דברי פרדה לסוף השנה.

שיר10000

New member
דברי פרדה לסוף השנה.

בנות עזרתכן!!! מחפשת רעיון לדברי פרדה של הגננת במסיבת הסיום. אשמח גם לשמוע רעיונות למתנת סוף השנה שהילדים יצרו.

אלהלה

New member
מתנות לסוףשנה

אז כמו שכבר סיפרתי הכנו כבר כמה דברים בגן, מתוך הנסיון הקטן שלי אז ככה. החולצה שהילדים ציירו עם הפנדות לבד יצאו יפות אבל... הצבעים יורדים בכביסה ומלכלכים. לכן עדיף לתת להם לצייר עם טושים לבד כשלפני כן את תוחמת את השטח לציור עם מסקינגטייפ והם מציירים בתוך המסגרת. וחשוב בסוף העבודה לגהץ אחרת הטוש ירד. השעונים יצאו יפים מאוד. בתחילת השנה הילדים הכינו מבצק את הפנים שלהם וזו גם תהיה מתנה לסוף השנה. ונראה מה עוד יתחשק לי
העיקר שהעבודות הן של הילדים והעלות לא גבוהה בסף הכל.

ganenet55

New member
לאלהלה ../images/Emo92.gifבקשר לבצק..

אם את יכולה תרשמי בבקשה על איזה בצק מדובר??? ואת תהליך העבודה הרעיון נשמע מעניין מאוד תודה

אלהלה

New member
הבצק - מתכון

2 כוסות קמח 1/2 כוס מלח מים פושרים עד שמתקבל בצק נוח לעבודה ליצירת בצק צבעוני מערבבים לתוך הבצק המוכן אבקות של צבעי מאכל. אופים בחום בינוני נמוך 125 עד שממש יבש. לוקח לפעמים שעתיים שלוש כשאני הופכת באמצע אם צריך. יש הרבה תמונות של עבודות שצרפתי במהלך השנה עם הבצק אז.. חפשו בחיפוש
ובהצלחה שווה את המאמץ.

אלהלה גם אנחנו ציירנו על חולצות לאב

יב עם טושי בד ולא גיהצנו ולא יורד בכביסה אני רוצה לעשות עם ההורים והילדים את השעונים +דיסקים את השעון את עושה מפוליגל? ואיך קישטתם את השעון ?

אלהלה

New member
השעון

אני גזרתי ממפל פרחים ואת הדיסק שהילדים קישטו חיברתי במרכז הפרח עם המנגנון . אם תקשטו את הפרח יותר מידי לא יראו את השעות
מצרפת את התמונה של השעונים שוב.

ניסנמה

New member
עבודת סוף שנה עם ילדים

אנו ניצור "תמונות התנועה". אני נותנת לילד לצייר בצבעי פנדה שני ציורים: לדוגמה, נוף מדברי שזהו האזור שלנו ונוף של ים, יער או דמויות. אחר כך אני לוקחת דף מבלוק ציור בגודל A3 (הגדול). את הציורים אני מחלקת בערך ל-6 חלקים, ממספרת וגוזרת אותם לרצועות. אחר מדביקה את הרצועות של שני הציורים לסירוגין. בשלב הסופי, מכינה מניפה כך שאם מסתקלים מצד אחד על העבודה, רואים נוף אחד, ואם מסתקלים מצד שני - רואים ציור אחר. מקווה, שהבנתם אותי. במסיבה, העבודות הן חלק מתפאורה, והן מאוד מרשימות תחת הכותרת "תמונות בתנועה".

ניסנמה

New member
עבודת סוף שנה עם ילדים

אנו ניצור "תמונות בתנועה". אני נותנת לילד לצייר בצבעי פנדה שני ציורים: לדוגמה, נוף מדברי שזהו האזור שלנו, ונוף של ים, יער או דמויות. אחר כך אני לוקחת דף מבלוק ציור בגודל A3 (הגדול). את הציורים של הילד אני מחלקת בערך ל-6 חלקים כל אחד, ממספרת וגוזרת אותם לרצועות. לאחר מדביקה את הרצועות של שני הציורים לסירוגין. בשלב הסופי, מכינה מניפה כך שאם מסתכלים מצד אחד על העבודה, רואים נוף אחד, ואם מסתכלים מצד שני - רואים ציור אחר. מקווה, שהבנתם אותי. במסיבה, העבודות הן חלק מתפאורה, והן מאוד מרשימות תחת הכותרת "תמונות בתנועה".

טלגל

New member
נשמע מאד מקורי ומעניין, האם את

יכולה להוסיף תמונה שאבין טוב יותר? או הסבר נוסף?

טלגל

New member
רעיון לסוף שנה שאישית מאד אהבתי,

זה לשבת עם הילדים על ציוריהם, בגירי שעוה או בפנדה לתת להם לצייר ואח"כ למסגר אותם, תוך ציון שם הגן והתאריך, ההורים והילדים אהבו מאד.

tsvot

New member
רעיון לצלחת כמתנת סוף שנה

ביום המשפחה הכנתי עם הילדים צלחות מקסימות, עליהן ציירו הילדים את בני משפחתם. קניתי מחנות כל דבר ב- $ צלחות (2 צלחות ב5 ש"ח) מהאופיס דיפו קניתי צבעים שמתאימים לציור על זכוכית (130 ש"ח) והילדים ציירו התוצאה מדהימה, זה יוצא כל כך צבעוני ומתוק. בהצלחה...

למעלה