה בי` בתשרי שזה יום כיפור ובשעה 2 גולדה מאיר נתנה פקודת אש!!! אז זו למשל אחת מאינספור ההוכחות לנבואות וכן יש עוד יותר הוכחות לקיומו של הקב``ה אז בבקשה בלי לזלזל אני מאמין בסימנים האלה ומי שלא שיבושם לו אבל שלא יזלזל באחרים ובאמונותיהם ומי שיש לו בעיה עם זה שילך כוס אמק!!!!!!!!!!! ממני א.

שלומצי

New member
הלו!

זה שאתה מתעצל לקרוא הודעות, זה לא אומר שאנחנו צריכים לספוג קללות כאן. אני מבקשת ממך בצורה הכי נימוסית שיש שתלך, תקרא את ההודעות ותפנים אותן ובשורה התחתונה זכותך כמו זכותו של כל אדם להביע את דעתו, כל עוד הוא אינו פוגע אישית באחרים. אז בבקשה ממך, ת ר ג ע. ממש לא בא לי שהמקום הזה יהפך לריכוז של אנרגיות שליליות, לפחות לא כאן! ועכשיו לעניין. אני חושבת שזה מאוד מאוד מעניין מה שאמרת, עניין הנבואיות, ייתכן שמדובר בצירוף מקרים מיוחד, יתכן שמדובר בנבואה, בכל אופן זה מיסטיקה ומיסטיקה מעניינת. אז במקום לצרוח, אולי תספר לנו עוד קצת? תביא לנו את הדת ממקום שאנחנו (מדברת בשם החילוניים שגולשים בשבת) מבינים ומתחברים אליה. מה דעתך?

טרבלסי3

New member
תודה אבל...

לא נראה לי שהם מעוניינים כמו שלא נראה לי שאת מעונינת כשקראתי את כל התגובות האלה אין לך מושג מה הרגשתי כאילו עוד שניה הלב שלי מת ואל תצחקו עלי אוי טרבלסי מסכן ממש רחמים או משהו כזה כי אני ממש מנסה להיות אחלה אתכם אבל כנראה שהדעות הדתיות הם חלק ניכר ואני לא יכול לסבול את התקיפות והזלזול הזה בדת בתנ``ך ובכל הדברים האלה ממש בא לי לבכות אני מצטער אבל אתם ממש... לא יודע עזבו נתגבר על זה ממני אלעד

ST

New member
סתם נדמה לי...

אבל אולי לא: בכוונה חתמת אלעד ולא א.?

נעמתוש

New member
רק שנייה אלעד...

מי התחיל עם זה? אני לא רוצה להתחיל שוב, אבל מי כתב כוס אמק על כל מי שלא מאמין, זה דעה לדעתך? אתה חושב שזה לא העליב אותי???????????????????????????? עמית בן 11 וחצי...

נעמתוש

New member
(זה עמיתוש)

שלום לך טרבלסי ``יקר``, קודם כל לא ירדתי עליך, מה? פתאום בעיניך אסור לי להגיד את דעותיי. חוץ מזה, חברה של אחותי כאן, אומרת משהו שמאוד נכון לגבי ה``הוכחות מהתנ``ך`` שלך. גם שנות ההוכחות שלך, הם ספורים בספירה הלועזית, בספירה של ישו, איך זה הגיע לתנ``ך דביל? (מצטער, בלי להביע את רגשותיי כמובן) וגם 14 שזה שעה 2 בצהריים גם ספירה לועזית!!!!!! זה אמור להיות י``ד, ______!!!! ואל תגידו כולם שנעלבתי ושאני רגיש, פשוט פעם אחת חשבתי לכתוב מה אני מרגיש באמת לגביך... עמית בן 11 וחצי...

gomshan

New member
מסכימה עם עמיתוש

אני מסכימה לגמרי עם עמיתוש אולי בגלל שאני חברה של אחותו בייביי

sharon91

New member
עמית, אל תתפלא

אם הוא יביא לך משומקום איזה הסבר אחר ל14 וכל הזיוני שכל האלה.

עם כל הכבוד, טרבלסי

עם כל הכבוד, טרבלסי... מה זה השטויות האלה?!?!?!?!?!??!?!?!?!?!?!?! ביי מעדי התל-אביבית

sharon91

New member
תבין

לי אין בעיה אם זה שאתה מאמין בזה למרות שאני לא מאמינה. אבל אתה יודע מה מפריע לי?? כל מי שמשתמט מהצבא בגלל ענייני דת! לאורך כל התנ``ך נלחמו! אז מה קרה? הגענו לימי עובדיה ונתן לכופרים לעשות את העבודה? למות בשבילנו? ואני לא מאשימה אותך, או קובעת אם אתה הולך לצבא.. אבל יש כל כך הרבה שלא, וזה פשוט מעצבן. ואתה יודע מה היה קורה במלחמת יום כיפור אם לא היה לנו צבא? לא הייתי פורצת שום אש מהשמים ומחסלת את הערבים שתקפו אותנו. היינו סובלים. ואולי גם לא היינו בחיים עכשיו.

the real flea

New member
אתה חייב להירגע

דבר ראשון אני בטוח שאם זה היה פורום שמדברים בו היתה צועק את אז תירגע. ואם את רוצה להאמין בזה תפדל, אבל יש דבר הרבה יותר מיוחד מנבואות וזה הוכחות, יש כמה ספרים מאוד מעניינים שכדי שתקרא, ואל תגיד שאין סיבה בשבילך לקורא את זה כי בדיוק כמו שאנחנו לומדים תנ``ך 4 שעות בשבוע לא יקרה כלום אם תקרא קצת את ``מוצא המינים של דרווין`` וספרים אחרים בסגנון

למעלה