דבר אחד
ואחד

אור685

New member
דבר אחד../images/Emo13.gif ואחד ../images/Emo10.gif

נתחיל מהעצוב- אתמול בערב,אחרי שכתבתי שהייתי בסדר.... אוףףף כמה אכלתי - 5 פרלינים,פרוסת לחמקל עם שוקולד וופל מצופה. האמת-נגעלתי מעצמי
אבל-היום יום חדש,נכון? אז בינתיים אני בסדר. והשמח- הלכתי לחפש בגדים היום,ואיזה הפתעה- מצאתי מכנסיים בחנות "רגילה"- לא עונות,לא מתאים לי, סתם חנות ... של אנשים נורמליים...
שיהיה סופשבוע נעים ומקסים!

התאום שלך פשוט מושלם

אחרי איכסה כזה....למצא מכנסיים בחנות "אמיתית".... אין בטוח מזה בכדי להחזיר אותך למסגרת ....
אז תתייחסי לזה כאל "צורך קיומי" בן יום אחד
ועכשיו, בכדי שתוכלי להנות ממכנס חדש לאורך זמן............... קוראת אותך מייד לסדר
בטוחה שתהיי בסדר

אור685

New member
../images/Emo51.gif האמת-זה היה ממש כיף

בהתחלה מדדתי מידה 5 , אחרי זה 4 ובסוף קניתי מידה 3 ובשלושה צבעים. לא נעים להגיד כמה שנים זה לא קרה...

מאיוש1982

New member
אורית...

באמת יום חדש וגם לי היתה שבירה ביום ראשון ובמשך השבוע שמרתי יותר מבסדר, אז זה באמת לא נורא. אני שמחה בשבילך מאוד שמצאת לך מכנסיים בחנות של אנשים רגילים ואני מאחלת לך שתמצאי עוד ועוד בגדים שם ובחנויות אחרות.

לילית462

New member
זה נהדר !!!

אני יכולה לתאר לעמי אותך בחנות -או איזה מכנסיים יפים, מה המידה הכי גדולה ? 5 אבל לא נראה לי ש... אור קוטעת אותה בחופזה אני אמדוד מידה 5 תודה, משפילה מבט ובוחנת את התחת הקטן למדי של המוכרת ממלמלת לעצמך - זה בטח לא יעלה עלי... נכנסת לתא המדידה - תא העינויים, והפלא ופלא, לא רק שזה עולה, לא צריך אפילו לפתוח את הכפתור... צועקת - סליחה מוכרת אפשר מידה יותר קטנה ???

אז אני אמשיך את הסיפור שלך

והמוכרת מה לא יכול להיות נו טוב קחי מידה 4. אור צועקת שוב מצטערת זה שוחה עלי אפשר עוד יותר קטן המוכרת פוכרת ידיים בייאוש ומביאה מידה 3 תא העינויים מתמוטט אור פורצת החוצה בצרחות אושר זה עלה עלי. ובחדווה עילאית משלמת עבור 3 זוגות ויוצאת מהחנות עם חיוך מאוזן עד אוזן.

לילית462

New member
אני דווקא חשבתי על המשך בכיוון :

אור - מידה חמש ענק... מוכרת - ניסיתי להגיד לך, ברור שחמש יהיה עליך ענק, את ממש רזה וחמש זה לממש דאבות. אור - טוב תביאי ארבע מוכרת - זה יהיה לך גדול אור- אני בספק, מוכרת - איך שבא לך, אני אביא לך ארבע יחד עם שלוש, כי לדעתי את שלוש ואולי אפילו 2. אור- וואלה שלוש זה בול ישששששששששששש

יעל י

New member
אור יקירתי,תתחדשי...

דבר ראשון בקשר למתוקים אז כמו שאנחנו אומרות - מחר יום חדש. תתאפסי על עצמך ותמכישי הלאה. לא להמשיחך לשקוע. חיבוקים

תתחדשי../images/Emo24.gif../images/Emo100.gif

רק, דבר אחד יש לי להוסיף.. כתבת שקנית "מכנסיים בחנות של אנשים רגילים.." זה שיש לנו עוד קצת עודף שומן לא הופך אותנו ללא נורמליות
להיפך, זה הופך אותנו למיוחדות
אני מבינה את האושר הגדול בעניין, אבל אני גם מקווה שאת מקבלת את עצמך כמו שאת, לא משנה איזו מידה את במכנסיים
שבת שלום

למעלה