דברים שלא ידעתם על... !!!

יאקומו

New member
דברים שלא ידעתם על... !!!

אז, אחרי שדיוויס נכנס למאמרים (עם קצת מעל 30 סעיפים, הרוב היו מחברים שהשתתפו פעמיים
... חבל...) עוד דמות מסכנה נופלת קורבן למעללינו!, והיא: מומימון!!!!!!! הדמות הרעה-נחמדה-מצחיקה מהעונה השניה!!! אני חושבת שהוא הרע "הטיפש" (לא טיפש מטומטם, אלא טיפש מצחיק... אם הבנתם אותי בכלל...) הכי חמוד בכל העונות! לא שראינו את כולם... 1. הוא כל יום צריך לחדש את מלאי התכריכים שלו 2. התכריכים האלו הם בעצם נייר טואלאט שאימא שלו מקבלת חינם כל חודש על עבודתה בקלאבמארקט אין לי משהו בראש עכשיו...

yamato ishida

New member
חחח אני ממשיכה!!

3. הוא לא ידוע, כשלפני שהוא שם ת´תכריכים (נירות טאולט) אז ארוקנימון משתשמת בהם כמטפחת כשהיא רואה אופרות סבון 4. הוא לא באמת מומיה, הוא חייל רוסי בהסווה 5. הוא אוהב פיצה עם אנשובי 6. הוא שונא פיצה עם לימון (אני מבינה אותו....) 7. הוא אח-תאום-אבוד של מאט... 8. הוא הופיע בהצגה של "הלהקה" 9. הוא היה אחד הרקדניות ב50 שנה לסביון 10. הוא הולך קבוע לצופים 11. אפילו כשהוא חולה, הוא לא מפסיד אפילו פעולה אחת 12. הוא חולם להיות מדריך 13. ואחרי זה רשג"ד (ככה כותבים את זה?) 14. ואחרי זה למות... שוב... בשקט... שוב... איך זה בנתיים?

yamato ishida

New member
יאקומו.... ראש מגדל?... את חיה?

15. הוא בן 675487 במקור... 16. מחר הוא חוגג 675488, מזל טוב!! 17. הוא זה שהמציא את הכינוי של יאקומו: ראש מגדל 18. בהתחלה הוא רצה להיות אימפמון 19. ואחרי "רייצ´ל" מפרנז (חברים), אבל אמרו לו שהוא זקן מדי...

yamato ishida

New member
אה.. נבהלתי... מה את אומרת על ההמשך

? אני רוצה להמשיך עוד כמה... זה בסדר?

יאקומו

New member
ההמשך מצוין! ../images/Emo13.gif

בטח שאת יכולה להמשיך... למה את שואלת אותי בכלל?!

yamato ishida

New member
תודה ../images/Emo13.gif

את גורמת לי להסמיק ואני לא ידועת למה אני שואלת אותך... ואין לי המשך... ברח לי...

יאקומו

New member
אני חייבת לצאת,

אני רואה המורדים, והפסדתי כל השבוע (כן, גם אני רואה את זה

יאקומו

New member
אני דווקא אוהבת...

טוב, עכשיו רציני! מיד אחרי שדאסקמון עונה לי, אני יוצאת! ובואי נחזיר את השירשור לנושא שלו: 19. הוא חולם כל לילה איך לגרום לארוקנימון לאהוב אותו. 20. הוא ניסה לשחד את מאט (יש לו הרי מעריצות) ללמד אותו לנגן, וככה ארוקנימון תעריץ אותו (ככה לפחות הוא חושב)

yamato ishida

New member
חזרת? יש פה מישהו חי?

וכבר עשיתי את 20... לא נורא.... #. השיער שלו במקור שחור

Snake Bandage

New member
גאאאאאאאה!!!!!!!! לא!!!!!!!!!!!!!!!

לא!!!!!!! לא!!!!! בבקשה אל תעשו כלום למומי-צ´אן שלי!!!!! אני יודעת שזה רק בשביל הכיף, אבל בבקשה, אל תעשו כלום עם מומימון!!! זה פשוט מוזר מדי.... וגם אל תעשו שום דבר כזה עם ארוקנימון, כי זה יהיה עוד יותר מוזר....
דרך אגב: בפועל, הגיל של מומימון בעונה השנייה הוא כל דבר בין שנתיים לעשר שנים (קטנטן, הא?), ואם אי פעם היה לו שיער, אז אני בטוחה שהוא לא היה בצבע רגיל כמו שחור... אני אישית נוטה לכיוון לבן כסוף. ^^

yamato ishida

New member
מצערת ממשיכים על מומימון

כמו שעשו על מאט, קאזו, קן ועוד הרבה אחרים

DiGiHiLa

New member
מומימון..

* הוא שונא לישון * הוא אוהב צבע שקוף * הוא היה בלונדי אבל הוא חימצן נ.ב. המורדים זו אחלה סידרה טוב לפחות לדעתי...................

Snake Bandage

New member
...חייבים להמשיך?

כל השרשור הזה גורם לי משום מה לאי נוחות מסויימת... ואני בטוחה שלפחות שש מהמוזות שלי שותפות להרגשה. ;;^^ ואין דבר כזה צבע שקוף.

יאקומו

New member
חחח...

הכל מוזר... גם כשעשינו על דיוויס (מסכן...) זה היה לי נורא מוזר! והילה, למה שינית את החתימה?

DiGiHiLa

New member
כי אני וסהר לא חברים יותר

אבל אנחנו ידידים טובים......לא נכון אנחנו ברברנים גדולים אה והוא צריך להגיב לזה ולהגיד-דברי בשם עצמך.....חחחחח סתם....

Digi Lista

New member
שי מוכנה לצאת לקרב למען מומימון...!

שי כמו שאמרת בעצמך זה רק משחק,ירדו גם על דיוויס ואימפמון אהוביי(שניים מהם)ואני דווקא שיתפתי פעולה כולה משחק
,למה שלא תשתתפי ותמציאי דברים שאת רוצה עליו?

למעלה