דברים שלא ידעתם על...ג´רי!

DiGiHiLa

New member
מה איתי????

56. אחרי כל האהבות והשטויות היא גילתה שטקאטו הוא אהבת חייה 57 . היא אוהבת לאכול פיצות 58. היא וטקאטו יצאו לאכול פיצה יום אחד שדיברתי עם חופית... טקאטו : אז יצאנו לאכול פיצה אז מה? ג´רי : כן?..... 59. היא וטקאטו כבר הספיקו להתנשק....

יאקומו

New member
אני עכשיו!

60. בפעם הראשונה שהיא פגשה את ליאומון (הסידרה רימתה אותנו, הפעם שהיא רודפת אחרי ליאומון הייתה בעצם הפעם השנייה שהם נפגשו) היא חשבה שהוא מוטציה חתולית, ולקחה אותו לצער בעלי חיים. 61. מאז צער בעלי חיים הכריז רשמית שג´רי מסכנת את כל החיות... עלוב, אה???

niiko

New member
הנה כמה, חיל הפרשים הגיע!!

בובה קאזו: מעתיקנית!! סתום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 62. היא באמת בת 10 וחצי 63. כן חברים זה רגע הסטורי: היא שטיח!! 64. כולם חושבים שהיא וילון 65. היא מאומצת 66. היא אוהבת מלפפונים ממולאים בשוקולד (איכס!!)

Digi Lista

New member
ללא ספק אנחנו...

נטפלנו אל ג´רי יותר מאל כול אחד אחר כנראה שהיא באמת מאלה שאנחנו לא יודעים עליהם הרבה(או שאנחנו סתם משועממים...)אני רק חושבת(כן, שוב אני נאלצת להפר את הפטור!)כמה זמן ייקח לי לאחד את זה...אני מתעלפת...אבל זה בדיוק מה שרציתי מהמשחק הזה!. 67. ואם כבר מדברים על אהבותיה... עגבניות בחרדל היא ארוהבת אפילו יותר!. 68. היא ניסתה לפתוח בקריירה של זמרת...טוב שזה היה רק ניסיון...

DiGiHiLa

New member
המשך...

69. השיר "העצב שבתוכי" נכתב עלייה בתקופה שהיא הייתה עצובה....(באמת יש שיר כזה והוא ממש מתאים לה...) 70. היא אוהבת שירים מזרחיים 71. היא שונאת שקוראים לה ג´ריל´ה... 72. היא שונאת את קאזו וקנטה חח כמה עובדות כתבנו עלייה...

Digi Lista

New member
אבל זה סותר משהו...

סעיף 72 נוגד סעיףאחר שכתבו עליה(נדמה לי שווילו...) וזה אם ככה מביא אותי לסעיף הבא 73. יש לה פיצולי אישיות(ואני חשבתי שרק אני מגדלת ומטפחת כאלה!) 74. היא בשוק ממספר הדברים שלא ידענו עליה...אבל היא מוסרת לכתבתנו הנאמה(אני, למי שלא הבין...)"יש עוד הרבה דברים שלא יודעים עליי"... זה הזמן לגלות...

בואו נגלה...

75. היא הציעה לקלמון לצבוע את החצר של בית הספר... 76. בית-הספר בעיניה הוא לא סתם מקום מפחיד...{הוא מקום מפחיד מאוד...} ואין לי עוד מצטערת המוח שלי לא פועל כשאני חושבת על הבית-ספר מחר....

Digi Lista

New member
אני מעדיפה לחשוב על שביתה...

שמעתי בחדשות שנכון לשעה זאת יש מחר שביתה וזה טוב מאוד מבחינתי!(כי איכשהו לא הרגשתי את החופש, או שהוא סתם מתקצר ככול שגדלים או ששתי התשובות נכונות...). ווילו, תוכלי בבקשה להמשיך את הפיק המשותף על שני?...אני אמשיך אחרייך...(אם השרשור לא קופץ אז תפתחי שרשור חדש אני כבר אשים את זה בטאגליינס...) 77. היא עובדת כבר מעכשיו על סוכה יפה בבית הספר(בגלל זה היא הציעה לקאלומון את ההצעה המפתה...) 78. היא מחפשת מאושפזים לארח בסוכה(לא, זאת טעות מכוונת!, יותר מעניין לארח מאושפזים מאשר אושפיזין או לפחות כול אושפיזין אצלה יהפוך למאושפז לעתיד...).

אממממ..

אני לא יודעת אם אני יכולה להמשיך...אם אני אוכל אני אמשיך...ובקשר לשביתה לנו אין שביתה...וזה מאוד רע... 79. צבע העינים שלה במקור הוא שחור אבל היא שמה עדשות מגע... 80. היו לה משקפים עד כיתה ב´...

Digi Lista

New member
82 סעיפים עליה!...

כי הייתה לנייקו טעות קטנה והמשכנו ממנה למרות שווילו כתבה עוד ארבע עובדות חשובות מאוד על ג´רי, אני כמובן אאחד אחר כך הכול...וואו כנראה שהיא באמת דמות מסתורית ומעניינת... 79(83). היא שרה במקלחת(תמיד רציתי להגיד את זה!).

עוד...

80{84}. חוץ מלשיר במקלחת היא גם רוקדת בחדר שלה כשהיא לבד... 81{85}. היא והבובה שלה ניסו להתקבל לצוות שבפוקס קידס אבל הבובות שם היו יותר מדי סנוביות והעיפו אותם... 82{86}. היא מבקרת בכל יום חמישי אחרי הלימודים בבתי חולים ותורמת למעונים...

Digi Lista

New member
מעונים?...

בטח התכוונת למעונות ושתינו כתבנו ביחד אז שוב יצאו עוד סעיפים...(וואו אני מתחילה לפחד מלאחד את זה...) 87(נניח, אחר כך אני אסדר הכול). היא גם ניסתה להתקבל כבילבי(כבר סיפרתי על אהבתה לג´ינג´ים ואולי גם לג´ינג´יות....)הבעיה היא ש...אין לה צמות! 88. היא ניסתה גם להיות מיסטי מפוקימון וקאסי מסופר פיג...אבל היא לא ג´ינג´ית...(בימינו יש אפשרות לצבוע שיער...היא רק לא יודעת את זה...) אולי שעוד אנשים ישתתפו?אם כבר ארוך אז עד הסוף...(סיפרתי שאני אוהבת מאוד לעשות לעצמי חיים קשים?...)

לא סיפרת...

ובדיוק מעונות...טוף הנה עוד... 89. כשהיא רואה את ריקה היא מקנאה..{בגלל שהיא ג´ינג´ית..} 90. אחרי הייתה מאוהבת גם בטאי ובדיוויס... 91. היא החליטה להיגמל מאהבה למנהיגים אז היא החליטה להתאהב בטאקטו{מה שהיא לא ידעה זה שגם הוא מנהיג..}

Digi Lista

New member
עדיין לא מתתי...אז נמשיך...

לילו ומי שכאן אתם מוזמנים להמשיך... 91.(זה יותר אפילו בגלל הטעויות וואו!)היא רוצה להיות נערת המשקפת בעונה החמישית, שתישאר ברצון- לרצות זאת לא מגבלה. 92. היא ממליצה על שמפו נגד פשפשים כקרם לחות.

למעלה