דברים שרציתי לומר

red flower

New member
דברים שרציתי לומר

אם הייתי גבר, היית רואה את הזקפה הענקית שיש לי כשאתה עובר אם היית יכול להריח אותי להריח את ריח התשוקה שלי אלייך.... ואיכשהו כל ריח שלך מזכיר לי סקס הריח שלך של כביסה נקייה הריח הזה שהולך לכל אורך הגוף שלך שמגיע לכל מקום בגוף שלך....שנדבק אליי לפעמים בתרכובות מוזרות של תשוקה אלייך אם רק היית יודע מה הנוכחות שלך עושה לי איך הפטמות שלי שומעות את צעדייך ומתכווצות איך אני נרטבת כשאתה צוחק איך אצבעותייך פורטות עליי גם כשהן כותבות או אוכלות או סתם מתופפות בעצלנות אם רק היית יודע מה המחשבה על שיפולי הבטן שלך עושה לי המקום העדין הזה שתמיד יש בו ריח כזה מיני ומתוק ריח של.... לפני.

ח ש ק

New member
אם הייתי אישה

הייתי כמוך כי כל מה שכתבת כל כך מוכר

red flower

New member
תווודה

זאת תגובה מעניינת. זה מוכר בתור גבר שאוהב על נשים? בתור גבר שמודע לאהבה של נשים לגברים? מעניין אותי בדיוק למה התכוונת.

mr_lonely

New member
זה הדדי, את יודעת

ענן תשוקתך מערפל חושיי כמו גם עורך הצחור ואורך הזורח וריגושי לבך מאירים את חשכת הליל ביחד עם כל כוכבי מרום וכולי בליל של נופת פרחים וריח יין וריגושי אהבתך

red flower

New member
אוייי

אתה לא יודע מה זה עושה לי... לחשוב שהוא חושב את זה... זה רק מקשה יותר. אבל תודה.

red flower

New member
כי במקרה שלי זה לא נכון

אז זה קשה לשמוע את מה שהייתי רוצה, אבל אני לא אשמע סביר להניח

mr_lonely

New member
המממ....זה מסוג הדברים שלומדים

בבית הספר של החיים...את יודעת

red flower

New member
יש שיעורים

שהייתי מעדיפה לא ללמוד. איכשהו הם הופכים אותך לאדם מחוספס, וחשדן. אבל אף אחד לא ממש שואל אותך כנראה מה בא לך ומה לא.... איזה מזל שהיתרון של חוויות כאלה הוא שיש על מה לכתוב...
אחרת על מה היינו כותבים? על כמה שכיף?

mr_lonely

New member
הבוקר מוחק חלומות

הבוקר מוחק חלומות טובים ורעים , פנטזיות וסיוטים . מכין בראש מקום לחלומות חדשים .

red flower

New member
איזו אופטימיות

כרגע אני רק מקווה לפגוש את האנשים שבנקיון והטוב שלהם יצליחו למחוק באמת את כל הליכלוך שהשאר השאירו.

למעלה