דברים שלא ידעתם על...קן!

Digi Lista

New member
דברים שלא ידעתם על...קן!

כרגיל אנשים התחילו באמצע שהיה משחק אחר, אז לילימון כבר במאמרים והינה מה שנייקו כתבה על קן(היא כתבה בפונטית- כלומר מילים בעברית באותיות אנגליות ואני אתרגם את זה לעברית) 1.הוא בת 2. הוא מאוהב בדיוויס 3.הוא חבר של סוזי 4. פעם הוא היה הומו 5. פעם הוא אהב את מאט, טאי, טי.קיי, הנרי וקוג´י. טוב אז אני אמשיך ושוב אני מבקשת לא לפתוח משחקים חדשים עד שאני לא מעלה את זה למאמרים,ולחדשים שכול הזמן כותבים על דברים שכבר עשו, תבדקו במאמרים ואז אם יש לכם מה להוסיף תגידו לי ואני אוסיף את השם שלכם+המשפטים(לא להמשיך את אלה על קאלומון, גילמון, ריקה ואימפמון כי עליהם כתבו לבד-זה לא היה חלק מהמשחק לכול הפורום!) 6. הוא מאוד אוהב את השיר "קן לציפור" 7. יש לו חיבה לסירופ שוקולד 8. הוא אוסף את ההפתעות מביצות ההפתעה של קינדר(לא של חברות אחרות!) זהו, עכשיו תורכם, תפציצו...

יאקומו

New member
המשך...

9. הוא רוצה להיות סולן בלהקה של מאט. 10. היה לו תלתלים, אבל מאז שהוא ראה את התסרוקת של קארי, הוא מסתובב ככה.

DiGiHiLa

New member
המשך

11. הוא אוהב את הלהקה ווסטלייף 12. שונא כרוב ניצנים 13.הוא אוהב לצפות בתוכנית בנות גילמור

niiko

New member
הנה כמה

11. הוא מעריץ של סופרמון 12. הוא אוהב את באטמן 13. הואמ חתם על עצומת הדיסקים 14. הוא חתם על עצומת הצנזורות 15. הוא אח של נייקו 16. הצבע האהוב עליו הוא ורוד 17. הוא מאומץ 18. הוא חולה אל A*TEEN 19. הסדרה האהובה עליו היא דיג´ימון 20. בתור קרייזר הוא אהב פיצה 21. הוא לא שטיח 22. הוא וילון 23. הארוחה האהובה עליו היא מגדונלז-ארוחת ילדים 24. הוא אוהב תופים ומנגן על כינור 25. הסרט האהוב עליו הוא סקובי דו 26. הוא הכי אוהב את הפתעות סקובי דו במגדונלדס

DiGiHiLa

New member
....

סטטה אחותי שלחתי לך אימייל בכל מקרה..ווילו אמרה שהיא גמרה את החלק הראשון של הסיפור ובמוצאי שבת היא פותחת שירשור חדש בשביל הסיפור וננסי את צריכה לשנות מספרים כי אני כתבתי קודם....

pokegirl

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo99.gif

יש רק משהו אחד שאני לא מבינה.. מה ז"א "פעם הוא היה הומו"??

Digi Lista

New member
נראה לי שהתשובה כזאת...

אם כי חשוב לציין שאני לא יכולה לדבר בשמה של נייקו, אני מסבירה לפי דעתי, אם טעיתי והיא תרצה היא תסביר בעצמה למה היא התכוונה. אז ככה, קן היה פעם בת והוא אהב בנים, אחר כך בעזרת פלאי הטכנולוגיה(או בעזרת לילו המופלטה בסחוג קצוץ שעושה ניתוחים לשינוי מין בזמנה החופשי...)הוא הפך לבן, אבל אהבתו לבנים לא השתנתה עם שינוי המין ולכן הוא היה בהתחלה הומו, אחר כך לפי ההמשך הוא היה מאוהב בדיוויס,טאי,מאט,הנרי,טי.קיי וקוג´י אך אז אבוי הוא כבר לא מצא זמן להגדיר את מיניותו כשהחל להתעניין גם בבנות...משהו כזה... (אני מאשפזת את עצמי אחרי ההודעה הזאת)

Digi Lista

New member
אני אמשיך...

אחרי שדנו בבעיות לא קובנציונליות(טפו, לא היה כיף לכתוב את זה...)הגיע הזמן להמשיך במשחק, ושוב זה רק משחק אין מה לייחס לו\ או לדברים שהוא מכיל קשר כולשהו לנורמליות... נדמה לי שהמספר עכשיו הוא 27, אם לא מקסימום אני כבר אתקן כשאני אכניס למאמרים(אני מתקנת לעיתים קרובות כשיש בלבול במספרים...) 27. הוא מאוד אוהב אוקיינוסים, בעיקר את האפלים שבהם... 28. הוא כותב ספר "הטוב, הרע והתסביך" זהו, הייתי חייבת להקפיץ...אז תמשיכו...(אני פונה בעיקר לאלה שלא כתבו עדיין...אבל כול מי שימשיך זה יהיה בסדר...)

niiko

New member
הנה כמה

29. הוא באמת (בעונה השניה) בן 16 30. הוא קורא את מה שאנחנו כותבים עליו (והוא לא כל כך שמח...) 31. פעם הוא טבע על דייויס בגלל שהוא לקח לו את הגומיה הורודה 32. הוא מאוהב בריקה, למרות מה שיש לו עכשיו 33. הוא רואה קבוע ´לחיי האהבה´ ו´טארה נוסטרה´ ו´קטנטנות´ טוב.. הבנתם שהוא רואה טלנובלות 34. הוא היה הבן הקטן, בגלל שאמא שלו חשבה שכולם בסוף יצאו מתים\קרייזרים\היטלרים\בארני, אז היא ויתרה על רעיון עוד ילד 35. הוא חבר של אורי פינק 36. הוא ´ניר´ בזבנג, (תסתכלו על האף, לשיניהם יש אף גדול...) 37. הוא השומה של אהוד ברק (לקן ולשומה יש שיער ועם לא, אז זה בכל זאת שחור)

Morphia

New member
אוקי, אני מראה נוכחות

יש לי רק רעיון אחד, אני לא יודעת אם מישהו כבר כתב אותו- *) הוא לא סתם נהיה קייזר, הוא סובל מהפרעה נפשית חמורה, קייזר הוא אישיות חלופית שלו, בגגל זה האייקיו שלו ירד אחרי שהוא חזר לעצמו ובגלל זה הוא שכח חלק מהדברים שהוא עשה... קן: מאיה, תרדי מזה, את גרועה במשחק הזה... את כותבת יותר מדי דברים רציניים... *נועצת בו מבט* קן, אני יודעת שאני גרועה במשחק הזה, אבל למי אכפת?

יאקומו

New member
מישהו???

טאקאטו? מורפיה? כולם שמו לב שבכל עונה יש איזה משהו שקשור לשבירת משפחות: עונה 1 איזי- הוריו מתו, הוא מאמץ מאט וטי.קיי-הוריהם התגרשו עונה 2 קודי-אביו מת, מגודל על ידי אמו וסבו קן-אחיו מת, והוא בטוח שזה באשמתו עונה 3 ג´רי-אמה מתה, והשותף שלה נרצח.

DiGiHiLa

New member
אני שמתי לב

ואני גם כאן...מאיה הסירטון לא נשלח טוב....

למעלה