דברים שלא תשמעו

דברים שלא תשמעו

ראיתי את המשחק הזה בפורום אחר והוא ממש נחמד. דברים שאף פעם לא תשמעו מ... אז הנה כמה דברים שלא תשמעו מהדמויות בדיג'ימון- טאי-"לא צריך להילחם, אני לא רוצה סתם לסכן את אגומון כיד להוכיח שאני אמיץ" מימי-"אני דווקא מעדיפה להישאר בעולם הדיגיטלי בג'ונגלים הדיגיטלים עם המון דג'ימונים מסוכנים" טומי-"אני לא מפחד!" דייוויס-"אני שונא את קארי!" קוג'י-"אני מרגיש מאוד בודד, אני צריך חברה" מאט-"לא אכפת לי מטיקיי, שילך לעזאזל מצידי" קארי-"אני לא אוהבת ורוד" ג'ו-"אל תדאג, זה רק קצת דם" נימון-"אני בכלל לא אוהב את המכנסיים האלה, אני לובש אותם רק כי ככה הבמאי אמר לי" איזי-"מצטער, לא יכול לעזור לך, אני לא מבין כלום במחשבים" ג'נאי-"בואו הנה, אני אסביר לכם ההההההכל והכל יהיה ברור" הפסיכולוג של קן-"לבחור הזה בכלל אין שום בעיה נפשית, הוא בסדר גמור!" קודי-*כל משפט שלא קשור לאבא שלו* סבא של קודי-*כל משפט שלא קשור למיץ שזיפים/יוגורט נוזלי* ארוקנימון-"אל תטרח, אני ארים את זה בשבילך, מומימון" וכו'

Apikachu L

New member
חחחח

בוקאמון: אני טיפש! ריקה:אתה בכלל לא אפס! מיוטיסמון:רוצה להיות חבר שלי? או: גאטומון, אני מת על העיניים שלך סורה: אני ממש אוהבת ללבוש שמלות ורודות! מימי: נו! תנו לי בגדים קרועים כבר! אני לא רוצה להיות אופנתית! גילמון: אני שונא לחם... די ריפר:לא משנה מה הוא יאמר, הוא הרי לא ממש מדבר. ואם כן, כל דבר שהוא על רגשות וכמה שהם טובים. גאטומון: וואו, איזה חתיך וימון! יולי: אני לא אוהבת סגול!

OFIRB9

New member
חחח תורי!

ג'ו: מימי מה בחורה יפה כמוך עושה במקום כזה? יש לך אש? וכו... טייקי: קארי אולי תחליפי לבגדים שיותר מראים שאת מסדרה יפנית מוזרה!? קארי: טיקיי אולי תוריד תכובע המפגר הזה?! דיוויס: היי כולם! תראו! אני שזיף! גילמון: התאוריה שלי היא שחמאת בוטנים וריבה, לא הולך יחד! נימון: איפה המשקפיים שלי? בוקמון: חסמבה חסמבה! טאי: טוב די נמאס לי! הולכים לעשות שיעורי בית! יולי: וואו רק עכשיו שמתי לב, אני לבושה ממש נורא ביומון: סורה! אני לא אציל אותך! מה תעשי לי??

Yuske

New member
חחה שולט!

ריקה: טאקאטו מאמי, בוא תראה את הבגדים החדשים שלי (נעלי עקב גבוהות שמלת נשף וורודה עם נצנצים וכו, ושיער חלק) טקאטו: הנרי, אני לא סובל אותך לך תחפש אם אני בשירותים. טריירמון: ווואו איזה לחץ!!! כולם להלחץ!!! יאאא לחץ לחץ לחץ לחץ לחץ!!! ריקה: אני הולכת ליהיות דוגמנית על! מימי: אין כמו פיקניק לאור הירח ביחד איתך ליאומון... טוגמון: אני קקטוס!!! מימי: למה כולם קיבלו דיג'ימונים מגניבים ואני קיבלתי קקטוס לעזזל???? *מתחילה לבכות* וימון: אני משחק בנבחרת ישראל בכדורגל!

