דברי פרידה.........

דן צ

New member
דברי פרידה.........

לא , אל תשמחו מידי , אני לא פורש כל כך מהר. אלו הם דברי פרידה מתפקידי הרם מעלה כראש הגדול תפקיד שאותו מילאתי לשביעות רצוני ובטח לשביעות רצונכם תפקיד שאותו מילאתי ברוממות רוח ובגאווה לאומית מדלית הזהב של אוברבוך היא כאין וכאפס לתפקיד שאותו מילאתי . האמת היא שאני מסיים את תפקידי ברקורד צורם לגמרי ידידה שלי נהרגה , יותר נכון לומר נרצחה בדם קר וכמו שאמרתי ני הודעות קודם סוף עגום לשבוע מאושר. אז לראש הגדול הבא אני מאחל כל טוב ובהצלחה , יש לך ממה לצפות , זה שבוע מעניין וומכניס [המון מרשרשים מזהב] ואל תוריד/י את הרף שאותו הצבתי. בבקשה , אפי בבקשה אני רוצה עוד שבוע , בבקשה. נו בבקשה,

נתן.ל

New member
סופו של עידן ../images/Emo7.gif

היה נחמד, אולי נשפיע על אפי לתת לך עוד ?

התשובה היא שלילית, למען בריאותך

והאמת, חיכיתי לאישורך הוירטואלי להמשיך במסורת, היות שידעתי שמצב רוחך מן הסתם שואף לזבל... אז אם דנץ נפרד רשמית מהתואר (ואף ניסה בשניות האחרונות לנצל את המצוקה אליה נקלע על מנת לסחוט עוד שבוע.....נסיון יפה. לא הלך), הריני מוכנה רשמית להכריז על הראש הגדול החדש. (ולכל חדשינו שאינם בקיאים ברזי הראש הגדול: אנא פנו לעמוד הקהילה החדש שלנו - הלא הוא הדף המקדים לפורום זה, ושם תמצאו שלל הסברים לגבי הראש הגדול ותפקידו בשינוי שיטת הממשל וקידום זכויות הנדכאים והחלכאים). ובכן: היו לנו במהלך השבועות האחרונים מספר ראשים גדולים, מהם משקיעים יותר ומהם משקיעים פחות, עם תירוצים עלובים לביצועיהם המינוריים, וללא בושה נראית לעין ! לעומת זאת, דנץ החזיר אותנו לאיכות החיים אליה התרגלנו, ועל כך תודתי הרבה, ואפילו הצלחתי לגרד משהו דמוי חיוך ידידותי. והשבוע, מתמנה בזאת ראש גדול חדשה, שאף על פי גילה הצעיר, תמימותה המעוררת קנאה, טוב ליבה המעורר השתאות, וחכמתה כי רבה היא (למרות שכינויה הוא על שם נעל ידועה), החלטתי כי היא ראויה בהחלט למלא תפקיד חשוב זה, לאור העובדה שעברה בהצלחה את מבחן הקבלה לפורום, הוכיחה את יכולתה בפתרון בעיות קיומיות, ואף צלחה לשמור על מצברוח מרומם לאור התלאות שחייה עברו. הראש הגדול של השבוע היא
אדידס
קבלו אותה בצהלולים קולניים, ונא לא לשכוח את המחמאות, דברי הקלס והתשבוחות על שנפל בחלקה כבוד גדול זה !!!

עוד לא הספקתי להתחנף ולהרכין ראשי

לדנץ כיאות וכבר התחלף(ה) לו הראש הגדול אז קודם כל דנץ - שאתה וכולנו, לא נדע עוד צער שכזה, ומי יתן שבתחילת שבוע הבא (או כבר מחר) יכתבו פה רק הודעות משמחות ושהבעיות היחידות שיטרידו את קיומנו יהיו "האם הקיבה שלנו מסוגלת לעכל חלב עמיד או שלא" ותחי הראש הגדול אדידס - Just Do It (אין כמו ההרגשה לקנטר את הראש הגדול)

נתן.ל

New member
בתופים ../images/Emo13.gif במחולות

קבלו את הראש הגדול של השבוע החדש
אדידס, הסמן הלשוני של הפורום
על המינוי

אושר מ

New member
עדיי

מל"טים רבים למינוייך. עשי את עבודתך נאמנה, אתה רי בחופש יש לך זמןב שבילנו
. מזל טובבבבבבבב

adidas^

New member
אני... אני... אני... אני לא מאמינה!

אפי, כבוד רב הוא לי לשמש כראש הגדול למשך השבוע ואולם, לא אהיה כאן שלושה ימים שלמים במהלכו אזי שני דברים אני מבקשת: 1. לבקש את אישורכם לכבוד נסיעתי לכנרת הלא היא השלולית הלאומית/ המקום השני בגובה הטמפ´ בארץ. 2. לשאול את אפי איזה מתנות היא רוצה (יתושים יספיקו?). 3. לבקש מאושר, יד ימיני, אחותי הווירטואלית, נעלי השמאלית, למלא את מקומי בשלושה ימים שאעדר (שלישי, רביעי, חמישי) וזאת בתנאי שאקבל זיכוי על הימים וכשאושר תהיה הראש הגדול אני אהיה במקומה שלושה ימים
. מכתב לנתיני יבוא בהקדם. ו.. אפי- תודה על המחמאות- אני מצפה לכאלה מכל יושבי הפורום
.

adidas^

New member
ד"א אפי, האם נכונה השמועה?

שהנך עובדת במוסד.... לביטוח לאומי??

adidas^

New member
../images/Emo6.gif סליחה, סליחה, כנראה שהנך

עובדת אכן במוסד ה... שני

Dor K

New member
דנצי

למיטב זכרוני, לא בירכתי אותך אפילו על התפקיד... פוי, דור, איזה לא רגיש אתה!
היית אחלה ראש
עכשיו תנסה למצוא עבודה בתור רגל קרושה בסופר.
קצת יותר ברצינות, אני ממש מצטער על האירוע הנוראי, ושיהיה לך רק טוב. אין לי מילים אחרות.

למעלה