דברים שרואים משם!

דברים שרואים משם!

חיזר שהיה חוזר לכוכב שלו ומתבקש לכתוב דו``ח על ישראל, קרוב לודאי שהיה כותב כדלקמן: חיי רוב העם מתנהלים בין עליבות לייאוש, לא לכולם יש עבודה, ולאלו שכן היא לא מספיקה כדי לפרנס את המשפחה ואם מגיעה קצבת סיוע מכנים אותם גנבים וממררים להם את החיים. בתי הספר מדכאים כל יצירה מחשבתית. לוקחים להם את הילדים לצבא ההגנה למשיחיות הפנדומנטלית, להיהרג על מזבח הטמטום. אז כשרע להם והם הולכים לרקוד קצת גם הרצפה נשמטת להם מתחת לרגליים, או שמישהו מתפוצץ להם בפּנים. בצר להם יוצאים לחיק הטבע ואז אם הכבישים לא הרגו אותם בדרך, אזי האוויר המזוהם כבר יחנוק אותם, או שהנחלים יסרטנו אותם. ואם נמאס להם והם ברחו, רחוק לנגב, מיד יגלו שזה לא מספיק רחוק, כי הכור הגרעיני מתפורר ומקרין להם בנשמה. הם מתבוננים על הילדים ואין להם להבטיח ולוא דבר אחד לעתיד, כי בעלי ההון והבנקים (ביד אחת עם המדינה) מוצצים את המעט שנותר בלשד עצמותיהם. כל מי שיש לו משהו בורח מכאן והקיץ חם ולח ומחניק, ודווקא עכשיו הכינרת מתייבשת והמים המעטים שעוד נותרו, מסתבר, ממש מורעלים. זאת ועוד, מעל הביצה הטובענית הזאת שטה לה במעגלים ספינת השוטים של ממשלת האחדות הדביקה, והמעגלים הולכים ומתקצרים כלפי המערבולת, והספינה שטה בעיוורון ועל התורן מתנופף לו בטמטום דגל ההצטדקות העצמית: ``אין בכלל בעיות``, אומר להם הפרס והארי(ק), ``פשוט כרגע אין לנו פרטנר``. רק הפלסטינים מפריעים להם בכל המזבלה הזאת. ובאמת איזה מזל יש להם שהפלסטינים עוד בסביבה, ועדיין הם מצליחים להתפוצץ פה ושם. אחרת הם היו כבר מזמן מגיעים לפינה הבאה ושם מחכים בזעם לפחות 2 מיליוני מיואשים שיהודה ושומרון וחבל עזה מעניינים את התחת היבש שלהם, פחות מהשלג דאשתקד. (מכתב שקיבלתי מחבר הנמצא בארה``ב)

המוסד

New member
ניתוח מעניין

אבל מדהים שחייזר שאמור להיות בעל אינטיליגנציה גבוהה שכח להזכיר בדו``ח שלו על קבוצה בעלת איפיון פוליטי ששואפת להתאבדות לאומית ושרואה ברוצחי עמם קדושים ובהגנה עצמית את השפל המוסרי הגדול ביותר

רק כך

New member
ובכלל...

אם היה חיזר מנתח את חייהם של אנשים במדינות אחרות, היה מביא ממצאים חיוביים יותר?

אבו-דני

New member
אם עיניים בראשך ואם לא הזדהמה בינתך

האיש הזה פרובוקטור.. משבט הפראים.. אין לו רצון לנהל דיון תרבותי וגם אינו יודע כי תרבות הנה מילת גנאי עבורו... כלום לא למדת ש...``אל תען כסיל כאיוולתו פן תחשב``... שלך האבו.....שמזהירך מפני יקושים הרשת

רק כך

New member
אבל אם לא אתווכח עם אלו שדעתם

שונה ממני, די ישעמם לי לדבר רק עם אלו שחושבים כמוני. ואם הבנאדם פולט שטויות ברצף כמו ידידנו הכבוש, הרי שהמלאכה משעשעת פי כמה :)

אבו-דני

New member
דיון ושעשוע תלויים בביצוע....

רק כך היקרה, דיון עם בני פלוגתא דווקא מהווה עניין ומחדד את הראש, כאן יש לנו פושטק שמנבל את פיו שתי וערב...מתנחבלים...טמבל..כבר לא זוכר את כל פניני הלשון שלו...פשוט לא מצליח להמשיך בזבל שלו..הזו רמתך? אני לכשלעצמי מוצא עניין בשמאלנים אחרים בני תרבות מה כאן, ודי אינטלגנטים לא אתן לך דוגמאות שלא לנפח להם את האגו גם לא אומר לך יותר מעבר לעצתי זו לברור לך את בני הפלוגתא. שלך האבו....ברגע נוסף של רצינות נדירה

המוסד

New member
טוב צריך להבין אותו הוא עבר...

שטיפת מוח רצחנית ע``י אנשים ``נאורים`` שעיוותו וסילפו את ההיסטוריה כמו כן כמו הרבה יהודים הוא ניחן ביכולת עצימת עיניים מדהים ועוד לא דיברנו על ההתנשאות הטבעית שלו...

אבו-דני

New member
נאורים-מתנשאים או סתם חולים

השירות החשאי בוקר טוב, מכיר את הצלף העיוור? מכיר את הרץ הפיסח? אם אתה מכיר ויודע אזי אתה מכיר את הנאור העיוור.. ומכיר גם את המתנשא הטיפש.... נ.ב. זבל עדיין צריך לפנות בזמן..מוגש מטעם איכות הסביבה שלך האבו...שרק חזר מסיור בארץ אנשי הראש brick wall אופס..סליחה שמאל

המוסד

New member
שלום דני!

לצערי אני קצת מתקשה להבין את רוח ההודעות שלך (עוקצניות/מעודדות/מסכימות/מתנגדות/מתנשאות(?)) אשמח אם תענה לי נ.ב מה זה הזבל (הכובש?)

אבו-דני

New member
אענה לך במייל..השיח-דיון זוהם קשות

על ידי ההוא שקורא לעצמו כובש.. שלך האבו.....שמשלם ארנונה

המוסד

New member
אל תענה לי בדואר...

הוא מזויף אשמח אם תענה לי פה חרף ביבולי המוח של הבחור מוצף ההורמונים

רק כך

New member
עדיין לא ראיתי כאן אף שמאלן

בעל הגיון והבנה אמיתית. תן לי שמות, ואולי אלך לחזות בנס

המוסד

New member
למיטב ידיעתי המתנחלים לוקחים...

חלק בהגנה העצמית של עם ישראל

המוסד

New member
בוא נעשה עסק ביננו אוקיי?

א.לא מדברים בחידות ב.מקשיבים אחד לשני במטרה להבין זה את זה ג.מסתמכים על עובדות ולא על קונספציות ד.משאירים את השנאה בצד אז מה אתה אומר?

למעלה