דבר אחד מפריע לי

סקוקט

New member
דבר אחד מפריע לי

אני לא יודעת אם זה לנכון לפתוח הודעה חדשה אני מזה מצטערת אם לא אבל...אם התוכנית מבויימת... שכחו מהאם... התוכנית מבויימת גם ההתנהגות של האנשים מבויימת?

SuperStar666

New member
תראי.....

התכנית מבויימת, אז אם התכנית מבויימת כמובן שגם ההתנהגות שלהם. אני יכולה להסכים שללללאאאא כל דבר שהם אומרים\עושים זה מבויים, אבל הרוב כן... כמו הארוחת בוקר שעשו הילדים לשרית חדד.. אני בטוחה שזה הוראות ההפקה... וגם הקטע שחלי צבעה את הקיר (בצורה אומנותית מאוד חחח) מבויים.. זו התנהגות מבויימת, אם לא הייתה\היה ילד\ילדה בעיתיים במשפחה הזו.. SO למה שזה יעניין את הצופה? הרי צריך קצת משהו חריף :) בכל אופן... תכנית מועתקת ולא מקורית!

yמית

New member
מה ששמתי לב

אני בטוח שהקטעים עם שרית והדוגמניות מבוימים. כי הם עושים השלמת זויות צילום. לגבי שאר האנשים - אני לא יודע.

סקוקט

New member
זאת אומרת

שאפילו אי אפשר להעביר ביקורת על האנשים שם כי.... הם לא אמיתים?? חחח אני אוכלת סרט אחושרמוטה

סרטים מצויירים

יש לי פיתרון . תמשיכי עם הביקורת אבל תכווני אותה לבמאים ולתסריטאי. בעצם , אפשר גם לרדת עליהם , אני אישית משתדל שלא להגזים.

עוד מילה ואני מכניס אותך לסרט חדש

חחחח זה אחד מהתחביבים שלי . אני אוהב להכניס אנשים לסרטים. פעם מישהי אמרה לי שפוקימונים זה שטויות ומקלקל תילדים. אז סיפרתי לה שזה מהחיים ושבאמת יש ארנבות ששולחות זרמים חשמליים כמו פיקצו אאחחחחחחח.

סקוקט

New member
היא האמינה?

וחוץ מזה אני מפחדת מפוקימון רגע אחד הוא חמוד כזה ויש שקט פתאום כל המסך כיאילו דופק ריצה ויש בלאגן ואני מתחילה להלחץ....

אני כזה שלא משקר ולכן

כשאני ממציא משהו אז כולם מאמינים לי. כמו למשל את זה שאני לא משקר , נכון שהאמנת לי ?

סקוקט

New member
חחחח

לרגע כן... את האמת שלי כבר לא מאמינים... לפני שאני מתחילה את היום אני חייבת לשקר על משו ורק בסוף היום להגיד שזה לא באמת קרה... יש לי מחלה:)

למעלה