דברים שלא ידעתם

I n n u e n d o

New member
דברים שלא ידעתם

או פשוט לא רציתם לשאול על תשוקות
שוקות במספרים:15 אנשים הופיעו בפרק הראשון של תשוקות סימון,אנג'ל גירל,לואיס,גוון,סם,וויטני,תרזה,מיגל,קיי,איב,אית'ן,גרייס,טיסי ,ג'סיקה ושרידן. 200 - טראוויס שולדט היה הראשון שהופיע 200 סצינות בתשוקות. 300 הוא היה גם הראשון עם ה300 סצינות 400 וגם 400 סצינות
500 וגם 500 סצינות
600 אבל תרזה הייתה הראשונה עם 600 סצינות 700 וגם 700 סצינות 800 לעומת זאת לואיס היה הראשון עם 800 סצינות 900 סצינות היו ביחד למקנזי ווסטמור,לינדזי קורמן וגיילן גרינג. עובדות על הדמויות: לאית'ן יש מכונית שחורה עם גג נפתח שעל לוחית הזיהוי מוטבע המספר: HRI 814 אייבי נוהגת במוסטנג כחולה עם גג נפתח לספינה של סם קוראים Amazing Grace,בעברית צחה,גרייס המדהימה. לספינת הפרום קראו Sea Breeze,בריזת ים. ג'אן לוק אוהב מכוניות איטלקיות. תרזה אוהבת לק ורוד. ג'סיקה צמחונית התוכנית האהובה על טאבית'ה היא סמנת'ה[BeWitched באנגלית] סם אלרגי למנגו שרידן מפחדת מעכברים היא גם אוספת פסלוני סוסים מכתבים שפורסמו בסדרה: המכתב שתרזה השאירה לאמא שלה אחרי שברחה מאית'ן: Dear Mama, I am so sorry to do this, but I have no other choice. I have to leave Harmony. I don't want anyone to look for me, especially Ethan. I promise I will write to you. All my love, Therasita. אם חשקה נפשכם במרטימי,אלו הם המצרכים: 3 פחיות מיץ לימון בקבוק ג'ינג'ר אייל[אלכוהול] בקבוק מיץ תפוזים מיץ אוכמניות קליפת תפוז הוראות הכנה:מערביים את הכל ומגישים בכוסות מרטיני

I n n u e n d o

New member
עובדות נוספות

קיי וג'סיקה הן חצי אחיות של אית'ן קריין. השם האמצעי של ג'וליאן הוא לינוס אית'ן עורך דין גרייס כן עובדת! היא מנהלת את האכסניה של בית בנט ואת חנות העתיקות גוון היא אשת עסקים טימי נולד ב9/7/1999 הטלפון של פיית' היה 555-0134 הכתובת של הלופז-פיצג'רלדס: 462 Railroad Street Harmony, ME הטלפון של הסלולרי של גוון הוא 555-0193 הטלפון של הבקתה של הקריינים הוא 555-1043 הטלפון של הקריינים - 555-3821 הטלפון של אית'ן הוא - 555-0101

LauraLF

New member
חחח אני פירסמתי פעם את הטל'

והכתובות לפני איזה מאתיים שנה:) תודה על הפרטים ממי:)

crazystav

New member
וואו דורינוש תודה מגניבבבבבבבב

אבל אית'ן במציאות עורך דין???? ואיזה סוג אותו יש לו?

Galen Fan

New member
אהבתי את המרטימי! ../images/Emo6.gif

נראה לי אני הולכת להכין חחח
דורי

I n n u e n d o

New member
חחחח זה נראה לי מסובך

ואני לא בטוחה שזה אוכמניות אולי זה חמוציות..אני אבדוק את זה..

Mrs CoStA

New member
תודה דוריןןןןן!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למה שרידן אוספת פסלוני סוסיםםם???

למעלה