דברים שלא ידעתם על... !!!

Snake Bandage

New member
כן, הייתי מוכנה לצאת לקרב...

מומימון הוא אחד משני הדיג´ימונים האהובים עלי כבר יותר משנה, ואני התחייבתי להגן עליו (ועל ארוקנימון) בכל מחיר. אז היה צפוי שאם יהיה שרשור כזה, אני אקפוץ כדי להגן על מומי-צ´אן שלי. ^^ אבל זה רק משחק, אחרי הכל, ונראה לי שמומימון דווקא היה שמח לראות שמתייחסים אליו. אז תמשיכו. רק בלי ירידות קיצוניות, בסדר? ^^ הייתי מצטרפת, אבל למרות שאני בנאדם עם הרבה דמיון, אני רצינית מדי בכל הנוגע לארוקנימון ומומימון... אבל אולי אני אוכל להוסיף משהו קטן... # מומימון הוא שף מקצועי. # המנה המיוחדת שלו היא "מרק צדפות עם חומץ אדום א-לה מומימון" # בלילה, מומימון ישן עם בובה של ארוקנימון שהוא הכין (היי, זה יותר טוב מדובי. ^^) זה היה גרוע... טוב, נו. ניסיתי. נ.ב.: אם ארוקנימון הייתה יודעת שאמרתם עליה שהיא רואה אופרות סבון, היא הייתה קורעת לכם את הצורה. שלא לדבר על שרשור שלם כזה שיורד עליה. אז בבקשה, להבא, תזכרו לא לעשות שרשור כזה על ארו. זה לטובתכם האישית בלבד (שלא לדבר עלי ועל חלק נכבד מהמוזות שלי).

Digi Lista

New member
זה דווקא לא היה גרוע!../images/Emo13.gif

זה רק משחק אין גרוע או מעולה(או בלתי מספיק,מספיק בקושי...זה לא בית ספר!...)...
נ.ב. אני ואימפמון עידכנו את ארוקנימון ותמורת רבע מהשוחד שאני מקבלת מחברי הפורום היא הסכימה לא להגיחב לבינתיים(חכו כשכול המלאי יגמר...)

Digi Lista

New member
הכנרת פחות יבשה...

חבר´ה לדבר!כמה אני יכולה להגיד לכם?מה אני עוד יכולה לעשות כדי שתדברו?

למעלה