דברים שרציתי לומר

דברים שרציתי לומר

בעקבות השרשור של הילדה שרוצה להתקבל... כתבתי את זה בשרשור ההוא אבל זה לא קפץ וחשוב לי שתקראו... לא אחת התבטאתי פה על גבי הפורום על דברים שמטרידים אותנו בטכני, אבל למראה השרשור האחרון אני מרגיש שאני מחוייב לבוא ולומר כמה דברים בזכות אותו הטכני המושמץ (רק העובדה שאני זה שצריך לדבר בזכותו מעידה על הימצאות המצב בקנטים)... אני לא יודע מה איתכם, אבל נראה לי קצת כפוי טובה להשמיץ בצורה כל כך בוטה ולהסית אנשים אחרים שלא להגיע לבית הספר שבו כולנו בילינו/מבלים לפחות 3 שנים ועד 6 שנים. בשבילי, הטכני הוא המקום שבו התבגרתי, האישיות שלי התעצבה והפכתי לאדם שאני היום. אני בהחלט לא מתחרט על זה שהגעתי למקום, למרות שאם היום היו נותנים לי לעמוד בפני אותה דילמה אני לא בטוח שהייתי שוב קופץ על ההזדמנות להיכנס בגיל 14 למסגרת צבאית. לכן נכנס פה המושג "אינדיוויאליסטיות". זה קטע של כל בנאדם ואיך שהוא מתמודד עם דברים. נכון, המדריכים זו בעייה קשה, וגם התנאים בחלק מהמקרים, אבל עובד, מתמודדים. אני מסכים שיש ליקויים קשים בתוך בית הספר שיש לתקן מייד, אבל זה לא אומר שהמקום הוא הגיהנום עליי אדמות כמו שהוא מצטייר. כשאני רציתי להגיע לבית הספר, אף אחד, ואני אומר אף אחד לא תמך במקום. כולם אמרו לי לא להגיע. ועובדה, הגעתי ואני לא מתחרט... אני רק רוצה לומר שאם מישהו מגיע ועוזב אחרי חצי שנה כי לא מתאים לו, זה לא נורא בכלל. אבל למה לא להגיע בכלל? המקום הזה יכול ללמד אותנו דברים מאוד חשובים (כמו שאני למדתי) לגבי מיליון ואחת דברים אם רק תשכילו לפקוח את העיניים/אוזניים/WHATEVER מעבר לסבל האישי הקשה שלכם. שוב, אני לא בא לתמוך בבית הספר, רק קצת מציק לי העובדה שכולנו יושבים שמה שנים ויודעים רק להשמיץ בפרהסיה את בית הספר. וזהו אה, ועוד משהו, יוני, באמת... לא מסגרת לבנות? אתה מבין מה אתה אומר בכלל. זו אחת ההערות היותר מפגרות ששמעתי בפורום הזה אי פעם ולכן אני לא אטרח להסביר לך כמה שאתה לא בסדר, אני רק אציין שבגלל דעות כאלו המצב נראה איך שהוא היום... תחשוב על זה.

orek10

New member
לא קראתי את הודעה בגלל..

שהיא היתה כבר כתובה שים לב למה שאתה שולח! לא הכלב (אני יודע אנגלית)!! נ.ב. פסיפלורה זה מגעיל

dogli3

New member
אני לא כלב!

ואם היית קורא, אז: "בעקבות השרשור של הילדה שרוצה להתקבל... כתבתי את זה בשרשור ההוא אבל זה לא קפץ וחשוב לי שתקראו..." אייל, גם אתה חולה ביתר נקודותוס?

orek10

New member
אז מה זה dogli?

הא אופס זה מזון לכלבים נו דומה

dogli3

New member
מזון כלבים.

קרא כאן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=640&msgid=47504321

רותם בבקשה

אל תתיחסי. באמת, אפילו את היחס שלך הוא לא שווה. ילד בן 10 שהוא אפפילו לא שוחר, לא יודע לאיית, ומנסה בצורה ממש ממש ממש ממש ממש מפגרת לצטט את אינשטיין בחתימה שלו, והורס הכל, החל מהשם שלו ועד עיוות מוחלט של המשפט שהוא אמר.

הפעם אייל צודק

אם כבר הוא רוצה לצטט משפט של אינשטיין לפחות שיעשה כמוני. חוץ מזה, אל תשימי לב לטמבל הזה וזהו.

pure_as_fire

New member
תגיד בן אדם

חלק ממה שהוא עיצב באישיות, זה לא גם קטע של דכאון? אני לא מכיר אחד בטכני שלא שאומר כול יום חרא על משהו וזה מפתח דכאונות ופסימיות אתה רוצה להגיד שאת זה לא קיבלת? ושחלק מהפיתוח אישיות והבגרות שהטכני נותן לאנשים הוא גם שלילי ולא רק חיובי? וכן יש חיובי...אבל לדעתי השלילי גדול יותר.

