דברים.

טונה 360

New member
דברים.

הייתי בסביבה אמרתי מה לא נספר לכם ש... אדם טל מתכוון להוריד ת'ראסטות, מחר!! אני לא הסכמתי לו, אם גם אתם... זה המקום לומר לו " אדם טל, אל תוריד אותן" ועכשיו... וידוי קטן: מתוקה, הייתה היום באודישנים של כוכב נולד, (סתם כי רצינו לבדוק מה יקרה :) ולא עברה את האודישן השני... (מה שאומר שיש סיכוי גדול שתראו אותה בתכנית הראשונה, ומאחר והם זיהו אותה, הם אולי ינסו להפוך זאת לבדיחה, קחו בפרופורציה. אה ו... שאנטי במבי יש לך ביצים. אוהבים אתכם המון, השבט.\

../images/Emo12.gif אדם טל, אל תוריד אותן. [../images/Emo70.gif]

הם זיהו אותה? יפה לכם. כן,הא?
שמרתי לך מקום ליד אחי הקטן בליל הסדר.. הברזת.
קח הכל בפרופורציה.
אה וכמובן תודה לך, למתוקה ולאדם עשיתם לנו אחלה ערב. האהבה שלכם לקהל שווה המון.

MC SammY

New member
לא!!!!!!!!!!1111111111

לא להוריד את הראסטות!!!!!!!!!! לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איזה מן רסטאפרי אתה בכלל?!

The Rattlesnake

New member
אדם אל תוריד אותן!

אתה תאבד את הכוחות שלך
וגם לא נזהה אותך בתור איש הראסטות של השבט!!! ואיך איך זה הגיוני שמתוקה לא עברה תאודישן השני!?!?! יש לה קול מדהיםםם השופטים האלה אני יתנקל בהם!רק בגלל זה אני ישנא יותר את כוכב נולד ויקטול אותה לגמרי.

Funky Giraffe

New member
אדם, אם אתה מוריד את הראסטות הקליפ

הבא שלכם לא מקבל שידורים ב24
רציני, אתה כוסון על ככה! (!NO HOMO) נראה מה יהיה עם מתוקה, איזה צחוקים

DCZ 95

New member
אדם! אל תוריד!

עד שגידלת הכל?! אני אחרי שהורדתי פעם ראשונה ת'שיער הארוך התבעסתי! או קצר או ארוך-עדיף ארוך.. אין מצב שאחר כך יהיה לך כח לגדל שוב! אם הורדת יצאת מעאפן.. יאללה-לא באמת מסתובב בפורומים-סתם ראיתי את זה..אגב-איך לעזאזל הם לא קיבלו את מתוקה?!! יש לה באמת קול מיוחד.. ראש..

1uLtRaSoNiC1

New member
אל תוריד

ואיך לעזאזל לא קיבלו את מתוקה? =\ בלי שום קשר לחיבתי לשבט מתוקה היא אחת מהקולות הנעימים שהגיעו לאוזניי

OceaND

New member
מההההה??? איך לא קיבלו את מתוקהה

באופן הכי אובייקטיבי בעולם היא אחת הזמרות המדהימות... יש לה קול כזה מדהים, מרגיע, מענג ת'אוזן. נשבע לכםםם מה זה... ועוד רק ת'אודישנים השניים?? איזה מכוערים בטוח הם לא העבירו אותה כי היא קשורה לראפ..

baduist

New member
יוסי פיין + סקר

1. יוסי פיין עכשיו מתארח בפורום דג נחש. איש חשוב ומעניין. 2. סקר טונה- א. להשאר ככה ב. לגדל ראסטות במקום אדם ג. לגדל ראסטות בנוסף לאדם ולהקים להקת רגאיי אדם.השבט

למעלה