Vapory

New member
יוסקה הרגת אותי עם טוגמון! אני על

הרצפה עכשיו!!!!

Yuske

New member
^_____^ אבל אני רציני!

כאילו, היא קקטוס!!!! כולם כאלה מפלצות מגניבות ומכוערות מגניבות ויפות מידי פעם, והיא פשוט קקטוס!!!! ושהיא מדברת זה קקטוס מדבר!!!! אגב, איך זה שמקקטוס ענקי היא הופכת לשחיפית קטנה כזו עם כנפיים של פייה O.ם....אבל זה לדיון אחר כבר... ממשיך!!!: טאקויה (תדמיינו לכם שקיעה וכו): טומי.....תחזור לעולם הדיגיטלי כבר אתה לא נחוץ פה!!! קואיצ'י: וואו איזה מגניב כמעט השמדתי את אחי התאום^_^ גרורומון: יאללה מי בא דוקים? טנטומון: וואלה אני.

Digi Lista

New member
../images/Emo3.gif

שיחקנו כאן פעם משהו דומה,כמובן שכול המרבה הרי זה משובח
מחר או יותר מאוחר אני אצטרף גם

חחחחחחחח

כך חשבתי. הזה עם מימי ממש מצחיק! והנה עוד- קארי: "כוס אמא'שך יא בן זונה!" קואיצ'י: "שיא אללה, סבתא, נמאס לי כבר ממך יא מעצבנת!" או "אני זוכר..." יולי: "בעצם בפנים אני ילדה מאוד מופנמת ועדינה" ורמון: "בחיית קן, תיפטר מהקוצים המפגרים האלה! וגם מהמשקפי שמש! וגם מהגלימה האידיוטית הזאת שלך! באמת, קן, תעשה לי טובה, אתה לא מצפה שאני אתחנף אליך כל היום, נכון?"

הנה כמה שלי...

טאי: ג'אנקפוד? לא תודה, לא בא לי... סורה וביומון: תנו לנו תרד! דיוויס: אני שונא אנשים עם ביטחון עצמי מופרז... מאט (או כל זאב בודד אחר): אני שונא אנשים שמתנתקים מהחברה... מיוטיסמון: אני אוהב אותכם! את כוווווווולכם! ריקה: אמא, החלטתי, אני רוצה שתקני לי חזיה... בעצם גם חצאית מיני ורודה, לא אכפת לך גם איזה בקיני נכון? פאטמון: אני דיג'יגדל בכזאת קלות...

Digi Lista

New member
....

נערי המשקפת(מלבד טאקאטו):מה בוער?צריך לשקול כול דבר עד לפרט הקטן ביותר לפני שפועלים,צריך לחשוב בגדול אבל להתקדם בצעדים קטנים,שקולים,בוחנים וזהירים. גילמון:פיכס,לחם גילמון! טאי:אגומון,תישאר בגודל הזה ושלא יהיו לך רעיונות לדיג'יגדול קארי:אני שונאת...הכול! המשך יבוא...

Apikachu L

New member
מיוטיסמון בעיתי...

הוא אוהב את כולם...במיוחד את הטעם שלהם...

Hotaru

New member
גמאני רוצה..

מימי : "יו איך אני רוצה לשחק כדורגל עכשיו!" סוזי : "בובות???איכס!!" קארי : "אני הסיוט הכי גדול שלך!ואני ארדוף אותך!!" ריקה : "בנים הם כל כך מושלמים.."

Vapory

New member
שלי:

מאט: " טאי!! איזו חולצה מ-א-ממת!! איפה קנית אותה?!" קארי: "טאי!! עוף לי מהפרצוף!!" איזי: "סורה, לכי תני לי פטיש בא לי לשבור את המחשב עכשיו" מיוטיסמון: "גאטוש! התנשאי לי?!" דייויס: "הנה! הבאתי לך פרס ניחומים! קח את קארי!!"

למעלה