תראה, תשמע, תבין

דווקא העובדה שהטכני זו ממש לא מסגרת כיפית ונוחה בהגדרה שלה, אפשרה לי, לפי דעתי, לגדול בכיוונים שונים ממה שהיה יוצא לי אם הייתי נמצא בבית ספר רגיל. למדתי לחיות עם אנשים, שזה דבר חשוב, למדתי לקמבן ולתחמן, שזה דבר חשוב מאוד שכל שוחר צריך לדעת. במיוחד כיתות י"א וי"ב היו חוויה שאני דווקא זוכר לטובה. שוב, אני פשוט לא רוצה שיבינו אותי לא נכון, אני לא מהמושפעים האלו שנכנסים ביום ראשון עם חיוך על הפנים שנהנים לנקות את השירותים או משהו כזה. בסך הכל נראה לי שצריך לתת לכל אדם שרוצה להגיע לטכני, צ'אנס, ולא ישר לזיין בשכל לגבי כמה שהמקום הזה הוא גיהנום על פני אדמות, כי אם זה באמת היה ככה, אתם לא הייתם נמצאים שם.

pure_as_fire

New member
בקשר למשפט האחרון

אתה יודע שזה בולשיט ומשלב שקולטים מה באמת הולך כבר אי אפשר לצאת

shimonev

New member
תמיד אשר לעזוב את הטכני....

רק שזה לא מומלץ(אחרי כיתה י' כולל) אבל תמיד אפשר

murzik3591

New member
גם רציתי לכתוב אבל אני לא לומד שם.

עכשיו בכנות כמה שילמו לך שתכתוב את זה

DemonDog

New member
פסיפלורה תבין...

הוויכוח הזה לא שווה בכלל להתייחס אליו.. למה? בגלל שכל אחד מסתכל על הטכני מנקודת מבט שונה, יש כאלה שלא מרוצים ויש כאלה שכן מרוצים, לכן אין מה להתווכח על הנושא הזה. אבל מי אני שאגיד את זה למישהו שלמד בגיל 4 בטכניון

Prince Yoni

New member
תגיד../images/Emo26.gif

למה עשו לכם צנזורה בכתבה על הטכני בבטאון חיל האוויר? הכל ממש "ורוד"...

DemonDog

New member
צודק יוני!! שאלה לעניין!

וגם ציינתי את זה בשישור של הכתבה שהכתבה מאד מגמתית....

לא עשו שום צנזורה

וגם לא שילמו לנו בשביל לומר את מה שנאמר שמה. פה כבר נכנס קטע של טקט. ברגע שנותנים לך לשבת מול כתב של ביטאון חיל האוויר בכתבה שהולכת להתפרסם בכל החיל ומעבר לכך, ברור לך שאתה נמצא בעמדה של ייצוגיות ואין מקום לאף אחד במעמד הזה לדעת שחרא בחדר אוכל או שכל מדריך תופס מעצמו כאילו הוא המב"ס. וזה גם משהו שכדאי לכם לדעת: לא עושים כביסה מלוכלכת בחוץ. באמת ציפיתם שמישהו יאמר את הדברים האלו?! כמובן שלא ציירתי את המקום כגן עדן עליי אדמות, ואפילו אם אני לא טועה הוספתי בראיון עצמו (בספק אם זה נכנס לכתבה) שהמסגרת בפני עצמה היא לא קשה, לא פשוטה ולא כיפית בהגדרה שלה, ולכן זה תלוי ביכולת שלך להתמודד איתה בשביל להצליח. ויוני, ממך אני עדיין מצפה להתנצלות או מינימום הסבר מאוד משכנע לגבי ההערה הסקסיסטית שלך בשרשור ההוא...

Prince Yoni

New member
תראה...

אני לא אמרתי שתגידו דברים בסגנון הזה.. זה ברור.. אבל הצגתם את הטכני כאילו הכל מושלם וורוד ולא, יש הרבה בטכני שטעון שיפור. לגבי הבנות.. זה פשוט ככה זה בצבא ובטכני בפרט.. וזו עובדה שאתה רואה בשטח אני לא ממציא. וידוע שבנות וצבא זה לא משהו שהולך ממש ביחד לעומת בנים וצבא..לכן אמרתי שבנות לא "מתות" על מסגרת כזו.

יהללל

New member
צודק.

התבגרתי, למדתי להסתדר עם אנשים, נעשיתי עצמאית. אבל יכולתי להיות אותו אדם ואולי יותר טוב- אם הייתי בסתם פנימיה.

who is this

New member
טועה

כן הטכני משנה אותך הופך אותך לעצמאי וכל זה אבל לא את ממש לא היית הופכת למה שאת בלי הטכני גם אם היית בפנימייה רגילה כי גם את הטוב אולי לא הרבה אבל גם משהו שקיבלת מהטכני קיבלת בגלל השנאה שלך למקום ובגלל המסגרת לא מסגרת שלו. חוץ מזה פתאום שכחת את כל הטוב שיצא לך מהמקום הזה כמו למשל איך להיות קומבינטורית איך להיות עצמאית הכרת את דודו הכרת אנשים שאולי בסיטואציות אחרות לא היית מכירה ומתחברת איתם ועוד מלא דברים כאלה וברור שלא הכל ורוד שום מקום ואף אחד לא מושלם אז גם לטכני יש את הבעיות שלו ולא התגשמו לך כל הציפיות אבל להגיד שהמקום הזה הוא גהנום זה גם לא נכון כי עובדה שאת עדיין שם...גם עם התירוץ שלך הוא שאיןלאן לחזור....תמיד יש לאן לחזור ולאן ללכת ולאן לברוח ........אבל לא בורחים מבעיות לומדים איך לשפר אותם...

למעלה