דברים שמשגעים אותי......

דברים שמשגעים אותי......

1) איך נתנו לפיל המבוגר ,שם בפראג, לטבוע בשיטפון הנוראי בלי לנסות להצילו בעזרת מסוק וכבלים מיוחדים. 2) מעצבן שהמדינה הזאת גובה 50% מס הכנסה + 14% ביטוח לאומי +5% מס בריאות על הכנסה נוספת מעבר לעבודתך הרגילה. נניח שאתה הולך ללמד במיכללה בלימודי ערב, מ-70 ש"ח לשעה נשארים לך בקושי 25 ש"ח..... עידוד נהדר לעבוד , לא? 3) "נוהל שכן" שהתגלה לציבור אמש במבט, כשהצבא שולח שכן פלשתיני לבית מבוצר לשכנע את המחבלים להסגיר את עצמם,ובמידה והם מסרבים מפוצצים את הבית, הוא רעיון אדיר. אילו היה מיושם בעבר, היו נחסכים לפחות 20 הרוגים בשנתיים האחרונות. 4) לראות את הקלטת של ההתפרעות ב"קבר יוסף" היה מביש בעיניי. הצבא לדעתי הפקיר פצוע בשטח לדמם עד מוות במקום להיכנס עם באימ אמא של המתפרעים שם (סליחה על ההתלהמות אבל זה מתבקש). 5) דרעק אחד מהכנסת הולך להיות מנכ"ל בנק, ודרעקית אחרת בלי שום כישורים מתאימים (שפה וניסיון בינ"ל) הולכת להיות שגרירה בלונדון.... אחחחחח....בא להקיא. 6) מרואן ברגותי שותף אקטיבי בפיגועי ירי באולמות אירועים,במרכזי ערים,ובאוטובוסים. הפלשתינאים רוצים להפוך את המשפט לארוע הסברה גדול, במקום שאנו נעשה זאת תחילה. וכמו תמיד , בהסברה הם יביסו אותנו. 7) בזמן שמוצצים פה מרפקים ופרות יורדות במדרגות, MSN רוצים לקחת 20$ על ההוטמייל שלנו.... וזה עוד לא הכל....

אני מגיבה רק על נושא הפיל

לפי מה שראיתי אתמול בחדשות הרגו אותו לפני שהוא טבע כי לא הצליחו לחלץ אותו בדרך אחרת.
לכל שאר הנושאים אין לי חשק להיכנס...

גם לי היה מאוד עצוב לראות אותו במים

בבוקר בעלי אמר: נו, אז מה, הוא כבר בן 35. אמרתי: אז מה ? גם אתה בן 35 !!!!

מאחלת כבר עכשיו "טביעה נעימה"

תפסיקו, אתם לא יודעים שיש לי רגישות לפילים ?????

אני ואתה נשנה את העולם

שיר יפה ברדיו... בקשר לברגותי הגמד והמכוער כמו מחזיק מפתחות נותנים במה חופשי שידבר מה בא לו,כאילו הוא לא נחשב כשבוי. אבל זה מדינה דמוקרטית אז חייבים להוכיח זאת. לדעתי צריכים לתת לו לסתום באיזה כוך חשוך, ולומר בתקשורת שהוא זימר על כל אלה שניתפסו ככה יהיה להם מלחמה עם עצמם אחד יהרוג את השני ולציון גואל. ולסיום צער במה שקרה לפיל ממש מעצבן ומרגיז.

giulietta

New member
תגיד, ולא משגע אותך

(אותי לא, אותי זה סתם מצחיק) שהישראלים ממשיכים לנסוע לחופשה בפראג "כי שילמנו"? חחחחחחחחחחחחחח לא בטוח שהמטוס יוכל לנחות בלי סקי מים ואם כן לא בטוח שתהיה מונית להסיע אותם למלון המוצף, אבל בואו לא נתעסק בקטנות, אירופה באסון אקלימי אבל הם "שילמו" חחחחחחחחחחחחחחחחחחח.........

giulietta

New member
אה וכשהם יחזרו

הם יגישו תביעה בבית דין לתביעות קטנות שהם לא מרוצים מהשרות שהם קיבלו... ויוציאו ככה עוד כמה שקלים...

לא

זה לא מרגיז אותי באופן אישי. רוצים לנסוע - שייסעו. מה גם שדמי הביטול מאוד גבוהים ואנשים חסכו המון זמן לנסיעה הזאת.

נעמי 1

New member
ג´ול... אפרופו פראג...

אתמול דיברתי עם השכנה שלי... שהבן שלה מתגורר בפראג כבר הרבה שנים. נשוי ואבא לתינוקת. רק לפני כמה חודשים הם עברו לבית פרטי משלהם בן 3 קומות... ועכשיו הם נשארו חסרי כל. חוץ מקצת בגדים לתינוקת ומעט בגדים להם... לא נשאר כלום וגם ביטוח לא היה להם.

חניבעל.

New member
ואותי משגע

שצה"ל לפני שהוריד את הבית,לקח שכן והכריח אותו לדפוק על דלת הבית של המחבל,מבפנים נורה צרור יריות לכיוון הדלת שהרג את השכן. אדם נהרג רק בגלל שהוא שכן. מעניין כמה מתאבדים מבני משפחתו יהיו עכשיו.

חניבעל.

New member
ממש ממש לא

הרי מה הם עשו בסוף? הורידו את הבית, אז מדוע השכן היה צריך לההרג, מה הם חשבו שאם מישהו ידפוק על הדלת אז יקבלו אותו בעוגה וקפה?

giulietta

New member
חניבעל

אני לא רוצה להתמקד ספציצית בגורל הכאוב הזה של השכן כי לדעתי זה כבר חלק מהתדרדרות המצב ברחוב הפלשתיני. דובר הרבה ביומיים האחרונים על "ענישה קולקטיבית" כן או לא, מה שמחזיר אותי למסר של פרשת "עגלה ערופה" שהבאתי פה פעם ואיני רוצה לחזור עליו עכשיו. בעיקרון, אין דבר כזה קהילה אנושית שאיננה אחראית למעשי הפרט בה. החוק הישראלי, לדוגמא, תובע מהאזרחים לדווח על מקרי התעללות של הורה בילדיו לרשויות. למה מה קרה???...
(תנועת יד מסובבת)... מה פתאם שאני אדחף את האף שלי לעניניו של השכן? מפני שלקהילה יש אחריות על חבריה. ומי שטוען שאנחנו מתנשאים מעל הפלשתינים, הוא מתנשא בעצמו אם איננו תובע מהם מה שאנחנו תובעים מעצמינו: כן. קומו וצאו בגלוי נגד הטרור, נגד המתאבדים, נגד השלטון המושחת. ואם אינכם עושים זאת (ולהיפך, אתם נותנים יד למעשים הנוראיים הללו) אז יש לכם חלק גם בתוצאה ההרסנית. ג´ול

נשית~37

New member
חחחחחחחח

המסכן הזה בטח מתהפך בקיברו. עם השנים שיכללנו את השגיאות הפרוידיאניות שלנו...הוא, קורב לוודאי, לא היה מבין על מה אנחנו מדברים, אבל אנחנו ממשיכים "לקרוא" לו.....

למעלה