דבר אחד מופרע

דיתוּש

New member
דבר אחד מופרע../images/Emo58.gif

רציתי שכל אחד יספר על דבר אחד מופרע שהוא עשה בחייו. אבל משהו רציני... לא משהו כמו "לבשתי גרב אחד אדומה ואחת כחולה לביצפר". משהו מופרע... משהו עסיסי בטירוף!
אפשר גם משהו שעלה לכם לראש, זה לא חייב להיות מציאותי... שיהיה מעניין
אז אני אתחיל: משהו מטורף שחשבתי לעשות וכמעט יצא לפועל [...] - אני והשרת בביצפר, להפעיל את האזעקה של המלחמה בתקופה שהיה חשש וכל זה, להתחבא בחדר שלו ולצחוק על כוווולם שהם בורחים למקלטים וזה... נו זה היה מצחיק אתכם אם אתם הייתם בצד שלי! משהו מטורף שבאמת עשיתי - גרפיטי ענקי על קיר ביצפר [רק שאף-אחד לא ראה את זה והגשם מחק
]. ודווקא יצא ממש טוב!!! מה איתכם?

עמיתוש

New member
עשיתי את מה שאת לא עשית ../images/Emo123.gif

בחדר מחשבים הפעלתי קובץ, שמתי את הרמקולים בווליום הכי חזק, ואמנם שמעו את זה באזור שתי כיתות ליד, אבל זה היה כ"כ מספק לראות את הבנות נבהלות מווהאהאהא

MadeByDarkness

New member
עשיתי לעצמי את הלברט

(פירסינג בשפה), ולידיד שלי- עגיל בפיטמה. אבל אני לא מטורפת!
אני ילדה מיוחדת, כמו שאמא אומרת...

שלומצי

New member
דיתוש אחותי המופרעת../images/Emo24.gif

הרסת אותי עם הסיפור הזה! את לא אותו בן אדם מאז הקיצור קיבה הא ?
בקיצור הזכרת לי קטע ממש מטורף שקרה לי פעם מזמן ביסודי. היה לנו מין חדר מקלט שהיה בו ציוד לשיעור מלאכה ודברים כאלה, ובין השאר היה שם שלד פלסטיק כזה של שיעור טבע. בקיצור אני וחברה שלי התחבאנו שם וחיכינו שחברה אחרת שלנו תכנס למקלט כי ידענו שהיא צריכה להגיע. קשרנו לשלד החמוד פפיון שחור, התחבאנו בחושך וחיכינו... ואז הדלת נפתחה וזרקנו עליה את השלד בצרחות בואאאאאאאהההההההה!!!! ואז פתאום האור נדלק וקלטנו שזאת המורה המופרעת שלנו למלאכה שצרחה צרחת אימים ואז צעקה עלי "מ-טו-מ-ט-מ-ת!!!!!!!!!!!!!" (והיא עוד הייתה בהריון!!) ואז מה עושה גברת שלומצי המוכשרת ? הולכת למנהלת להתלונן שזה לא בסדר שהמורה למלאכה קראה לה מטומטמת...

MadeByDarkness

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח

שלומצי מותק, ברוכה הבאה למועדון הילדים המיוחדים...

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

יו...קרעת אותי מצחוק שלומצי..אין עלייך!

אני ...../images/Emo12.gif

אז זה התור שלי להגיד מה הדברים המופרעים שעשיתי (שובבה שכמוני, פויה) - לא יודעת למה , אבל כל החתולים באים לבית ספר שלנו
אז פעם אחת , חתול אחד , התהלך לו בבית ספר ,
לי יש פחדים מחתולים , אבל לא יודעת למה לא פחדתי ממנו , ובקיצור , הוא עלה במדרגות , דווקא לכיתה שלנו , ואז היה צלצול , ובדיוק המורה שלנו הייתה אמורה לבוא , ,(אני עדיין חושבת מאז ,איזה מרשעת הייתי באותו רגע)
ואז עלה לי רעיון , אולי כדאי שנבהיל את המורה שלנו , אז המורה שלנו באה , כולה מבוהלת
, איך התפוצצתי מצחוק , זה היה קורע , זה היה פשוט ענק ,
פעם אחת רציתי להחביא למורה שלי את התוף שלה , כדי שלא תעצבן אותנו , אבל אמרו שילשינו עליי , אז כבר ויתרתי
אוהבת
נעמה .

QuEeN oF mE

New member
הממ..טוב..

ברחתי פעמיים מהגן.. בפעם הראשונה הדלת נשארה פתוחה ויצאתי וממש עשיתי סיבוב בהרצליה..הלכתי דיי רחוק ונראה לי שלא הייתי בת 5 עדיין..בכל מקרה איזה אישה אחת תפסה אותי והחזירה אותי או..משהו כזה..חח היא דיי הפחידה אותי.. ופעם אחרת טיפסתי על הגדר נדמה לי וברחתי ואז כבר העוזרת גננת תפסה אותי או משהו כזה.. מיותר לציין שההורים שלי היו בפאניקה נוראית והכל?
ולא יודעת אם זה כ"כ מטורף..אבל זה מה יש..
חוץ מזה..בד"כ בשעות מסוימות אני מתחילה לנופף לאנשים שאני לא מכירה..אז אני כבר מזהירה את האנשים שאיתי שזה הולך לקרות..אבל זה לא מטורף..חפיף.

למעלה