דברים שעושים לי טוב

היתושה

New member
דברים שעושים לי טוב

לא תמיד בא לצחוק, לחייך או לשמוח אולי יש סיבה, אולי סתם מצב רוח וגם דיבורים כמו "הכל יהיה טוב!" - בכלל לא גורמים לי לרגע לחשוב. תמיד קיימים הדברים הקטנים שכן מוציאים ת'חיוך מבפנים. ביופי קסום של פשטות ותמימות אף פעם אינם נמאסים בקלות. גורי חתולים בני שבוע-שבועיים תינוק שצוחק בלי סיבה לעיניים הביס הראשון מעוגת הגבינה לפני שזוכרים כמה היא משמינה... עלים יבשים על רצפת הרחוב פוך וכוס-שוקו וגם ספר טוב גשם עדין - לא מצריך מטריה חיבוק, רק קטן, כשאני בוכיה. תמיד הם אותם הדברים הקטנים פשוטים ותמימים, טובים וקסומים גם אם יש צער ולו נימוקים - תמיד ישתחרר החיוך מבפנים.

ניקו 45

New member
כבר עשית לי טוב ...../images/Emo140.gif

אורחת חדשה בשם יתושה , באה אלינו ממש בלי בושה . כך בשקט ובבישנות , כותבת לנו, אומנות . כתיבה כה יפה וענוגה , מעידה על אשה עדינה . המשיכי כך להנעים את זמני, ניפעם מכתיבתך הנני . כיתבי עוד ועוד ללא לאות , ומבטיח כי אכנס כדי לראות . היי ברוכה משוררת , סקרנותי כבר מעוררת . חג שמח .

היתושה

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo51.gif

אף פעם לא הקדישו לי שיר. אני מסמיקה מעונג. חג שמח ומקסים!

יתושה יקרה!!!

שמחה לדעת על אותם הדברים שעושים לך טוב!!! מוסיפה משלי במיוחד בשבילך שקית של כוכבי חיוך ואושר חג שמח רק טוב!!!

kessem

New member
נהדר....כשהייתי קטנה,וזה היה מזמן

ראיתי את הסרט צלילי המוזיקה לפחות 20 פעמים.... השיר המקסים שלך הזכיר לי את ג'ולי אנדריוס שרה על דברים קטנים שהופכים אותנו מאושרים. קבלי נגיעה ממקל הקסמים שלי...על כי הקסמת אותי .

kessem

New member
את תמיד במוזה,אבל לא תמיד בא לך

להראות לנו את זה. את מקבלת מלאן ת'לפים נגיעות על היותך את...

kessem

New member
ביטח...ביטח...ביבקשה

מילים: עלי מוהר כשישבתי מולך מבלי לדבר כי הכל כבר נאמר יכולת לנחש שקשה לי מאוד ויכולת לנחש שמר את קמת ועברת, והלכת למטבח וחזרת כעבור דקה ובדרך לא שמת את ידך על כתפי לנגיעה אחת רכה. את כל כך ישרה וכל כך הגונה ואת לא יכולה לרמות כשאת לא אוהבת את לא יכולה, ואת זה אי אפשר לשנות. אבל את עברת ממש לידי והייתי כולי צעקה ובדרך לא שמת את ידך על כתפי, לנגיעה אחת רכה. ואת זה אני לא שוכח, ועל זה אני לא סולח, ואת זה אני לא אסלח לך לעולם. כי את זה אני לא שוכח, ועל זה אני לא סולח, לעולם. כשהייתי איתך לא היית איתי, היתה רק תמונה מתנועעת. הרשית בחסדך לאהוב אותך, וכל חסד אחר מנע. ושום חסדים לא רציתי ממך, אבל באותה הדקה הייתי זקוק לידך על כתפי, לנגיעה אחת רכה. ואת זה אני לא שוכח... עכשיו אני כאן יושב לבדי, עם הרגע ההוא הקר. יודע עד כמה ליבך הוא עני, ועד כמה יופייך עקר. אך אותה אהבה למרות רצוני עדיין את שמך מבכה. עדיין קוראת לידך על כתפי, לנגיעה אחת רכה. ואת זה אני לא שוכח...

Mוניk

New member
יתושה../images/Emo24.gif

ואת יתושית קטנה וקסומית איך שאת משוררת ובמילים סוחפת כן את את מוכשרת ומיוחדת בטוחה שכולמ פו נהנו לקרוא את שורותיך כל מילה שכתבת כל כך אמיתית וכנה הינה יש לך עוד מעריצה אהבתי יתושית חמודה

יתושה נחמדה../images/Emo140.gif

אהבתי מאוד והיה לי מאוד נעים, כתבתי לכבודך שיר, מקווה שימצא חן בעינייך. בידיים מהוססות אוספת את עצמה מרכינה ראש ועוטפת את אהבתה בכל כך רוך ונועם. שיהיה לך כייף ונעים כפי שעשית לי. באהבה ממני,

ליתושה

קודם כל ברוכה הבאה יתושה , כתבת שיר נפלא דברים שעושים לנו טוב גורמות גם לטוב בהרגשה גם עם מדובר בגור חתול או חתולה מילת תודה , חיבוק וצלילים צחוק ושימחה שמתמלאה בחיים עוגת גבינה , עלים וכוס שוקו חם נותן אושר ויוצר את הכל להיות מושלם שחיי כולם יהיו קסומים וטובים
עם המון שימחת חיים

למעלה