דברים שחושבים בפקק

sronis

New member
זאת הייתה דרכו של דרור להגיד "לא"

רוני

עתיד18

New member
אני לא חושב שהמכיר בשמיים

אחרי הכל מדובר ברכב עם מנוע 1.6 בלמי ד-י-ס-ק מקדימה ועוד שיפוצים ושיפצורים

sronis

New member
אתה צוחק נכון?

כי אם אתה צוחק, אתה צריך להוסיף
אחרי מה שאתה כותב, אתה יודע
רוני

עתיד18

New member
לא כלכך צוחק

בהתחשב בעובדה שהאוטו של דרור מושקע מאוד ובחוץ חיפושיות סתם שמורות יחסית נמכרות ב5 אלף אז למי שאוהב את זה...ממש אוהב את זה 15 זה לא בשמיים מה גם שאם דרור אמר 15 אז בטח אפשר לסגור איתו על 10

© DrorZi

New member
שקל לא פחות מ 15K

ואכן, המחיר גבוהה משהו, אבל לא מוגזם בטירוף למי שמחפש רכב מיוחד. להזכיר היא 1600 מקורית, מטופלת פ-י-ק-ס
מנוע שעבר כ 50K, אלטרנטור חדש לגמרי בן פחות משנה (היה דינמו), 4 צמיגים שבקושי עשו הרצה (הרכבה לפני 3 חודשים) ובלי טיפת חלודה, לא למעלה ולא ברצפה (הצבע מאחור טיפה מתקלף אבל זה זניח, ואני מוכן לצבוע ע"ח למי שיקנה) אזעקה של קליפורד ונעילה מרכזית. ובגלל שאני לא מת למכור אני צריך את ה"משוגע" שיודע שעל דברים מיוחדים משלמים. כן, ב 15K אני אפרד ממנה (כי יש לי פרויקט על הכוונת שאני צריך בשבילו 12K ומהר) חוץ מזה יש לי אודי 83 מנוע 1600, אני יד שניה, האוטו עשה 125K ק"מ (
)אוטומט ומזגן מקורי, טסט לפני שבועיים למכירה ב 9K (אם תביאו 7 נפגש בדואר, שקל לא פחות) מצב האוטו פיקס, עבר כמה טיפולים גדולים לא מזמן מלבד 2 צמיגים שלדעתי צריך להחליף (אבל הם עברו טסט) הכל עובד.
דרור זי, סוחר רכב מתחיל.

שפוצ

New member
דרור?אתה משוגע? 15K על חיפושית

מי יקנה? אולי אם היא רכב אספנות אבל לא

© DrorZi

New member
אין קשר לאספנות.

אספנות שאתה מדבר עליה זה רק מצב שמוגדר כ "30 שנה על הכביש" וזה יקרה תוך פחות מחצי שנה, וזה לא יעלה ולא יוריד מהמחיר של רכב נתון, מצב הרכב הוא הוא שחשוב.
דרור זי, לא מוכר אבל בשביל 15K נפגש בדואר.

JonnyBoy

New member
../images/Emo4.gifלמה לא קניתי אופנוע?

למה לא קניתי קטנוע?
למה לא קניתי טוסטוס?
למה לא קניתי וספה?
למה לא קניתי דו"ג?
למה לא קניתי הארלי? (הארלי זה לא אופנוע, אין מה לעשות
)
והעיקר, אחי הנוסעים על ארבע, תהיו בריאים
(נפשית)

למעלה